Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1256-attachment1_rookputje-opt.jpg

Droppit sigarettenpeuken oplossing

Schoonmaakbedrijf Eresde is voortdurend op zoek naar innovaties. Voor vrijwel alle mensen zijn op straat gegooide sigaretten peuken een grote ergernis. Door de Droppit te plaatsen worden sigarettenpeuken er direct ingegooid en die ernaast liggen kunt u in de uitneembare opvangbak vegen. De Droppit is bij Eresde verkrijgbaar. Wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen via info@eresde.nl.
News-1254-attachment1_bibliotheek-schoonmaak-lelystad.jpg

Bibliotheek schoonmaak Lelystad

Ons specialistisch reinigingsteam is gestart met een schoonmaakklus van een bibliotheek in Lelystad. Alle hoge delen zoals spanten, buizen, leidingen e.d. worden met stofzuiger en borstels droog afgezogen. De duur van opdracht is 2 weken.
Schoolgebouw beton schoonmaken in Leeuwarden

Schoolgebouw beton schoonmaken in Leeuwarden

Onze reinigingsspecialisten zijn gestart met het schoonspuiten van beton op een scholencomplex in Leeuwarden. Eresdé heeft ruime ervaring met allround schoonmaak voor onderwijsinstellingen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
News-1252-attachment1_schepen-reinigen-sneek.jpg

Schepen reinigen Sneek

Sinds enkele weken is ons schoonmaakbedrijf bezig met het reinigen van charter schepen in Sneek. Aan het einde van de verhuurperiode worden de schepen compleet van binnen en buiten gereinigd. Kwaliteit leveren en onze opdrachtgevers ontzorgen is ons motto!
News-1251-attachment1_roeiteam-7-gezusters.jpg

Sponsor roeiteam Harlingen, wedstrijd komende vrijdag

Schoonmaakbedrijf Eresdé is het komende roeiseizoen mede-sponsor van roeiteam De 7 gezusters. Ze roeien veelal in wedstrijdverband en doen mee komende vrijdag 6 mei aan de Harlingen-Terschelling race. Vertrek is om 11.30 uit Harlingen. Volg hier de race online. Succes roeisters!
Bedrijfspand reiniging Friesland

Bedrijfspand reiniging Friesland

Schoonmaakbedrijf Eresdé heeft nog een schoonmaak opdracht in Franeker gekregen. Eerst wordt de gevelbeplating van dit bedrijfspand ingeneveld met een zeepoplossing. Vervolgens spuit onze reinigingsspecialist de buitenzijde schoon met een stoomcleaner en heet water. Meer weten over bedrijfspand reiniging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
News-1249-attachment1_utrecht-schoonmaak.jpg

Schoonmaak bouwcomplex Utrecht

Schoonmaakbedrijf Eresdé is in Utrecht bezig ineen bouwcomplex. Ruim 5000 m2 betonvloeren worden met eigen industrie stofzuigers schoon gezogen.
News-1248-attachment1_calamiteiten-schoonmaak-drenthe.jpg

Calamiteitenschoonmaak na brand

Onze calamiteiten specialisten zijn ingeschakeld voor de reiniging na een brand bij een GGZ instelling in Drenthe. Het sloop- en stripwerk, opstal- en inventarisreiniging plus fxeren wordt allemaal door Eresdé uitgevoerd. De duur van het project bedraagt enkele weken.
News-1247-attachment1_recreatie-schoonmaak2.jpg

Recreatie schoonmaak nodig?

Na een winter hard werken is het tijd om voorbereidingen te treffen voor het nieuwe recreatie seizoen. Ons schoonmaakbedrijf is net klaar met de bevoorrading van schoonmaakmiddelen en reinigingsmaterialen voor diverse projecten. Onze werknemers hebben alle recreatie schoonmaak instructies ontvangen. Kortom we zijn er helemaal klaar voor!
News-1245-attachment1_gevelreiniging-veenwouden.jpg

Gevelschoonmaak woningen Veenwouden

Schoonmaakafdeling gevelreiniging / gevelrenovatie is in Veenwouden bezig met het stralen van gevels van 16 woningen. Na het straalwerk worden de gevels geïmpregneerd en de ramen aan de buitenzijde gewassen. De duur van het project bedraagt ongeveer 20 werkdagen aaneengesloten.