Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1266-attachment1_Amsterdam-ziekenhuis-schoonmaak.jpg

Ziekenhuis specialistische reiniging Amsterdam

Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Zo zijn onze schoonmaak specialisten op dit moment druk bezig in het AMC ziekenhuis te Amsterdam. Diverse ruimtes worden ontmanteld. Opstal en aanwezige inventaris wordt volgens vast protocol gereinigd en gedesinfecteerd. De schoonmaak opdracht bedraagt 2 weken.
News-1265-attachment1_linoleumvloeren-strippen.jpg

Strippen en conserveren linoleumvloeren

In de zomervakantie is ons schoonmaakbedrijf druk bezig met het strippen en conserveren van 12000 m2 linoleumvloeren. We starten met alle vuil en aanwezige polymeerlagen van de vloer te verwijderen. Hierna wordt deze met een sealer behandeld, dit zorgt er voor dat de poriën van de vloer worden dicht gezet. Vervolgens wordt de vloer afgewerkt met polymeer, afhankelijk van de slijtvastheid en leeftijd van de vloer. Het resultaat glanst je tegemoet!
News-1263-attachment1_belfor-samenwerking.jpg

Samenwerking Belfor door noodweer

Door het noodweer in het zuiden en westen van Nederland is de wateroverlast in woningen en bedrijfspanden enorm. Om deze reden assisteert Eresdé calamiteiten al enkele weken Belfor Nederland. Zij zijn onze vaste landelijke samenwerkingspartner. Wij zijn trots op deze samenwerking!
Dakpannen reiniging Heerenveen

Dakpannen reiniging Heerenveen

Schoonmaakbedrijf Eresdé is in Heerenveen bezig met het reinigen van de dakpannen van 16 woningen. Dat frist de boel mooi op! Benieuwd hoe we dit schoonmaken doen? Bekijk het filmpje hiernaast.
News-1261-attachment1_gevelreiniging-friesland.jpg

Gevelreiniging Friesland

Eresdé is in Heerenveen gestart met het reinigen van buitengevel beplating van een groot distributie centrum. De schoonmaak duurt ongeveer 3 weken.
News-1260-attachment1_Recreatie-schoonmaak-vlieland.jpg

Recreatie schoonmaak Vlieland

Na een goede voorbereiding is ons schoonmaakbedrijf gestart met de recreatie schoonmaak van een nieuwbouw complex op Vlieland. Op de wisseldagen worden de appartementen en openbare ruimten door onze schoonmakers schoongehouden. Onze werknemers hebben vooraf een recreatie schoonmaak opleiding gevolgd.
News-1259-attachment1_industriele-reiniging-Duitsland.jpg

Industriële reiniging in Duitsland

Onze specialisten zijn gestart met een industriële reinigingsopdracht in Duitsland. Ketels worden met hogedrukpompen inwendig schoongespoten. Na de reiniging wordt de loskomende ketelsteen opgeschept en afgevoerd. Verder worden alle constructies rondom de ketels met industriestofzuigers en borstels droog en schoongemaakt door onze reinigingsspecialisten. De werkzaamheden gaan niet alleen overdag maar ook 's nachts en in het weekend door. Het project zal 3 weken aaneengesloten duren.

News-1258-attachment1_kaatswedstrijd-dongjum-sponsor.jpg

Sponsor kaatswedstrijd Dongjum

Net als voorgaande jaren is schoonmaakbedrijf Eresdé sponsor van de hoofdklasse kaatswedstrijd in Dongjum. Lees hier het kaatswedstrijdverslag van afgelopen zondag.
News-1257-attachment1_woningreiniging-franeker.jpg

Woningreiniging Franeker, Friesland

Schoonmaakbedrijf Eresdé is in Franeker gestart met het reinigen van 380 woningen. Alle aanwezige kunststof wordt gereinigd voor de komst van de schilder.
News-1255-attachment1_kaatsen-opt.jpg

Sponsoring NK kaatsen senioren

Schoonmaakbedrijf Eresde is pinkstermaandag wederom hoofdsponsor geweest bij de bond NK kaatsen senioren. De belangrijkste afdeling wedstrijd welke in Franeker wordt gehouden is gewonnen door Minnertsga.