Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1235-attachment1_Machinereiniging-eemshaven.jpg

Machinereiniging Eemshaven

Eresdé calamiteiten is op dit moment werkzaam in een viskotter welke in Eemshaven ligt. De gehele machine kamer zit onder de bluspoeder.
News-1234-attachment1_amsterdam-reiniging-gevel-retouch.jpg

Reinigen buitengevels flatgebouw

Eresde afdeling calamiteiten is in Amsterdam bezig met het schoonspuiten van buitengevels. Door een brand in het pand zijn de betonnen buitengevels beroet geraakt. Door de inzet van onze eigen 48 meter hoogwerker, vrachtwagen met hogedrukpomp en 5000 liter watertank verloopt de opdracht voorspoedig.
News-1233-attachment1_graffiti-leeuwarden.jpg

Leeuwarden graffiti vrij

Eresde afdeling specialistische reiniging heeft sinds een aantal jaren een contract met gemeente Leeuwarden waarbij binnen de stadsgrenzen wekelijks de storende aanwezige graffiti wordt verwijderd. Sinds de start van deze opdracht is Leeuwarden tot de 100 schoonste stedelijke gemeentes van Nederland gaan behoren.

  

De overlast van graffiti is namelijk flink teruggelopen en het aantal klachten meer dan gehalveerd.

News-1232-attachment1_afbeelding-schoonmaak-fixed.jpg

Reinigingswerk aan Clementskerk

Eresde afdeling calamiteiten is gestart met reinigingswerk aan Clementskerk op Ameland. De kerk is in 2015 getroffen door een uitslaande brand. Alle bestaande muren worden doormiddel van hogedruk en heet water gereinigd. De duur van gehele project bedraagt 2 weken.
News-1231-attachment1_machinekamer-2.jpg

Brandschade viskotter herstellen

Eresde afdeling calamiteiten is op dit moment werkzaam in machinekamer van een viskotter ( Lauwersoog ) waar brand is geweest. De gehele machinekamer wordt handmatig gereinigd. De duur van deze opdracht bedraagt enkele dagen.
News-1230-attachment1_belijning2.jpg

Verwijderen belijning betonvloeren Zwaag

Eresdé afdeling specialistische reiniging is op dit moment in Zwaag ( Noord Holland ) bezig met het verwijderen van belijning op betonvloeren. Eerst brengen we een product aan op de belijning en daarna verwijderen we met stekers handmatig het dikste gedeelte. Tenslotte zetten we speciale machines in om de laatste resten te verwijderen. Er zal enkele weken aan de lange vloer, maar liefst 5500 meter, gewerkt worden.
News-230-attachment1_brandschade-emmen.jpg

Calamiteiten schoonmaak Emmen

Eresdé afdelingen calamiteiten is ingezet bij een brandschade in Emmen. De aanwezige inventaris wordt uit de desbetreffende ruimtes gehaald en overgebracht naar Eresdé vestigingen voor reconditionering. In het weekend is een aanvang gemaakt met opstal schoonmaak, zodat het object op korte termijn hersteld is. Meer informatie
News-229-attachment1_Vervoer-calamiteiten.jpg

GGZ Franeker calamiteiten schoonmaak

Eresd afdeling calamiteiten is bij de GGZ Franeker na een brandschade ingezet. De ruimte waar brandschade is ontstaan wordt geheel gereinigd (schilderschoon) gemaakt alsmede overige vertrekken en openbare ruimtes. Meer informatie
News-228-attachment1_schoonmaak-menaldum.jpg

Schoonmaak zorginstelling Menaldum

Eresdé specialistische reiniging is gestart met de schoonmaak in een zorginstelling te Menaldum. Alle spantwerk, trespa panelen, randen, richels e.d. worden met stofzuiger en borstel droog afgezogen en vervolgens vochtig gereinigd. Tevens worden de glazen dakpanelen aan binnen- en buitenzijde handmatig gewassen. De binnentuin frist er helemaal van op!
News-227-attachment1_Brandschade-schoonmaken.jpg

Schoonmaken na brandschade

Eresdé afdeling calamiteiten heeft een nieuwe brandschade opdracht ontvangen. Alle plafonds en wanden in productie ruimtes worden gereinigd. Dit geldt ook voor het kantoorgedeelte, openbare ruimtes, toilet en kleedruimtes. Tenslotte worden er nieuwe plafondplaten geplaatst.