Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1281-attachment1_heerenveen-sponsor-eresde.jpg

Thuiswedstrijd voetbalclub SC Heerenveen

Eresdé is volop aanwezig, zoals bij iedere thuiswedstrijd van Heerenveen / PSV.
News-1280-attachment1_bedrijfspanden-reinigen-franeker.jpg

Bedrijfspanden reinigen Franeker, Joure, Sneek en Groningen

Ons schoonmaakbedrijf, afdeling specialistische reiniging heeft opdracht gekregen voor het reinigen van 4 bedrijfspanden in Franeker, Joure, Sneek en Groningen. De buiten gevelbeplating alsmede de kozijnen worden met zeepoplossing ingeneveld en vervolgens met een stoomcleaner gereinigd. Wij starten op korte termijn met de uitvoering.
News-1279-attachment1_drachten-gevelreiniging.jpg

Drachten gevelreiniging en impregneren

Wij zijn in Drachten gestart met het schoon stralen van buitengevels. Verder verwijderen we voegen, brengen we nieuwe in en impregneren we deze. Dit beschermt de muur langdurig tegen vuilaanslag, doorslaand vocht en schimmelvorming.
News-1278-attachment1_Brandschade-reinigen-Friesland.jpg

Brandschade reinigen Friesland

Ons schoonmaakbedrijf is ingehuurd voor schoonmaak na brandschade op verschillende locaties in Friesland. Onder andere bij de voetbalvereniging in Balk waar het totale gebouw licht en zwaar beroet is. De gehele opstal alsmede de inventaris zal worden gereinigd.

Verder zijn we bij een visverwerking bedrijf in Lauwersoog gestart. In sommige ruimtes worden de plafonds eruit gehaald om het bovenliggende te reinigen en voorzien van een fixeer. Tenslotte starten wij morgen in Bolsward met de reiniging van een vrijstaand pand, naast een afgebrande fietsenzaak. Ook hier komen we de complete inboedel en opstal reinigen.

News-1277-attachment1_schoonmaak-treinstation-almere.jpg

Schoonmaak treinstation Almere

Ons bedrijf is afgelopen weekend ingezet bij het reinigen van de buizen staalconstructie op treinstation Almere. In ploegdienst heeft Eresdé in samenwerking met 3 collega schoonmaakbedrijven de klus geklaard. De hoofdaannemer was zeer tevreden over de uitvoering.
News-1275-attachment1_schoonmaak-universiteit.jpg

Schoonmaak Universiteit Amsterdam

Ons schoonmaakbedrijf is vandaag met 15 mensen gestart met de reiniging van de Universiteit van Amsterdam. Het gehele pand wordt na een verbouwing gebruiksklaar opgeleverd. Zaterdag zullen we wederom 15 mensen inzetten om de klus te klaren.
News-1276-attachment1_nieuwe-hoogwerker-optimized.jpg

Extra hoogwerker

Door toenemende drukte om op hoogte te werken hebben wij een extra hoogwerker aangekocht. Deze hoogwerker zal voornamelijk worden ingezet bij het reinigen van gevels, trespa, kunststof kozijnen, hak- en voegwerk, glasbewassing etc. Een mooie aanwinst voor Eresdé!
News-1274-attachment1_hoogwerker-friesland.jpg

Schoonspuiten dakpanelen Coop supermarkten

Ons schoonmaakbedrijf is gestart met het schoonspuiten van dakpanelen van Coop supermarkten. Door de inzet van onze hoogwerker met een zijdelings bereik van 27 meter kunnen de panelen op een veilige manier ruimschoots bereikt worden. Het resultaat is top!
News-1273-attachment1_reparatie-windmolen.jpg

Reparatie windmolen

Eresdé is ingezet bij reparatie aan een windmolen. Onze hoogwerker met een werkhoogte van 48 meter is de hoogste huur hoogwerker van Friesland. Heeft u ook werkzaamheden op grote hoogte? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.
Gevel stralen en impregneren Bergum, Friesland

Gevel stralen en impregneren Bergum, Friesland

Schoonmaakbedrijf Eresdé is in Bergum, Friesland bezig met het stralen van 2500 m2 gevelsteen. Bij deze methode wordt water met een mild straalmiddel gemengd en vervolgens op de wand aangebracht. Na het stralen impregneren wij de gevels. Door het impregneren van uw gevel wordt er geen water meer opgenomen of doorgelaten door de muur. Dit verlengt de levensduur van uw gebouw. 

 

Wilt u graag uw gevel laten reinigen of renoveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies.