Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1334-attachment1_woonreiniging.jpg

Woningstichting professionele schoonmaak

Voor een woonstichting zijn wij gestart met het reinigen van 128 woningen aan de voor- en achterzijde. Het verschil is goed te zien op de foto!
News-1333-attachment1_hoogwerker-schoonmaakbedrijf-huren.jpg

Schoorstenen en gevels onderhoud en schoonmaak

Wij zijn gestart met een groot project van hakken, opnieuw voegen en impregneren van schoorstenen, voorgevels, achtergevels en eindgevels. Met de inzet van onze 48 meter hoogwerker met zijdelings bereik van 27 meter, kunnen we alles op een veilige en verantwoorde manier bereiken.
News-1332-attachment1_scheepsreiniging-amsterdam.jpg

Scheepsreiniging Amsterdam

In Amsterdam hebben we een calamiteit schoonmaak uitgevoerd op een groot schip. Door een zuur uitstoot in het laadruimte was het schip aan de binnenzijde vervuild geraakt. Alle onderdelen in de machinekamer en laadruim zijn handmatig gereinigd. Afgelopen zaterdag is het laatste gedeelte uitgevoerd en geheel opgeleverd. Weer een tevreden opdrachtgever!
News-1331-attachment1_smartphone-xl-tafelmodel.jpg

Primeur smartphone XL

Eresdé heeft de primeur van een smartphone XL tafelmodel. Het is de eerste uit productie en gisteren door ontwikkelaar Destic op hoofdkantoor in Harlingen afgeleverd. De smartphone werkt als een normaal exemplaar en zal worden ingezet bij presentaties. Innovatie voorop!
News-1330-attachment1_ISS-samenwerking.jpg

Een bijzonder moment met ISS Facility Services

Eresdé heeft een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met directeur Mark Keur van ISS Facility Services. Ons team gaat alle glasbewassing, vloeronderhoud en specialistische reiniging uitvoeren in noord, oost en midden Nederland. De overgenomen werknemers zijn vandaag op onze hoofdvestiging in Harlingen ontvangen met een ontbijt. Ook voor een nadere kennismaking en het in ontvangst nemen van werkkleding en nieuwe bedrijfsbussen. Wij hebben veel vertrouwen en zijn trots op een goede samenwerking!

 

Zie ook artikel: Faillissement Osius: baanbehoud voor 55 werknemers

News-1329-attachment1_betonpoeder-uitstoot-schoonmaak.jpg

Spoedklus betonpoeder uitstoot Harderwijk

Door een betonpoeder uitstoot in Harderwijk zijn we ingezet om daken, gevels, bestratingen schoon te maken van verschillende bedrijfspanden. Haast is geboden, omdat bij regenval de betonpoeder bikkelhard wordt. Wij zijn trots op de samenwerking met Kok Harderwijk.
News-1328-attachment1_dugout-sc-heerenveen.jpg

Nieuwe reclame uiting SC Heerenveen

Een nieuwe reclame uiting voor Eresdé in de dug out van voetbalclub SC Heerenveen. We blijven in beeld.
Professionele reiniging industriële bakkerij

Professionele reiniging industriële bakkerij

Onze specialisten zijn gestart met het de schoonmaak van industriële bakkerij in Tholen, Zeeland. Zij reinigen alle plafonds, wanden, spantwerk, vloeren, e.d. In dit filmpje kunt u zien hoe ons reinigingsteam de binnendeuren van de bakovens schoon straalt. Met toevoeging van soda, water en lucht wordt het gewenste resultaat behaald. De totale schoonmaak opdracht duurt 2 weken.
News-1326-attachment1_graffiti-2010680_1920.jpg

Gemeente Leeuwarden breidt antigraffiti-project uit

De gemeente heeft het gratis graffitibestrijdingsproject in de Leeuwarder binnenstad deze week uitgebreid met veertien straten. Ondernemers en bewoners in het betreffende gebied kunnen hun panden gratis laten schoonspuiten door schoonmaakbedrijf Eresdé. Verder lezen op de Leeuwarder Courant site >>
News-1325-attachment1_graffiti-verwijderen-fietstunnel.jpg

Graffiti verwijderen fietstunnel

Onze schoonmaak specialisten hebben een complete fietstunnel in Leeuwarden door middel van stralen ontdaan van graffiti. Het resultaat; weer een tevreden opdrachtgever. Ook last van graffiti? Eresdé komt graag bij u langs om deze te verwijderen.