Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

Walvisfontein na vandalisme schoongemaakt

Walvisfontein na vandalisme schoongemaakt

Onze specialisten draaien de hand nergens voor om. Dit walvis kunstwerk zat onder de graffiti. Het was even wachten op laag water maar het is de vakmannen weer gelukt.

News-1397-attachment1_Stagevacature2018.JPG

Stage P&O

Ben jij een student die een studie volgt in de richting van HRM/Personeelszaken en ben je op zoek naar een afwisselende stage in de schoonmaakbranche? Kom dan vanaf september 2018 stagelopen bij schoonmaakbedrijf eresdé.

Reinigen 170 vakantie chalets op Texel

Reinigen 170 vakantie chalets op Texel

Deze week 170 vakantie chalets op Texel aan de buitenzijde gereinigd. Met behulp van osmose water krijgen wij het gewenste resultaat. Ook de dakgoten, kozijnen en ramen worden gedaan. We komen ook graag ook bij u langs voor een vrijblijvende prijsopgave.  Bel of mail naar  info@eresde.nl 088-0540500 www.eresde.nl

Reinigen buitengevel beplating Amsterdam

Reinigen buitengevel beplating Amsterdam

Het reinigen van buitengevel beplating doen we dagelijks. Hier gestart in Halfweg nabij Amsterdam. Wij werken landelijk ! Interesse, bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgave, we komen graag langs. www.eresde.nl 088-0540500 Info@eresde.nl

Snor op mistfontein weggepoetst door Eresdé

 

De zwarte snor die vandalen deze week aanbrachten op een van de twee hoofden van de mistfontein in Leeuwarden, is donderdagmiddag verwijderd. Voordat de dat schoonmaak ter hand werd genomen, belde schoonmaakbedrijf Eresde eerst met kunstenaar Jaume Plensa over de te voeren procedure. Die liet weten dat de beelden van een uiterst sterk materiaal te zijn gemaakt en zich eenvoudig laten reinigen.Met een hogedrukspuit en een borstel werd de snor vervolgens onder handen genomen. Binnen een kwartiertje was de graffiti vertrokken.

 

Bron: Leeuwarder Courant.

 

Eresdé is blij met dit mooie resultaat !

Verwijderen coating plafonds Leeuwarden

Verwijderen coating plafonds Leeuwarden

In Leeuwarden gestart met het verwijderen van coating plafonds doormiddel van stralen! 

News-1392-attachment1_SCheereveen.JPG

Sponsor overeenkomst SC Heerenveen verlengt!

De komende jaren kunt u eresdé werderom zien als sponsor (op de thuis dug out)  bij SC Heerenveen. 

News-1391-attachment1_Vleesgildeduo.JPG

Gestart met foodreiniging voor vleesverwerkend bedrijf!

Afgelopen vrijdag zijn wij gestart met de dagelijkse schoonmaak van de productieruimtes voor een vleesverwerkend (food) bedrijf in Assen. Ook van onze diensten gebruik maken? Wij horen het graag! Mail naar  info@eresde.nl  of bel 088-0540500. 

News-1390-attachment1_Convenience.jpg

Een prestatie van jewelste!

Deze dagelijks hardwerkende toppers voor een food project Leeuwarden hebben een topprestatie geleverd. Een score van 100% ! Dit vieren wij uiteraard met een heerlijk gebakje!

News-1389-attachment1_Personeelsuitje.jpg

Personeelsuitje foodlocatie geslaagd!

Overdag de handjes uit de mouwen en in de avond een gezellig personeelsuitje! Alle 30 werknemers van de foodlocatie waren aanwezig. Met dank aan Jan Mulder.