Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1319-attachment1_gevelbeplating-schoonmaken.jpg

Ook toe aan een voorjaarsschoonmaak?

Het voorjaar is zo goed als begonnen! Tijd voor het reinigen van buiten gevelbeplating, gevelsteen, dakgoten, kunststof, trespa e.d. Wij zijn gestart met verschillende projecten in het noorden, midden en westen van Nederland. Ook toe aan een voorjaarsschoonmaak? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
News-1318-attachment1_betonvloeren-verf-verwijderen.jpg

Verf verwijderen betonvloer

Het is ons schoonmaak team gelukt om alle verf te verwijderen van de betonvloeren in bouwmarkt Ommen. Hele maal top!
News-1317-attachment1_eresde-schoonmaak-frankrijk.jpg

Eresdé opnieuw naar het buitenland

Na verschillende locaties in Duitsland, gaan we nu ook in Frankrijk aan de slag. Vandaag vliegen een aantal van onze schoonmaak specialisten naar Zuid Frankrijk voor ruiming en desinfecteren van pluimvee bedrijven. Wij zijn trots dat we deze klus mogen uitvoeren.
News-1316-attachment1_Flatreiniging-sneek.jpg

Sneek reiniging flats

Specialisten van ons bedrijf zijn in Sneek gestart met reinigingswerk aan verschillende flats. Alle beton, hekwerken, kozijnen, staal e.d wordt door middel van hogedruk en heet water gereinigd. Na de reiniging zal het schildersbedrijf het schilderwerk uitvoeren.
News-1315-attachment1_uitbreiding-wagenpark.jpg

Trots op uitbreiding wagenpark

Uitbreiding van ons wagenpark met 6 Renault Marsters en 3 Mercedes Citans is een feit! De bussen worden ingezet bij calamiteiten en specialistische reiniging. 
News-1314-attachment1_achmea-taart.jpg

Achmea fijne samenwerking

Deze taart mochten wij als blijk van waardering ontvangen van Achmea. Inderdaad, bijzonder goede samenwerking...!
News-1312-attachment1_opstal-reiniging.JPG

Reinigen opstal in vakantie

Ook in deze kerstvakantie zijn onze industrieel schoonmakers druk met opstalreiniging. De productie van dit bedrijf is tijdelijke stopgezet en daarom kunnen wij de gehele opstal schoonmaken. Alle liggende delen zoals buizen, leidingen, spanten, kabelgoten enz worden met stofzuigers en borstels droog afgezogen.
News-1313-attachment1_ruiming-desinfectie.JPG

Vogelgriep Rees, Duitsland

Vandaag reizen weer 22 werknemers af naar het Duitse Rees waar we worden ingezet voor ruiming en desinfectie. Na Berlijn, Anrochte en nu Rees is het de derde keer dat we ook in Duitsland zijn ingezet. Hier mogen we dan ook trots op zijn!
News-1311-attachment1_vogelgriep-duitsland.jpg

Vogelgriep Anrochte, Duitsland

Na Berlijn is ons bedrijf ook ingezet in het Duitse Anrochte. Vanuit onze vestigingen reinigen 18 specialisten alle in- en uitgaand rijdend materieel, alsmede de stallen. Na de reiniging wordt alles nogmaals gedesinfecteerd. Vanaf vrijdag 16 december wordt onafgebroken in ploegendiensten tot en met zaterdag 24 december gewerkt. Een monsterklus, waar we trots op zijn!
News-1310-attachment1_zonnepanelen-reiniging.jpg

Zonnepanelen reiniging

Onze afdeling specialistische reiniging heeft op een vijftal locaties de zonnepanelen met Tuckerpole en osmose water op de daken gereinigd. Zie de foto voor het behaalde resultaat.