Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1329-attachment1_betonpoeder-uitstoot-schoonmaak.jpg

Spoedklus betonpoeder uitstoot Harderwijk

Door een betonpoeder uitstoot in Harderwijk zijn we ingezet om daken, gevels, bestratingen schoon te maken van verschillende bedrijfspanden. Haast is geboden, omdat bij regenval de betonpoeder bikkelhard wordt. Wij zijn trots op de samenwerking met Kok Harderwijk.
News-1328-attachment1_dugout-sc-heerenveen.jpg

Nieuwe reclame uiting SC Heerenveen

Een nieuwe reclame uiting voor Eresdé in de dug out van voetbalclub SC Heerenveen. We blijven in beeld.
Professionele reiniging industriële bakkerij

Professionele reiniging industriële bakkerij

Onze specialisten zijn gestart met het de schoonmaak van industriële bakkerij in Tholen, Zeeland. Zij reinigen alle plafonds, wanden, spantwerk, vloeren, e.d. In dit filmpje kunt u zien hoe ons reinigingsteam de binnendeuren van de bakovens schoon straalt. Met toevoeging van soda, water en lucht wordt het gewenste resultaat behaald. De totale schoonmaak opdracht duurt 2 weken.
News-1326-attachment1_graffiti-2010680_1920.jpg

Gemeente Leeuwarden breidt antigraffiti-project uit

De gemeente heeft het gratis graffitibestrijdingsproject in de Leeuwarder binnenstad deze week uitgebreid met veertien straten. Ondernemers en bewoners in het betreffende gebied kunnen hun panden gratis laten schoonspuiten door schoonmaakbedrijf Eresdé. Verder lezen op de Leeuwarder Courant site >>
News-1325-attachment1_graffiti-verwijderen-fietstunnel.jpg

Graffiti verwijderen fietstunnel

Onze schoonmaak specialisten hebben een complete fietstunnel in Leeuwarden door middel van stralen ontdaan van graffiti. Het resultaat; weer een tevreden opdrachtgever. Ook last van graffiti? Eresdé komt graag bij u langs om deze te verwijderen.
News-1324-attachment1_dieptereiniging-restaurant.jpg

Dieptereiniging sterrenrestaurant

Eresdé heeft een dieptereiniging van een sterrenrestaurant mogen uitvoeren. Alle RVS is gereinigd samen met  wanden, vloeren, koelcellen, plafonds, enzovoort. Weer een tevreden opdrachtgever.
News-1323-attachment1_CED-samenwerking.jpg

CED overeenkomst en training

Vandaag een overeenkomst met CED getekend, alsmede applicatie training gehad. Dit geldt voor het werkgebied van direct herstel van brand-, water-, storm- en overige schades in Noord-Holland, Friesland en Groningen. Wij zijn trots op deze samenwerking.
News-1322-attachment1_gevelreiniging-amsterdam.jpg

Gevelreiniging wooncomplex in Amsterdam

Wij zijn in opdracht van Belfor gestart met gevelreiniging in Amsterdam. Onze hoogwerker met werkhoogte van 48 meter kan de gevels van het wooncomplex ruimschoots bereiken. Het resultaat is super en wij zijn trots op deze samenwerking. Ook u kunt onze hoogwerker met bedieningsman huren, bel voor meer informatie 088 - 0540500. 
News-1321-attachment1_osb-keurmerk-schoonmaak.jpg

Trots op verlenging van het NEN 4400-1 en OSB keurmerk voor 2017

Na een controle audit van een externe certificerende instantie ontving Eresdé wederom verlenging van het NEN 4400-1 en OSB keurmerk voor 2017! Alle leden van het OSB worden jaarlijks door een onafhankelijke instantie getoetst. Op onderstaande zaken wordt gelet.

 

1. NEN 4400-1 is een nationale norm welke bedoeld is om opdrachtgevers te beschermen tegen sancties van overheidsinstellingen zoals de belastingdienst of arbeidsinspectie. Tevens stelt de norm o.a. eisen afdracht van sociale premies van medewerkers welke in Nederland werken.

 

2. De code geeft duidelijke richtlijnen ter verbetering van de schoonmaak branche waaronder arbeidsomstandigheden van het personeel.

 

3. OSB eisen zijn specifieke punten zoals kwaliteitswaarborging van werkzaamheden, adequate verzekeringen en uiteraard het naleven van CAO.

 

Wij zijn trots op de verlenging en om het keurmerk te mogen voeren!
Roet verwijderen na brandschade

Roet verwijderen na brandschade

Wij zijn gestart met het licht aanstralen van houten balken in een woonboerderij te Diever. Na een brandschade zijn de blanke balken beroet geraakt. Het eindresultaat is top!