Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

Bedrijfspand reiniging Friesland

Bedrijfspand reiniging Friesland

Schoonmaakbedrijf Eresdé heeft nog een schoonmaak opdracht in Franeker gekregen. Eerst wordt de gevelbeplating van dit bedrijfspand ingeneveld met een zeepoplossing. Vervolgens spuit onze reinigingsspecialist de buitenzijde schoon met een stoomcleaner en heet water. Meer weten over bedrijfspand reiniging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
News-1249-attachment1_utrecht-schoonmaak.jpg

Schoonmaak bouwcomplex Utrecht

Schoonmaakbedrijf Eresdé is in Utrecht bezig ineen bouwcomplex. Ruim 5000 m2 betonvloeren worden met eigen industrie stofzuigers schoon gezogen.
News-1248-attachment1_calamiteiten-schoonmaak-drenthe.jpg

Calamiteitenschoonmaak na brand

Onze calamiteiten specialisten zijn ingeschakeld voor de reiniging na een brand bij een GGZ instelling in Drenthe. Het sloop- en stripwerk, opstal- en inventarisreiniging plus fxeren wordt allemaal door Eresdé uitgevoerd. De duur van het project bedraagt enkele weken.
News-1247-attachment1_recreatie-schoonmaak2.jpg

Recreatie schoonmaak nodig?

Na een winter hard werken is het tijd om voorbereidingen te treffen voor het nieuwe recreatie seizoen. Ons schoonmaakbedrijf is net klaar met de bevoorrading van schoonmaakmiddelen en reinigingsmaterialen voor diverse projecten. Onze werknemers hebben alle recreatie schoonmaak instructies ontvangen. Kortom we zijn er helemaal klaar voor!
News-1245-attachment1_gevelreiniging-veenwouden.jpg

Gevelschoonmaak woningen Veenwouden

Schoonmaakafdeling gevelreiniging / gevelrenovatie is in Veenwouden bezig met het stralen van gevels van 16 woningen. Na het straalwerk worden de gevels geïmpregneerd en de ramen aan de buitenzijde gewassen. De duur van het project bedraagt ongeveer 20 werkdagen aaneengesloten.
News-1244-attachment1_schoonspuiten-stucwerk-schilderwerk.jpg

Schoonspuiten stucwerk en schilderwerk woningen

Eresdé is bezig met het schoonspuiten van 18 gestucte en geschilderde woningen in Sloten, Friesland. Na het reinigen worden de ramen aan de buitenzijde gewassen.
News-1246-attachment1_werkbedrijf-lelystad.jpg

Eresdé ontvangt certificaat Partner Werkbedrijf Lelystad (WBL)

Werkbedrijf Lelystad begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Samenwerken met plaatselijke ondernemers is hierbij uitermate belangrijk. Veel werkgevers uit Lelystad bieden een kans aan bijstandsgerechtigde stadsgenoten door ze een contract te geven. Ook Eresdé probeert hiermee bij te dragen aan een groeiende regionale economie en heeft hiervoor een certificaat ontvangen.
News-1243-attachment1_Bedrijfspand-reiniging-franeker.jpg

Reiniging bedrijfspand Franeker

Onze schoonmaakspecialisten zijn gestart met het reinigen van 2 bedrijfspanden in Franeker, Friesland. Alle gevelbeplating en kozijnen buiten worden behandeld met een zeepoplossing. Hierna worden deze schoongespoten met een stoomcleaner en heet water.
News-1242-attachment1_schoonmaak-monumentale-panden-oranjewoud.jpg

Schoonmaak monumentale panden Oranjewoud

Ons schoonmaakbedrijf werkte van de week in Oranjewoud aan het reinigen van monumentale panden. De gestucte gevels en dakgoten werden met behulp van een stoomcleaner gereinigd. Hierbij werd aangepaste druk en heet water toegepast. Nadien werden de ramen aan de buitenzijde gewassen.
News-1241-attachment1_kantoorreiniging-hoogeveen.jpg

Kantoorreiniging Hoogeveen in de avonduren

Eresdé specialistische reiniging is op dit moment bezig met tapijtreiniging in een kantorencomplex in Hoogeveen. 7500 m2 wordt in de avond en nacht gereinigd. Het resultaat is top!