Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1271-attachment1_reinigen-wooncomplex-sint-annaparochie.jpg

Reinigen wooncomplex Sint Annaparochie

Eresdé is gestart met het reinigen van een wooncomplex in Sint Annaparochie. Alle trespa panelen, kunststof kozijnen worden gereinigd en vervolgens geconserveerd. Tenslotte worden de ramen netjes gewassen.

 

Kozijnen conserveren betekent dat uw kozijnen voorzien worden van een vuil- en waterafstotende laag. Hierdoor wordt corrosie en verwering voorkomen en de levensduur van de kozijnen verlengd. Dit is ook toepasbaar voor kunststof, natuursteen en metalen gevelbeplating.

News-1270-attachment1_flatreiniging-leeuwarden3.jpg

Flat reiniging Leeuwarden

De afdeling specialistische reiniging van ons schoonmaakbedrijf is in Leeuwarden gestart aan een nieuwe klus. Aan de Peter Stuivenzandweg stralen we de achterzijde van 360 balkons schoon. Na het straalwerk zullen de balkons worden voorzien van een nieuwe antislip coating. De duur van de opdracht bedraagt 6 weken.
News-1269-attachment1_productie-schoonmaak-hardenberg.jpg

Productie schoonmaak Hardenberg

Schoonmaakbedrijf Eresdé is in Hardenberg gestart met productie schoonmaak. Iedere zaterdag worden de desbetreffende motoren en overige onderdelen ingepakt en afgedekt. Vervolgens vindt de reiniging handmatig plaats.
News-1268-attachment1_schoonmaak-sportstad-heerenveen.jpg

Schoonmaak Sportstad Heerenveen

Wij zijn gestart in Heerenveen met het ontruimen van alle turntoestellen bij Sportstad Heerenveen. Hierna maken we de complete hal schoon. Dus alle balken, spanten, wanden, randen, richels en vloeren. Na deze grondige schoonmaak worden de turntoestellen netjes teruggeplaatst. De Nederlandse turners komen uit Rio terug in een frisse turnhal.
News-1267-attachment1_schoonmaak-amsterdam-universiteit.jpg

Schoonmaak universiteit Amsterdam

Opnieuw is ons schoonmaakbedrijf ingehuurd in Amsterdam. Deze keer verzorgen we de opleveringsschoonmaak voor een universiteit. Er is gekozen voor Eresdé, omdat we deze vrijdag met 10 specialisten al konden starten en in het weekend doorgaan. De werkzaamheden worden in gedeeltes uitgevoerd en opgeleverd. De duur van opdracht betreft enkele weken.
News-1266-attachment1_Amsterdam-ziekenhuis-schoonmaak.jpg

Ziekenhuis specialistische reiniging Amsterdam

Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Zo zijn onze schoonmaak specialisten op dit moment druk bezig in het AMC ziekenhuis te Amsterdam. Diverse ruimtes worden ontmanteld. Opstal en aanwezige inventaris wordt volgens vast protocol gereinigd en gedesinfecteerd. De schoonmaak opdracht bedraagt 2 weken.
News-1265-attachment1_linoleumvloeren-strippen.jpg

Strippen en conserveren linoleumvloeren

In de zomervakantie is ons schoonmaakbedrijf druk bezig met het strippen en conserveren van 12000 m2 linoleumvloeren. We starten met alle vuil en aanwezige polymeerlagen van de vloer te verwijderen. Hierna wordt deze met een sealer behandeld, dit zorgt er voor dat de poriën van de vloer worden dicht gezet. Vervolgens wordt de vloer afgewerkt met polymeer, afhankelijk van de slijtvastheid en leeftijd van de vloer. Het resultaat glanst je tegemoet!
News-1263-attachment1_belfor-samenwerking.jpg

Samenwerking Belfor door noodweer

Door het noodweer in het zuiden en westen van Nederland is de wateroverlast in woningen en bedrijfspanden enorm. Om deze reden assisteert Eresdé calamiteiten al enkele weken Belfor Nederland. Zij zijn onze vaste landelijke samenwerkingspartner. Wij zijn trots op deze samenwerking!
Dakpannen reiniging Heerenveen

Dakpannen reiniging Heerenveen

Schoonmaakbedrijf Eresdé is in Heerenveen bezig met het reinigen van de dakpannen van 16 woningen. Dat frist de boel mooi op! Benieuwd hoe we dit schoonmaken doen? Bekijk het filmpje hiernaast.
News-1261-attachment1_gevelreiniging-friesland.jpg

Gevelreiniging Friesland

Eresdé is in Heerenveen gestart met het reinigen van buitengevel beplating van een groot distributie centrum. De schoonmaak duurt ongeveer 3 weken.