Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1244-attachment1_schoonspuiten-stucwerk-schilderwerk.jpg

Schoonspuiten stucwerk en schilderwerk woningen

Eresdé is bezig met het schoonspuiten van 18 gestucte en geschilderde woningen in Sloten, Friesland. Na het reinigen worden de ramen aan de buitenzijde gewassen.
News-1246-attachment1_werkbedrijf-lelystad.jpg

Eresdé ontvangt certificaat Partner Werkbedrijf Lelystad (WBL)

Werkbedrijf Lelystad begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Samenwerken met plaatselijke ondernemers is hierbij uitermate belangrijk. Veel werkgevers uit Lelystad bieden een kans aan bijstandsgerechtigde stadsgenoten door ze een contract te geven. Ook Eresdé probeert hiermee bij te dragen aan een groeiende regionale economie en heeft hiervoor een certificaat ontvangen.
News-1243-attachment1_Bedrijfspand-reiniging-franeker.jpg

Reiniging bedrijfspand Franeker

Onze schoonmaakspecialisten zijn gestart met het reinigen van 2 bedrijfspanden in Franeker, Friesland. Alle gevelbeplating en kozijnen buiten worden behandeld met een zeepoplossing. Hierna worden deze schoongespoten met een stoomcleaner en heet water.
News-1242-attachment1_schoonmaak-monumentale-panden-oranjewoud.jpg

Schoonmaak monumentale panden Oranjewoud

Ons schoonmaakbedrijf werkte van de week in Oranjewoud aan het reinigen van monumentale panden. De gestucte gevels en dakgoten werden met behulp van een stoomcleaner gereinigd. Hierbij werd aangepaste druk en heet water toegepast. Nadien werden de ramen aan de buitenzijde gewassen.
News-1241-attachment1_kantoorreiniging-hoogeveen.jpg

Kantoorreiniging Hoogeveen in de avonduren

Eresdé specialistische reiniging is op dit moment bezig met tapijtreiniging in een kantorencomplex in Hoogeveen. 7500 m2 wordt in de avond en nacht gereinigd. Het resultaat is top!
News-1240-attachment1_opleveringsschoonmaak-groningen.jpg

Opleveringsschoonmaak woningen Groningen

Eresé reiniging specialisten zijn in Groningen bezig met de opleveringsschoonmaak van 375 woningen. Zowel de complete binnenkant als het glas aan de buitenzijde wordt schoongemaakt. Voor de hoge stukken wassen we met de 48 meter vrachtauto hoogwerker.
News-1239-attachment1_Flatreiniging-Leeuwarden2.jpg

Gevelreiniging flats Leeuwarden

Onze specialistische reiniging afdeling is wederom bezig met het schoonspuiten van eindgevels 12 hoog flats in Leeuwarden. Met de eigen 48 meter hoge vrachtauto hoogwerker kunnen de eindgevels ruimschoots bereikt worden.
News-1238-attachment1_gevelreiniging-woningen-groningen.jpg

Gevelreiniging woningen Groningen

Eresdé gevelrenovatie is in Groningen gestart met het hakken en voegen van 325 woninggevels. Tevens worden 325 nieuwe schoorstenen geplaatst. Ook de reiniging van kunststof kozijnen, dakgoten van woningen wordt gedaan. Het project duurt enkele maanden.
News-1237-attachment1_Flat-gevelreiniging-leeuwarden.jpg

Gevelreiniging flatgebouw Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Eresdé reinigt eindgevels van 12 hoogflats Gealanden te Leeuwarden. De eigen hoogwerker van 48 meter kan de gevels ruimschoots bereiken.
News-1236-attachment1_businesscontactdagennoord.jpg

Business Contact Dagen Noord Leeuwarden

Eresdé is komende woensdag 23 en donderdag 24 maart aanwezig op de Business Contact Dagen Noord in het WTC EXPO te Leeuwarden. Voor informatie over onze schoonmaak / dienstverlening kunt u ons bezoeken op het Heerenveenplein. U bent van harte welkom, entree en parkeren is gratis. Openingstijden beide dagen: 12.00 en 22.00 uur. Meer informatie