Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1297-attachment1_hoogwerker-eresde.jpg

Eresdé hoogwerker erbij

Wij hebben nog een hoogwerker aangekocht en toegevoegd aan ons Eresdé wagenpark. De hoogwerker zal ingezet worden bij specialistische reiniging, gevelrenovatie, gevelreiniging, glasbewassing en soortgelijke schoonmaak klussen. Top machine!
News-1296-attachment1_calamiteiten-reiniging-beverwijk.jpg

Calamiteiten reiniging olieschade

De afdeling calamiteiten is afgelopen weekend ingezet bij olieschade op een binnenvaart schip in Beverwijk. Door een gesprongen olieleiding is het gehele schip aan bovenzijde met olie bedekt. Door middel van innevelen met een krachtige ontvetter, handmatig activeren en vervolgens schoonspuiten met heet water wordt het geheel weer blinkend schoon.
News-1295-attachment1_ketting-productieband-schoonmaak.jpg

Schoonmaak experiment geslaagd

Onze schoonmaak specialisten hebben afgelopen weekend een proef uitgevoerd met ijsstralen. De kettingen van productiebanen in een industriële bakkerij kunnen met deze methode vetvrij gemaakt worden. Het resultaat is top!
News-1294-attachment1_brandschade-amsterdam.jpg

Brandschade Amsterdam

Ons schoonmaakbedrijf is door onze samenwerkingspartner Belfor ingezet bij een brandschade opdracht in Amsterdam. De aanwezige tank wordt gereinigd ten behoeve van een bouwkundige inspectie. Wij zijn trots op deze samenwerking!
News-1292-attachment1_dieptereiniging-grootkeukens.jpg

Dieptereiniging (groot)keukens

Ons bedrijf wordt steeds vaker ingezet bij dieptereiniging van (groot)keukens. Alle afzuigkappen worden in- en uitwendig gereinigd. Dit is inclusief de RVS werkbladen, kasten, koelcellen, leidingen, luchtkanalen, plafondroosters en uiteraard de vloeren. Heeft u ook een (groot)keuken welke geheel gereinigd dient te worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
News-1293-attachment1_schoonmaak-station-almere.jpg

Weekend schoonmaak station Almere

Onze reinigingsspecialisten zijn ingezet voor een opdracht op station Almere. Voor het schoonspuiten van glazen overkappingen en stalen constructie werk is onze 48 meter hoogwerker ingezet. Hiermee kunnen we op een veilige en verantwoorde manier de te reinigen gebieden goed bereiken. Het werk is op vrijdagavond 23.00 uur gestart en is in ploegendiensten op zondagavond 22.00 uur afgerond. Uiteraard naar tevredenheid van onze opdrachtgever. Vakwerk door onze vakmensen!
News-1291-attachment1_certificering.jpg

Certificatie ISO en VCA verlenging

De externe instantie, verantwoordelijk voor certificering, heeft weer de jaarlijkse ISO en VCA audit uitgevoerd bij Eresdé. Onze certificaten zijn weer met een jaar verlengd. Top gedaan Antje!!! Meer informatie over Eresdé haar certificering kunt u hier lezen.
News-1289-attachment1_viskotter-calamiteiten.jpg

Calamiteiten viskotter

Afgelopen weekend zijn onze specialisten ingezet bij een calamiteit op een viskotter. Het springen van een olieleiding had brandschade veroorzaakt. Daardoor was de gehele machinekamer door olie en beroeting vervuild geraakt. Door de snelle inzet van onze mensen is de klus vakkundig geklaard. Maandagmorgen is de viskotter weer uitgevaren om de visserij te hervatten.
News-1288-attachment1_scheepsreiniging-eemshaven.jpg

Scheepsreiniging Eemshaven

Onze afdeling specialistische reiniging heeft een opdracht gekregen voor de grote schoonmaak van een schip; de ACTA ORION. Het schip ligt afgemeerd in de Eemshaven. De werkzaamheden bestaan uit het grondig reinigen van de bemanningshutten, strippen en conserveren van alle linoleum vloeren. Verder verzorgen we het reinigen van trappenhuizen, wanden en vloeren in de keuken en restaurant gedeelte plus het wassen van de ramen.
News-1287-attachment1_gevelonderhoud-school.jpg

Gevelonderhoud school Assen

Ons bedrijf afdeling gevelonderhoud is in Assen gestart met het reinigen, hakken, voegen en vervolgens inpregneren van gevelsteen van een school in Assen. U kunt bij ons terecht voor allerlei gevelonderhoud.