Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Industriële reiniging

Installaties, machines, silo's, leidingwerk, spantwerk, bordessen. Of het nu gaat om machinefabrieken, industriële food bedrijven of productie bedrijven; bij Eresdé bent u aan het juiste adres. Wij bieden professionele schoonmaak zonder uw productie proces te verstoren.

 

Tevens adviseren wij welke werkzaamheden efficiënter kunnen, waardoor kostenreductie plaats kan vinden. Een gedegen bedrijfsplan voor natte of droge reiniging wordt vooraf opgesteld en met u doorgesproken. Veiligheid staat bij onze medewerkers voorop! 

 

Eresdé beschikt over ISO en VCA certificering. In geval van spoedeisende calamiteiten binnen de industriebranche zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op ons calamiteitennummer 06 - 235 53 645. Wij garanderen binnen 1 uur aanwezig te zijn om u met een gedegen advies bij te staan. Tevens ontvangt u direct een prijsopgave voor de uitvoering.

 

Wij bieden ook de volgende schoonmaakdiensten: 

 

  • reiniging spantwerk, wanden, vloeren en plafonds
  • reiniging machines
  • leveren specialisten 
  • CO 2 ijsstralen
Wij zijn gevestigd in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Maar u kan ons ook vinden in Noord Holland of Flevoland; wij zijn werkzaam in heel Nederland!

CO 2 ijsstralen

CO 2 ijsstralen

CO 2 korrels met een grootte van 3 mm worden gebruikt voor het reinigen van machines, motoren, gevels, elektronica kasten (inwendig), antifouling van schepen en verwijderen van graffiti. Deze reinigingsmethode wordt veel toegepast in ruimtes of...

 

Meer informatie

Schoonmaakbedrijf Friesland

Schoonmaakbedrijf Eresdé biedt complete schoonmaak en professionele reiniging op maat. Een volledig pakket schoonmaakdiensten zoals kantoorschoonmaak, specialistische reiniging, technische reconditionering, foodreiniging, calamiteiten,...

 

Meer informatie