Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1260-attachment1_Recreatie-schoonmaak-vlieland.jpg

Recreatie schoonmaak Vlieland

Na een goede voorbereiding is ons schoonmaakbedrijf gestart met de recreatie schoonmaak van een nieuwbouw complex op Vlieland. Op de wisseldagen worden de appartementen en openbare ruimten door onze schoonmakers schoongehouden. Onze werknemers hebben vooraf een recreatie schoonmaak opleiding gevolgd.
News-1259-attachment1_industriele-reiniging-Duitsland.jpg

Industriële reiniging in Duitsland

Onze specialisten zijn gestart met een industriële reinigingsopdracht in Duitsland. Ketels worden met hogedrukpompen inwendig schoongespoten. Na de reiniging wordt de loskomende ketelsteen opgeschept en afgevoerd. Verder worden alle constructies rondom de ketels met industriestofzuigers en borstels droog en schoongemaakt door onze reinigingsspecialisten. De werkzaamheden gaan niet alleen overdag maar ook 's nachts en in het weekend door. Het project zal 3 weken aaneengesloten duren.

News-1258-attachment1_kaatswedstrijd-dongjum-sponsor.jpg

Sponsor kaatswedstrijd Dongjum

Net als voorgaande jaren is schoonmaakbedrijf Eresdé sponsor van de hoofdklasse kaatswedstrijd in Dongjum. Lees hier het kaatswedstrijdverslag van afgelopen zondag.
News-1257-attachment1_woningreiniging-franeker.jpg

Woningreiniging Franeker, Friesland

Schoonmaakbedrijf Eresdé is in Franeker gestart met het reinigen van 380 woningen. Alle aanwezige kunststof wordt gereinigd voor de komst van de schilder.
News-1255-attachment1_kaatsen-opt.jpg

Sponsoring NK kaatsen senioren

Schoonmaakbedrijf Eresde is pinkstermaandag wederom hoofdsponsor geweest bij de bond NK kaatsen senioren. De belangrijkste afdeling wedstrijd welke in Franeker wordt gehouden is gewonnen door Minnertsga.
News-1256-attachment1_rookputje-opt.jpg

Droppit sigarettenpeuken oplossing

Schoonmaakbedrijf Eresde is voortdurend op zoek naar innovaties. Voor vrijwel alle mensen zijn op straat gegooide sigaretten peuken een grote ergernis. Door de Droppit te plaatsen worden sigarettenpeuken er direct ingegooid en die ernaast liggen kunt u in de uitneembare opvangbak vegen. De Droppit is bij Eresde verkrijgbaar. Wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen via info@eresde.nl.
News-1254-attachment1_bibliotheek-schoonmaak-lelystad.jpg

Bibliotheek schoonmaak Lelystad

Ons specialistisch reinigingsteam is gestart met een schoonmaakklus van een bibliotheek in Lelystad. Alle hoge delen zoals spanten, buizen, leidingen e.d. worden met stofzuiger en borstels droog afgezogen. De duur van opdracht is 2 weken.
Schoolgebouw beton schoonmaken in Leeuwarden

Schoolgebouw beton schoonmaken in Leeuwarden

Onze reinigingsspecialisten zijn gestart met het schoonspuiten van beton op een scholencomplex in Leeuwarden. Eresdé heeft ruime ervaring met allround schoonmaak voor onderwijsinstellingen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
News-1252-attachment1_schepen-reinigen-sneek.jpg

Schepen reinigen Sneek

Sinds enkele weken is ons schoonmaakbedrijf bezig met het reinigen van charter schepen in Sneek. Aan het einde van de verhuurperiode worden de schepen compleet van binnen en buiten gereinigd. Kwaliteit leveren en onze opdrachtgevers ontzorgen is ons motto!
News-1251-attachment1_roeiteam-7-gezusters.jpg

Sponsor roeiteam Harlingen, wedstrijd komende vrijdag

Schoonmaakbedrijf Eresdé is het komende roeiseizoen mede-sponsor van roeiteam De 7 gezusters. Ze roeien veelal in wedstrijdverband en doen mee komende vrijdag 6 mei aan de Harlingen-Terschelling race. Vertrek is om 11.30 uit Harlingen. Volg hier de race online. Succes roeisters!