Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1275-attachment1_schoonmaak-universiteit.jpg

Schoonmaak Universiteit Amsterdam

Ons schoonmaakbedrijf is vandaag met 15 mensen gestart met de reiniging van de Universiteit van Amsterdam. Het gehele pand wordt na een verbouwing gebruiksklaar opgeleverd. Zaterdag zullen we wederom 15 mensen inzetten om de klus te klaren.
News-1276-attachment1_nieuwe-hoogwerker-optimized.jpg

Extra hoogwerker

Door toenemende drukte om op hoogte te werken hebben wij een extra hoogwerker aangekocht. Deze hoogwerker zal voornamelijk worden ingezet bij het reinigen van gevels, trespa, kunststof kozijnen, hak- en voegwerk, glasbewassing etc. Een mooie aanwinst voor Eresdé!
News-1274-attachment1_hoogwerker-friesland.jpg

Schoonspuiten dakpanelen Coop supermarkten

Ons schoonmaakbedrijf is gestart met het schoonspuiten van dakpanelen van Coop supermarkten. Door de inzet van onze hoogwerker met een zijdelings bereik van 27 meter kunnen de panelen op een veilige manier ruimschoots bereikt worden. Het resultaat is top!
News-1273-attachment1_reparatie-windmolen.jpg

Reparatie windmolen

Eresdé is ingezet bij reparatie aan een windmolen. Onze hoogwerker met een werkhoogte van 48 meter is de hoogste huur hoogwerker van Friesland. Heeft u ook werkzaamheden op grote hoogte? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.
Gevel stralen en impregneren Bergum, Friesland

Gevel stralen en impregneren Bergum, Friesland

Schoonmaakbedrijf Eresdé is in Bergum, Friesland bezig met het stralen van 2500 m2 gevelsteen. Bij deze methode wordt water met een mild straalmiddel gemengd en vervolgens op de wand aangebracht. Na het stralen impregneren wij de gevels. Door het impregneren van uw gevel wordt er geen water meer opgenomen of doorgelaten door de muur. Dit verlengt de levensduur van uw gebouw. 

 

Wilt u graag uw gevel laten reinigen of renoveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies.

News-1271-attachment1_reinigen-wooncomplex-sint-annaparochie.jpg

Reinigen wooncomplex Sint Annaparochie

Eresdé is gestart met het reinigen van een wooncomplex in Sint Annaparochie. Alle trespa panelen, kunststof kozijnen worden gereinigd en vervolgens geconserveerd. Tenslotte worden de ramen netjes gewassen.

 

Kozijnen conserveren betekent dat uw kozijnen voorzien worden van een vuil- en waterafstotende laag. Hierdoor wordt corrosie en verwering voorkomen en de levensduur van de kozijnen verlengd. Dit is ook toepasbaar voor kunststof, natuursteen en metalen gevelbeplating.

News-1270-attachment1_flatreiniging-leeuwarden3.jpg

Flat reiniging Leeuwarden

De afdeling specialistische reiniging van ons schoonmaakbedrijf is in Leeuwarden gestart aan een nieuwe klus. Aan de Peter Stuivenzandweg stralen we de achterzijde van 360 balkons schoon. Na het straalwerk zullen de balkons worden voorzien van een nieuwe antislip coating. De duur van de opdracht bedraagt 6 weken.
News-1269-attachment1_productie-schoonmaak-hardenberg.jpg

Productie schoonmaak Hardenberg

Schoonmaakbedrijf Eresdé is in Hardenberg gestart met productie schoonmaak. Iedere zaterdag worden de desbetreffende motoren en overige onderdelen ingepakt en afgedekt. Vervolgens vindt de reiniging handmatig plaats.
News-1268-attachment1_schoonmaak-sportstad-heerenveen.jpg

Schoonmaak Sportstad Heerenveen

Wij zijn gestart in Heerenveen met het ontruimen van alle turntoestellen bij Sportstad Heerenveen. Hierna maken we de complete hal schoon. Dus alle balken, spanten, wanden, randen, richels en vloeren. Na deze grondige schoonmaak worden de turntoestellen netjes teruggeplaatst. De Nederlandse turners komen uit Rio terug in een frisse turnhal.
News-1267-attachment1_schoonmaak-amsterdam-universiteit.jpg

Schoonmaak universiteit Amsterdam

Opnieuw is ons schoonmaakbedrijf ingehuurd in Amsterdam. Deze keer verzorgen we de opleveringsschoonmaak voor een universiteit. Er is gekozen voor Eresdé, omdat we deze vrijdag met 10 specialisten al konden starten en in het weekend doorgaan. De werkzaamheden worden in gedeeltes uitgevoerd en opgeleverd. De duur van opdracht betreft enkele weken.