Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1286-attachment1_betonreiniging-hoogeveen.jpg

Reiniging beton Hoogeveen

Onze afdeling specialistische reiniging is in Hoogeveen gestart met het schoonspuiten van betonnen sokkels. Alle alge en mos aangroei wordt door middel van hogedruk en heet water gereinigd. De duur van de opdracht bedraagt 2 weken aaneengesloten. Heeft u ook betonnen onderdelen, gevels, bestratingen, silo's, gevelbeplating wat zwaar vervuild is? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.
News-1285-attachment1_schoonmaak-lemmer.jpg

Galerij schoonmaak Lemmer

Wij zijn in Lemmer gestart met het schoonspuiten van galerij vloeren van verschillende wooncomplexen. Het beton alsmede de hekwerken worden gereinigd met hogedruk en heet water. Het resultaat mag er zijn!
News-1284-attachment1_Reinigen-daken-Hindeloopen.jpg

Reinigen daken Hindeloopen

In Hindelopen zijn we gestart met schoonspuiten van dakpannen op daken. Door de jaren heen kan de vervuiling door algen en mos aangroei extreem zijn. Met behulp van een stoomcleaner en aangepaste druk kunnen wij de dakpannen eenvoudig reinigen. Om op een veilige en verantwoorde manier te werken, zetten wij standaard een hoogwerker in. Wilt u vrijblijvend een prijsopgave, neem dan gerust contact op.
News-1283-attachment1_vloerreiniging-roermond.jpg

Vloerreiniging bouwmarkt Roermond

Wij zijn in Roermond gestart met het grondig reinigen van vloeren in een bouwmarkt. De vloeren worden met een krachtige zeepoplossing ingezet en machinaal geschrobd. Vervolgens worden de vloeren met waterzuigers droog gezogen. Het verschil is goed te zien in de foto hiernaast! Heeft u ook (extreem) vervuilde bedrijfsvloeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
News-1282-attachment1_schoonmaak-groningen-balkons.jpg

Schoonmaak balkons Groningen

Wij zijn in Groningen gestart met het schoonspuiten van balkons en dikte kanten. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van een betonreparatie bedrijf.
News-1281-attachment1_heerenveen-sponsor-eresde.jpg

Thuiswedstrijd voetbalclub SC Heerenveen

Eresdé is volop aanwezig, zoals bij iedere thuiswedstrijd van Heerenveen / PSV.
News-1280-attachment1_bedrijfspanden-reinigen-franeker.jpg

Bedrijfspanden reinigen Franeker, Joure, Sneek en Groningen

Ons schoonmaakbedrijf, afdeling specialistische reiniging heeft opdracht gekregen voor het reinigen van 4 bedrijfspanden in Franeker, Joure, Sneek en Groningen. De buiten gevelbeplating alsmede de kozijnen worden met zeepoplossing ingeneveld en vervolgens met een stoomcleaner gereinigd. Wij starten op korte termijn met de uitvoering.
News-1279-attachment1_drachten-gevelreiniging.jpg

Drachten gevelreiniging en impregneren

Wij zijn in Drachten gestart met het schoon stralen van buitengevels. Verder verwijderen we voegen, brengen we nieuwe in en impregneren we deze. Dit beschermt de muur langdurig tegen vuilaanslag, doorslaand vocht en schimmelvorming.
News-1278-attachment1_Brandschade-reinigen-Friesland.jpg

Brandschade reinigen Friesland

Ons schoonmaakbedrijf is ingehuurd voor schoonmaak na brandschade op verschillende locaties in Friesland. Onder andere bij de voetbalvereniging in Balk waar het totale gebouw licht en zwaar beroet is. De gehele opstal alsmede de inventaris zal worden gereinigd.

Verder zijn we bij een visverwerking bedrijf in Lauwersoog gestart. In sommige ruimtes worden de plafonds eruit gehaald om het bovenliggende te reinigen en voorzien van een fixeer. Tenslotte starten wij morgen in Bolsward met de reiniging van een vrijstaand pand, naast een afgebrande fietsenzaak. Ook hier komen we de complete inboedel en opstal reinigen.

News-1277-attachment1_schoonmaak-treinstation-almere.jpg

Schoonmaak treinstation Almere

Ons bedrijf is afgelopen weekend ingezet bij het reinigen van de buizen staalconstructie op treinstation Almere. In ploegdienst heeft Eresdé in samenwerking met 3 collega schoonmaakbedrijven de klus geklaard. De hoofdaannemer was zeer tevreden over de uitvoering.