Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1309-attachment1_Specialistische-reiniging-geslaagd.jpg

Specialistische reiniging / calamiteiten opleiding

Binnen ons bedrijf weer 8 geslaagden van de 5 daagse opleiding specialistische reiniging / calamiteiten! Dame en heren van harte gefeliciteerd, top prestatie!
News-1308-attachment1_vogelgriep-duitsland.jpg

Vogelgriep in Berlijn, Duitsland

Ons bedrijf is ingezet in Berlijn, Duitsland. Ook hier slaat het de vogelgriep om zich heen. Het desinfecteren en reinigen van rijdend materieel alsmede de stallen wordt door onze specialisten gedaan. Op dit moment is de duur van opdracht nog niet bekend.
News-1305-attachment1_opstal-schoonmaak.jpg

Opstal schoonmaak Grouw

Ons schoonmaakbedrijf is in een productiebedrijf in Grouw gestart met opstal schoonmaak. Alle bovenliggende werk zoals spanten, leidingen, buizen, kabelgoten, wanden e.d. worden met industrie stofzuigers en borstels droog en schoon gezogen. De duur is ongeveer 3 weken aaneengesloten.

Uitbraak Norovirus Apeldoorn

Schoonmaak specialisten zijn afgelopen weekend ingezet bij een uitbraak van het Norovirus in een zorginstelling in Apeldoorn. Alle ruimten zijn professioneel schoongemaakt en gedesinfecteerd. Eresdé wordt met grote regelmaat door ziekenhuizen ingezet bij MRSA besmettingen. Onze mensen hebben hiervoor een speciale opleiding gevolgd over hoe te handelen.
News-1304-attachment1_schoonmaak-treinstation-lelystad.jpg

Schoonmaak treinstation Lelystad

Inmiddels zijn onze specialistische reinigers gestart op treinstation in Lelystad. Alle overkappingen, constructiewerk e.d. worden met een zeepoplossing ingeneveld en vervolgens met heet hogedruk water gereinigd. Ook deze werkzaamheden worden in nachtdienst tussen 22.00 en 06.00 uitgevoerd. De duur is 8 nachten aaneengesloten.
News-1303-attachment1_calamiteiten-training.jpg

Opleiding specialistische reiniging / calamiteiten

De volgende groep van 8 werknemers zijn gestart met de opleiding specialistische reiniging / calamiteiten. De duur is 5 werkdagen waarna examen volgt. Succes allemaal!
News-1302-attachment1_treinstation-hoorn.jpg

Schoonmaak treinstation Hoorn

Specialisten van ons bedrijf zijn gestart met reinigingswerk op treinstation Hoorn. De aanwezige overkappingen worden ingeneveld met een zeepoplossing en vervolgens met hogedruk pomp en heet water schoon gespoten. De werkzaamheden worden in de avond en nacht tussen 22.00 en 06.00 uitgevoerd. De schoonmaak duur voor dit station is 5 nachten.
News-1301-attachment1_gevelrenovatie-veenwouden.jpg

Gevelrenovatie woningen Veenwouden

Ons bedrijf is gestart met gevelrenovatie van 8 woningen in Veenwouden. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van voegen, stralen, schoonspuiten en opnieuw invoegen van de gevels. Nadien worden de gevels geïmpregneerd. Alle gevels van woningen van zowel de voorzijde, achterzijde en eindgevels worden aangepakt. Het eindresultaat is top!
Gevelreiniging met zandstralen in Franeker

Gevelreiniging met zandstralen in Franeker

Voor straalwerkzaamheden van buitengevels, gevelrenovatie, gevelreiniging bent u bij Eresdé aan het juiste adres. In dit filmpje zijn we gestart met het stralen van de gevel van een fietsenwinkel in Franeker. Wilt u uw gevel ook een nieuw aanzicht geven? Neem dan vrijblijvend contact op voor een passende aanbieding.
News-1299-attachment1_station-leeuwarden-reiniging.jpg

Reiniging station Leeuwarden

Onze specialisten zijn het hele weekend bezig geweest met het schoonspuiten van bestrating op de perrons op treinstation Leeuwarden. Alle aanwezige vervuiling zoals kauwgom, atmosferische vervuiling, algen aanslag e.d. is verwijderd. De werkzaamheden zijn in de nachtdiensten op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 22.00 uur uitgevoerd.