Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1434-attachment1_noppentrap.PNG

Noppenvloer reiniging

Wanneer in scholen of productiebedrijven de noppenvloeren vervuild zijn, strippen en conserveren wij deze. Het resultaat mag er zijn!

 

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@eresde.nl of bellen naar 088-0540500

News-1433-attachment1_periodiekereinigingHolten.PNG

Periodieke reiniging in Holten

De afdeling specialistische reiniging is in Holten gestart met de periodieke schoonmaak van een food bedrijf. Alle wanden, stellingen en de vloeren onder de stellingen worden gereinigd. Tevens worden ook alle betonvloeren machinaal geschrobd.

 

Wilt u ook éénmalig of periodiek gebruikmaken van onze diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

News-1432-attachment1_zolderbeursgebouw.PNG

Schoonzuigen zolder beursgebouw Leeuwarden

Onze specialisten zijn gestart met het droog schoonzuigen van het zoldergedeelte van het beursgebouw in Leeuwarden. Heeft u specialistische klussen? Neem gerust contact met ons op.

Co2 ijsstralen in Food productiebedrijf

Co2 ijsstralen in Food productiebedrijf

In het Food productiebedrijf zijn we gestart met het Co2 -ijsstralen van de mechanica en de roestvrijstalen onderdelen van alle machines.

 

Heeft u ook machines die handmatig niet te reinigen zijn, neem dan vrijblijvend contact op. We komen graag langs voor advies en een passende prijsopgave.

News-1431-attachment1_uitbreidingkantoor.PNG

Uitbreiding kantoor Harlingen

De uitbreiding van ons kantoor in Harlingen is gestart.
We houden u op de hoogte.

Co2 droogijsstralen

Co2 droogijsstralen

In de food reinigen we machines, motoren, mechanica en productiebanen door middel van Co2 droogijsstralen. Vrijwel in alle andere sectoren waar machines handmatig of zonder vocht gereinigd dienen te worden is Co2 droogijsstralen toepasbaar.

Wilt u meer informatie, mail of bel gerust.

Soms heb je van die klussen...

Soms heb je van die klussen...

In Delfzijl zijn we met behulp van een compressor en luchtpistool gestart met het uitblazen van gaten, kieren, randen, richels, wanden, spantwerk en plafonds van opslagloodsen. Daarna wordt het geheel met industriestofzuigers droog afgezogen. Doelstelling is het verwijderen van insecten, zoals rupsen e.d.

News-1426-attachment1_stralen.PNG

Eresde straalt

In Groningen zijn we gestart met het verwijderen van verschillende lagen verf van 125 pilaren door middel van stralen. Ook deze werkzaamheden beheersen we.

News-1424-attachment1_kaartjegoed.png

Een blijk van waardering

Onze objechtleidster kreeg dit leuke kaartje en een fles wijn van een klant na het schoonmaken van een recreatiewoning. Waardering voor geleverde kwaliteit door onze vakmensen, daar worden we blij van.

News-1422-attachment1_NIeuwsHenk.png

Eresde op grote hoogte

We hebben onze collega's van Vitos geholpen met het reinigen van het Beatrix Theater in Utrecht. Met de inzet van onze hoogwerker van 48 meter hoog kunnen wij er wel bij!