Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1314-attachment1_achmea-taart.jpg

Achmea fijne samenwerking

Deze taart mochten wij als blijk van waardering ontvangen van Achmea. Inderdaad, bijzonder goede samenwerking...!
News-1312-attachment1_opstal-reiniging.JPG

Reinigen opstal in vakantie

Ook in deze kerstvakantie zijn onze industrieel schoonmakers druk met opstalreiniging. De productie van dit bedrijf is tijdelijke stopgezet en daarom kunnen wij de gehele opstal schoonmaken. Alle liggende delen zoals buizen, leidingen, spanten, kabelgoten enz worden met stofzuigers en borstels droog afgezogen.
News-1313-attachment1_ruiming-desinfectie.JPG

Vogelgriep Rees, Duitsland

Vandaag reizen weer 22 werknemers af naar het Duitse Rees waar we worden ingezet voor ruiming en desinfectie. Na Berlijn, Anrochte en nu Rees is het de derde keer dat we ook in Duitsland zijn ingezet. Hier mogen we dan ook trots op zijn!
News-1311-attachment1_vogelgriep-duitsland.jpg

Vogelgriep Anrochte, Duitsland

Na Berlijn is ons bedrijf ook ingezet in het Duitse Anrochte. Vanuit onze vestigingen reinigen 18 specialisten alle in- en uitgaand rijdend materieel, alsmede de stallen. Na de reiniging wordt alles nogmaals gedesinfecteerd. Vanaf vrijdag 16 december wordt onafgebroken in ploegendiensten tot en met zaterdag 24 december gewerkt. Een monsterklus, waar we trots op zijn!
News-1310-attachment1_zonnepanelen-reiniging.jpg

Zonnepanelen reiniging

Onze afdeling specialistische reiniging heeft op een vijftal locaties de zonnepanelen met Tuckerpole en osmose water op de daken gereinigd. Zie de foto voor het behaalde resultaat.
News-1309-attachment1_Specialistische-reiniging-geslaagd.jpg

Specialistische reiniging / calamiteiten opleiding

Binnen ons bedrijf weer 8 geslaagden van de 5 daagse opleiding specialistische reiniging / calamiteiten! Dame en heren van harte gefeliciteerd, top prestatie!
News-1308-attachment1_vogelgriep-duitsland.jpg

Vogelgriep in Berlijn, Duitsland

Ons bedrijf is ingezet in Berlijn, Duitsland. Ook hier slaat het de vogelgriep om zich heen. Het desinfecteren en reinigen van rijdend materieel alsmede de stallen wordt door onze specialisten gedaan. Op dit moment is de duur van opdracht nog niet bekend.
News-1305-attachment1_opstal-schoonmaak.jpg

Opstal schoonmaak Grouw

Ons schoonmaakbedrijf is in een productiebedrijf in Grouw gestart met opstal schoonmaak. Alle bovenliggende werk zoals spanten, leidingen, buizen, kabelgoten, wanden e.d. worden met industrie stofzuigers en borstels droog en schoon gezogen. De duur is ongeveer 3 weken aaneengesloten.

Uitbraak Norovirus Apeldoorn

Schoonmaak specialisten zijn afgelopen weekend ingezet bij een uitbraak van het Norovirus in een zorginstelling in Apeldoorn. Alle ruimten zijn professioneel schoongemaakt en gedesinfecteerd. Eresdé wordt met grote regelmaat door ziekenhuizen ingezet bij MRSA besmettingen. Onze mensen hebben hiervoor een speciale opleiding gevolgd over hoe te handelen.
News-1304-attachment1_schoonmaak-treinstation-lelystad.jpg

Schoonmaak treinstation Lelystad

Inmiddels zijn onze specialistische reinigers gestart op treinstation in Lelystad. Alle overkappingen, constructiewerk e.d. worden met een zeepoplossing ingeneveld en vervolgens met heet hogedruk water gereinigd. Ook deze werkzaamheden worden in nachtdienst tussen 22.00 en 06.00 uitgevoerd. De duur is 8 nachten aaneengesloten.