Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

Co2 droogijsstralen

Co2 droogijsstralen

In de food reinigen we machines, motoren, mechanica en productiebanen door middel van Co2 droogijsstralen. Vrijwel in alle andere sectoren waar machines handmatig of zonder vocht gereinigd dienen te worden is Co2 droogijsstralen toepasbaar.

Wilt u meer informatie, mail of bel gerust.

Soms heb je van die klussen...

Soms heb je van die klussen...

In Delfzijl zijn we met behulp van een compressor en luchtpistool gestart met het uitblazen van gaten, kieren, randen, richels, wanden, spantwerk en plafonds van opslagloodsen. Daarna wordt het geheel met industriestofzuigers droog afgezogen. Doelstelling is het verwijderen van insecten, zoals rupsen e.d.

News-1426-attachment1_stralen.PNG

Eresde straalt

In Groningen zijn we gestart met het verwijderen van verschillende lagen verf van 125 pilaren door middel van stralen. Ook deze werkzaamheden beheersen we.

News-1424-attachment1_kaartjegoed.png

Een blijk van waardering

Onze objechtleidster kreeg dit leuke kaartje en een fles wijn van een klant na het schoonmaken van een recreatiewoning. Waardering voor geleverde kwaliteit door onze vakmensen, daar worden we blij van.

News-1422-attachment1_NIeuwsHenk.png

Eresde op grote hoogte

We hebben onze collega's van Vitos geholpen met het reinigen van het Beatrix Theater in Utrecht. Met de inzet van onze hoogwerker van 48 meter hoog kunnen wij er wel bij!

News-1421-attachment1_fotometpaard.PNG

Fleur Hillen springt eruit voor Eresde

Fleur Hillen uit Nunspeet doet wekelijks mee aan springwedstrijden en ze wint veel prijzen. Daar mogen we best trots op zijn. Op naar de Olympische Spelen Fleur!

Reinigen buitengevel beplating van industriële bakkerij in Stadskanaal

Reinigen buitengevel beplating van industriële bakkerij in Stadskanaal

Afdeling specialistische reiniging is bezig met het reinigen van de buitengevel beplating van een industriële bakkerij in Stadskanaal. Voor de hoge gedeeltes wordt vanuit onze 48 hoogwerker gewerkt tot aan stahoogte. Bekijk het filmpje voor een indruk van de werkzaamheden.

News-1418-attachment1_certificaat2018.PNG

Certificaat ISO 9001:2015 is verlengd

Opnieuw is ons certificaat verlengd en daar zijn we trots op.

 

Eresdé is gecertificeerd voor het aannemen en uitvoeren van dagelijkse en specialistische schoonmaak, industriele reiniging, brand- en roetreiniging. 

News-1417-attachment1_Jantjemetpensioen.jpg

Jantje met pensioen

Jantje, na 27 jaar werkzaam in de schoonmaak te zijn geweest bij bakkerij Stadskanaal vandaag met pensioen! Bedankt voor alles!

Schone zonnepanelen zorgen voor meer opbrengst

Schone zonnepanelen zorgen voor meer opbrengst

Voor het reinigen van zonnepanelen met tuckerpole machine en osmose water kunt u bij ons terecht. Schone zonnepanelen zorgen voor meer opbrengst. Bekijk onze werkwijze in het fimpje.