Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1293-attachment1_schoonmaak-station-almere.jpg

Weekend schoonmaak station Almere

Onze reinigingsspecialisten zijn ingezet voor een opdracht op station Almere. Voor het schoonspuiten van glazen overkappingen en stalen constructie werk is onze 48 meter hoogwerker ingezet. Hiermee kunnen we op een veilige en verantwoorde manier de te reinigen gebieden goed bereiken. Het werk is op vrijdagavond 23.00 uur gestart en is in ploegendiensten op zondagavond 22.00 uur afgerond. Uiteraard naar tevredenheid van onze opdrachtgever. Vakwerk door onze vakmensen!
News-1291-attachment1_certificering.jpg

Certificatie ISO en VCA verlenging

De externe instantie, verantwoordelijk voor certificering, heeft weer de jaarlijkse ISO en VCA audit uitgevoerd bij Eresdé. Onze certificaten zijn weer met een jaar verlengd. Top gedaan Antje!!! Meer informatie over Eresdé haar certificering kunt u hier lezen.
News-1289-attachment1_viskotter-calamiteiten.jpg

Calamiteiten viskotter

Afgelopen weekend zijn onze specialisten ingezet bij een calamiteit op een viskotter. Het springen van een olieleiding had brandschade veroorzaakt. Daardoor was de gehele machinekamer door olie en beroeting vervuild geraakt. Door de snelle inzet van onze mensen is de klus vakkundig geklaard. Maandagmorgen is de viskotter weer uitgevaren om de visserij te hervatten.
News-1288-attachment1_scheepsreiniging-eemshaven.jpg

Scheepsreiniging Eemshaven

Onze afdeling specialistische reiniging heeft een opdracht gekregen voor de grote schoonmaak van een schip; de ACTA ORION. Het schip ligt afgemeerd in de Eemshaven. De werkzaamheden bestaan uit het grondig reinigen van de bemanningshutten, strippen en conserveren van alle linoleum vloeren. Verder verzorgen we het reinigen van trappenhuizen, wanden en vloeren in de keuken en restaurant gedeelte plus het wassen van de ramen.
News-1287-attachment1_gevelonderhoud-school.jpg

Gevelonderhoud school Assen

Ons bedrijf afdeling gevelonderhoud is in Assen gestart met het reinigen, hakken, voegen en vervolgens inpregneren van gevelsteen van een school in Assen. U kunt bij ons terecht voor allerlei gevelonderhoud.
News-1286-attachment1_betonreiniging-hoogeveen.jpg

Reiniging beton Hoogeveen

Onze afdeling specialistische reiniging is in Hoogeveen gestart met het schoonspuiten van betonnen sokkels. Alle alge en mos aangroei wordt door middel van hogedruk en heet water gereinigd. De duur van de opdracht bedraagt 2 weken aaneengesloten. Heeft u ook betonnen onderdelen, gevels, bestratingen, silo's, gevelbeplating wat zwaar vervuild is? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.
News-1285-attachment1_schoonmaak-lemmer.jpg

Galerij schoonmaak Lemmer

Wij zijn in Lemmer gestart met het schoonspuiten van galerij vloeren van verschillende wooncomplexen. Het beton alsmede de hekwerken worden gereinigd met hogedruk en heet water. Het resultaat mag er zijn!
News-1284-attachment1_Reinigen-daken-Hindeloopen.jpg

Reinigen daken Hindeloopen

In Hindelopen zijn we gestart met schoonspuiten van dakpannen op daken. Door de jaren heen kan de vervuiling door algen en mos aangroei extreem zijn. Met behulp van een stoomcleaner en aangepaste druk kunnen wij de dakpannen eenvoudig reinigen. Om op een veilige en verantwoorde manier te werken, zetten wij standaard een hoogwerker in. Wilt u vrijblijvend een prijsopgave, neem dan gerust contact op.
News-1283-attachment1_vloerreiniging-roermond.jpg

Vloerreiniging bouwmarkt Roermond

Wij zijn in Roermond gestart met het grondig reinigen van vloeren in een bouwmarkt. De vloeren worden met een krachtige zeepoplossing ingezet en machinaal geschrobd. Vervolgens worden de vloeren met waterzuigers droog gezogen. Het verschil is goed te zien in de foto hiernaast! Heeft u ook (extreem) vervuilde bedrijfsvloeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
News-1282-attachment1_schoonmaak-groningen-balkons.jpg

Schoonmaak balkons Groningen

Wij zijn in Groningen gestart met het schoonspuiten van balkons en dikte kanten. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van een betonreparatie bedrijf.