Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1240-attachment1_opleveringsschoonmaak-groningen.jpg

Opleveringsschoonmaak woningen Groningen

Eresé reiniging specialisten zijn in Groningen bezig met de opleveringsschoonmaak van 375 woningen. Zowel de complete binnenkant als het glas aan de buitenzijde wordt schoongemaakt. Voor de hoge stukken wassen we met de 48 meter vrachtauto hoogwerker.
News-1239-attachment1_Flatreiniging-Leeuwarden2.jpg

Gevelreiniging flats Leeuwarden

Onze specialistische reiniging afdeling is wederom bezig met het schoonspuiten van eindgevels 12 hoog flats in Leeuwarden. Met de eigen 48 meter hoge vrachtauto hoogwerker kunnen de eindgevels ruimschoots bereikt worden.
News-1238-attachment1_gevelreiniging-woningen-groningen.jpg

Gevelreiniging woningen Groningen

Eresdé gevelrenovatie is in Groningen gestart met het hakken en voegen van 325 woninggevels. Tevens worden 325 nieuwe schoorstenen geplaatst. Ook de reiniging van kunststof kozijnen, dakgoten van woningen wordt gedaan. Het project duurt enkele maanden.
News-1237-attachment1_Flat-gevelreiniging-leeuwarden.jpg

Gevelreiniging flatgebouw Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Eresdé reinigt eindgevels van 12 hoogflats Gealanden te Leeuwarden. De eigen hoogwerker van 48 meter kan de gevels ruimschoots bereiken.
News-1236-attachment1_businesscontactdagennoord.jpg

Business Contact Dagen Noord Leeuwarden

Eresdé is komende woensdag 23 en donderdag 24 maart aanwezig op de Business Contact Dagen Noord in het WTC EXPO te Leeuwarden. Voor informatie over onze schoonmaak / dienstverlening kunt u ons bezoeken op het Heerenveenplein. U bent van harte welkom, entree en parkeren is gratis. Openingstijden beide dagen: 12.00 en 22.00 uur. Meer informatie 
News-1235-attachment1_Machinereiniging-eemshaven.jpg

Machinereiniging Eemshaven

Eresdé calamiteiten is op dit moment werkzaam in een viskotter welke in Eemshaven ligt. De gehele machine kamer zit onder de bluspoeder.
News-1234-attachment1_amsterdam-reiniging-gevel-retouch.jpg

Reinigen buitengevels flatgebouw

Eresde afdeling calamiteiten is in Amsterdam bezig met het schoonspuiten van buitengevels. Door een brand in het pand zijn de betonnen buitengevels beroet geraakt. Door de inzet van onze eigen 48 meter hoogwerker, vrachtwagen met hogedrukpomp en 5000 liter watertank verloopt de opdracht voorspoedig.
News-1233-attachment1_graffiti-leeuwarden.jpg

Leeuwarden graffiti vrij

Eresde afdeling specialistische reiniging heeft sinds een aantal jaren een contract met gemeente Leeuwarden waarbij binnen de stadsgrenzen wekelijks de storende aanwezige graffiti wordt verwijderd. Sinds de start van deze opdracht is Leeuwarden tot de 100 schoonste stedelijke gemeentes van Nederland gaan behoren.

  

De overlast van graffiti is namelijk flink teruggelopen en het aantal klachten meer dan gehalveerd.

News-1232-attachment1_afbeelding-schoonmaak-fixed.jpg

Reinigingswerk aan Clementskerk

Eresde afdeling calamiteiten is gestart met reinigingswerk aan Clementskerk op Ameland. De kerk is in 2015 getroffen door een uitslaande brand. Alle bestaande muren worden doormiddel van hogedruk en heet water gereinigd. De duur van gehele project bedraagt 2 weken.
News-1231-attachment1_machinekamer-2.jpg

Brandschade viskotter herstellen

Eresde afdeling calamiteiten is op dit moment werkzaam in machinekamer van een viskotter ( Lauwersoog ) waar brand is geweest. De gehele machinekamer wordt handmatig gereinigd. De duur van deze opdracht bedraagt enkele dagen.