Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1421-attachment1_fotometpaard.PNG

Fleur Hillen springt eruit voor Eresde

Fleur Hillen uit Nunspeet doet wekelijks mee aan springwedstrijden en ze wint veel prijzen. Daar mogen we best trots op zijn. Op naar de Olympische Spelen Fleur!

Reinigen buitengevel beplating van industriële bakkerij in Stadskanaal

Reinigen buitengevel beplating van industriële bakkerij in Stadskanaal

Afdeling specialistische reiniging is bezig met het reinigen van de buitengevel beplating van een industriële bakkerij in Stadskanaal. Voor de hoge gedeeltes wordt vanuit onze 48 hoogwerker gewerkt tot aan stahoogte. Bekijk het filmpje voor een indruk van de werkzaamheden.

News-1418-attachment1_certificaat2018.PNG

Certificaat ISO 9001:2015 is verlengd

Opnieuw is ons certificaat verlengd en daar zijn we trots op.

 

Eresdé is gecertificeerd voor het aannemen en uitvoeren van dagelijkse en specialistische schoonmaak, industriele reiniging, brand- en roetreiniging. 

News-1417-attachment1_Jantjemetpensioen.jpg

Jantje met pensioen

Jantje, na 27 jaar werkzaam in de schoonmaak te zijn geweest bij bakkerij Stadskanaal vandaag met pensioen! Bedankt voor alles!

Schone zonnepanelen zorgen voor meer opbrengst

Schone zonnepanelen zorgen voor meer opbrengst

Voor het reinigen van zonnepanelen met tuckerpole machine en osmose water kunt u bij ons terecht. Schone zonnepanelen zorgen voor meer opbrengst. Bekijk onze werkwijze in het fimpje.

News-1415-attachment1_Bedrijfspand-reiniging-hoogeveen.jpg

Bedrijfspand reiniging Hoogeveen

Wederom een mooie reinigingsklus opgestart van een bedrijfspand in Hoogeveen. Door middel van heet hogedruk water spuiten we de betonnen gevelpanelen schoon. Met inzet van onze eigen 48 meter hoogwerker is alles goed en veilig bereikbaar.

News-1414-attachment1_Gevelbeplating-reinigen-kampen.jpg

Specialistische reiniging buiten gevelbeplating Kampen

Afdeling specialistische reiniging is in Kampen gestart met het reinigen van buitengevel beplating van groot bedrijfspand. Is uw bedrijfspand aan buiten of binnenzijde ook toe aan grondige reinigingsbeurt? Neem dan vrijblijvend contact op.

News-1412-attachment1_gevelonderhoud-schagen.jpg

Gevelonderhoud aluminium kozijnen Schagen

In het Noord-Hollandse Schagen zijn onze gevelonderhoud specialisten gestart met het reinigen en conserveren van gemoffelde verweerde aluminium kozijnen. We brengen de kozijnen terug in Nieuwstraat. Wilt u een vrijblijvende offerte, neem dan contact op.

News-1413-attachment1_co2droogijsmachine.jpg

Nieuwe CO 2 droogijs straalmachine

Door toenemende opdrachten voor food bedrijven en industrie is er een nieuwe CO 2 droogijs straalmachine aangekocht. Inmiddels hebben wij 3 machines volop in gebruik. Heeft u machines o.i.d. welke niet nat gereinigd mogen worden? Neem dan contact met ons op.

Specialistische reiniging buiten gevelbeplating Zwolle

Specialistische reiniging buiten gevelbeplating Zwolle

Onze specialistische reinigers zijn in Zwolle gestart met reinigen van buiten gevelbeplating. Met tuckerpole machines en osmose water is het resultaat top! Heeft uw pand ook gevelonderhoud nodig? Neem dan contact met ons op, we komen graag even bij u langs.