Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1303-attachment1_calamiteiten-training.jpg

Opleiding specialistische reiniging / calamiteiten

De volgende groep van 8 werknemers zijn gestart met de opleiding specialistische reiniging / calamiteiten. De duur is 5 werkdagen waarna examen volgt. Succes allemaal!
News-1302-attachment1_treinstation-hoorn.jpg

Schoonmaak treinstation Hoorn

Specialisten van ons bedrijf zijn gestart met reinigingswerk op treinstation Hoorn. De aanwezige overkappingen worden ingeneveld met een zeepoplossing en vervolgens met hogedruk pomp en heet water schoon gespoten. De werkzaamheden worden in de avond en nacht tussen 22.00 en 06.00 uitgevoerd. De schoonmaak duur voor dit station is 5 nachten.
News-1301-attachment1_gevelrenovatie-veenwouden.jpg

Gevelrenovatie woningen Veenwouden

Ons bedrijf is gestart met gevelrenovatie van 8 woningen in Veenwouden. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van voegen, stralen, schoonspuiten en opnieuw invoegen van de gevels. Nadien worden de gevels geïmpregneerd. Alle gevels van woningen van zowel de voorzijde, achterzijde en eindgevels worden aangepakt. Het eindresultaat is top!
Gevelreiniging met zandstralen in Franeker

Gevelreiniging met zandstralen in Franeker

Voor straalwerkzaamheden van buitengevels, gevelrenovatie, gevelreiniging bent u bij Eresdé aan het juiste adres. In dit filmpje zijn we gestart met het stralen van de gevel van een fietsenwinkel in Franeker. Wilt u uw gevel ook een nieuw aanzicht geven? Neem dan vrijblijvend contact op voor een passende aanbieding.
News-1299-attachment1_station-leeuwarden-reiniging.jpg

Reiniging station Leeuwarden

Onze specialisten zijn het hele weekend bezig geweest met het schoonspuiten van bestrating op de perrons op treinstation Leeuwarden. Alle aanwezige vervuiling zoals kauwgom, atmosferische vervuiling, algen aanslag e.d. is verwijderd. De werkzaamheden zijn in de nachtdiensten op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 22.00 uur uitgevoerd.
News-1297-attachment1_hoogwerker-eresde.jpg

Eresdé hoogwerker erbij

Wij hebben nog een hoogwerker aangekocht en toegevoegd aan ons Eresdé wagenpark. De hoogwerker zal ingezet worden bij specialistische reiniging, gevelrenovatie, gevelreiniging, glasbewassing en soortgelijke schoonmaak klussen. Top machine!
News-1296-attachment1_calamiteiten-reiniging-beverwijk.jpg

Calamiteiten reiniging olieschade

De afdeling calamiteiten is afgelopen weekend ingezet bij olieschade op een binnenvaart schip in Beverwijk. Door een gesprongen olieleiding is het gehele schip aan bovenzijde met olie bedekt. Door middel van innevelen met een krachtige ontvetter, handmatig activeren en vervolgens schoonspuiten met heet water wordt het geheel weer blinkend schoon.
News-1295-attachment1_ketting-productieband-schoonmaak.jpg

Schoonmaak experiment geslaagd

Onze schoonmaak specialisten hebben afgelopen weekend een proef uitgevoerd met ijsstralen. De kettingen van productiebanen in een industriële bakkerij kunnen met deze methode vetvrij gemaakt worden. Het resultaat is top!
News-1294-attachment1_brandschade-amsterdam.jpg

Brandschade Amsterdam

Ons schoonmaakbedrijf is door onze samenwerkingspartner Belfor ingezet bij een brandschade opdracht in Amsterdam. De aanwezige tank wordt gereinigd ten behoeve van een bouwkundige inspectie. Wij zijn trots op deze samenwerking!
News-1292-attachment1_dieptereiniging-grootkeukens.jpg

Dieptereiniging (groot)keukens

Ons bedrijf wordt steeds vaker ingezet bij dieptereiniging van (groot)keukens. Alle afzuigkappen worden in- en uitwendig gereinigd. Dit is inclusief de RVS werkbladen, kasten, koelcellen, leidingen, luchtkanalen, plafondroosters en uiteraard de vloeren. Heeft u ook een (groot)keuken welke geheel gereinigd dient te worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.