Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1324-attachment1_dieptereiniging-restaurant.jpg

Dieptereiniging sterrenrestaurant

Eresdé heeft een dieptereiniging van een sterrenrestaurant mogen uitvoeren. Alle RVS is gereinigd samen met  wanden, vloeren, koelcellen, plafonds, enzovoort. Weer een tevreden opdrachtgever.
News-1323-attachment1_CED-samenwerking.jpg

CED overeenkomst en training

Vandaag een overeenkomst met CED getekend, alsmede applicatie training gehad. Dit geldt voor het werkgebied van direct herstel van brand-, water-, storm- en overige schades in Noord-Holland, Friesland en Groningen. Wij zijn trots op deze samenwerking.
News-1322-attachment1_gevelreiniging-amsterdam.jpg

Gevelreiniging wooncomplex in Amsterdam

Wij zijn in opdracht van Belfor gestart met gevelreiniging in Amsterdam. Onze hoogwerker met werkhoogte van 48 meter kan de gevels van het wooncomplex ruimschoots bereiken. Het resultaat is super en wij zijn trots op deze samenwerking. Ook u kunt onze hoogwerker met bedieningsman huren, bel voor meer informatie 088 - 0540500. 
News-1321-attachment1_osb-keurmerk-schoonmaak.jpg

Trots op verlenging van het NEN 4400-1 en OSB keurmerk voor 2017

Na een controle audit van een externe certificerende instantie ontving Eresdé wederom verlenging van het NEN 4400-1 en OSB keurmerk voor 2017! Alle leden van het OSB worden jaarlijks door een onafhankelijke instantie getoetst. Op onderstaande zaken wordt gelet.

 

1. NEN 4400-1 is een nationale norm welke bedoeld is om opdrachtgevers te beschermen tegen sancties van overheidsinstellingen zoals de belastingdienst of arbeidsinspectie. Tevens stelt de norm o.a. eisen afdracht van sociale premies van medewerkers welke in Nederland werken.

 

2. De code geeft duidelijke richtlijnen ter verbetering van de schoonmaak branche waaronder arbeidsomstandigheden van het personeel.

 

3. OSB eisen zijn specifieke punten zoals kwaliteitswaarborging van werkzaamheden, adequate verzekeringen en uiteraard het naleven van CAO.

 

Wij zijn trots op de verlenging en om het keurmerk te mogen voeren!
Roet verwijderen na brandschade

Roet verwijderen na brandschade

Wij zijn gestart met het licht aanstralen van houten balken in een woonboerderij te Diever. Na een brandschade zijn de blanke balken beroet geraakt. Het eindresultaat is top!
News-1319-attachment1_gevelbeplating-schoonmaken.jpg

Ook toe aan een voorjaarsschoonmaak?

Het voorjaar is zo goed als begonnen! Tijd voor het reinigen van buiten gevelbeplating, gevelsteen, dakgoten, kunststof, trespa e.d. Wij zijn gestart met verschillende projecten in het noorden, midden en westen van Nederland. Ook toe aan een voorjaarsschoonmaak? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
News-1318-attachment1_betonvloeren-verf-verwijderen.jpg

Verf verwijderen betonvloer

Het is ons schoonmaak team gelukt om alle verf te verwijderen van de betonvloeren in bouwmarkt Ommen. Hele maal top!
News-1317-attachment1_eresde-schoonmaak-frankrijk.jpg

Eresdé opnieuw naar het buitenland

Na verschillende locaties in Duitsland, gaan we nu ook in Frankrijk aan de slag. Vandaag vliegen een aantal van onze schoonmaak specialisten naar Zuid Frankrijk voor ruiming en desinfecteren van pluimvee bedrijven. Wij zijn trots dat we deze klus mogen uitvoeren.
News-1316-attachment1_Flatreiniging-sneek.jpg

Sneek reiniging flats

Specialisten van ons bedrijf zijn in Sneek gestart met reinigingswerk aan verschillende flats. Alle beton, hekwerken, kozijnen, staal e.d wordt door middel van hogedruk en heet water gereinigd. Na de reiniging zal het schildersbedrijf het schilderwerk uitvoeren.
News-1315-attachment1_uitbreiding-wagenpark.jpg

Trots op uitbreiding wagenpark

Uitbreiding van ons wagenpark met 6 Renault Marsters en 3 Mercedes Citans is een feit! De bussen worden ingezet bij calamiteiten en specialistische reiniging.