Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1415-attachment1_Bedrijfspand-reiniging-hoogeveen.jpg

Bedrijfspand reiniging Hoogeveen

Wederom een mooie reinigingsklus opgestart van een bedrijfspand in Hoogeveen. Door middel van heet hogedruk water spuiten we de betonnen gevelpanelen schoon. Met inzet van onze eigen 48 meter hoogwerker is alles goed en veilig bereikbaar.

News-1414-attachment1_Gevelbeplating-reinigen-kampen.jpg

Specialistische reiniging buiten gevelbeplating Kampen

Afdeling specialistische reiniging is in Kampen gestart met het reinigen van buitengevel beplating van groot bedrijfspand. Is uw bedrijfspand aan buiten of binnenzijde ook toe aan grondige reinigingsbeurt? Neem dan vrijblijvend contact op.

News-1412-attachment1_gevelonderhoud-schagen.jpg

Gevelonderhoud aluminium kozijnen Schagen

In het Noord-Hollandse Schagen zijn onze gevelonderhoud specialisten gestart met het reinigen en conserveren van gemoffelde verweerde aluminium kozijnen. We brengen de kozijnen terug in Nieuwstraat. Wilt u een vrijblijvende offerte, neem dan contact op.

News-1413-attachment1_co2droogijsmachine.jpg

Nieuwe CO 2 droogijs straalmachine

Door toenemende opdrachten voor food bedrijven en industrie is er een nieuwe CO 2 droogijs straalmachine aangekocht. Inmiddels hebben wij 3 machines volop in gebruik. Heeft u machines o.i.d. welke niet nat gereinigd mogen worden? Neem dan contact met ons op.

Specialistische reiniging buiten gevelbeplating Zwolle

Specialistische reiniging buiten gevelbeplating Zwolle

Onze specialistische reinigers zijn in Zwolle gestart met reinigen van buiten gevelbeplating. Met tuckerpole machines en osmose water is het resultaat top! Heeft uw pand ook gevelonderhoud nodig? Neem dan contact met ons op, we komen graag even bij u langs.

News-1410-attachment1_Silo-reiniging-heerenveen.jpg

Silo reiniging Heerenveen

Onze afdeling specialistische reiniging zijn vandaag gestart met het uitwendig reinigen van 10 silo’s in Hoogeveen. De inzet van onze 48 meter hoogwerker gaf voor opdrachtgever de doorslag om voor Eresdé te kiezen. Immers, veiligheid gaat boven alles.

CO2 ijsstralen

CO2 ijsstralen

CO2 ijsstralen doen we vrijwel wekelijks in de voedingsmiddelen industrie. Deze specifieke opdracht werd afgelopen week uitgevoerd in een high care afdeling. Alle RVS weer als nieuw door specialistische reiniging.

News-1409-attachment1_gevelreiniging-emmen2.jpeg

Gevelreiniging in Emmen

Afgelopen week gestart met gevelreiniging van grindbeton, zonweringen, kozijnen, leuningen e.d bij Enexis in Emmen. Met onze 48 meter hoogwerker is alles goed bereikbaar. Mooie opdracht met een super resultaat.

News-1408-attachment1_destormruiter.png

Voorbereiding schoonmaak De Stormruiter WTC Leeuwarden

Maandagmorgen schouwing gedaan, vandaag gestart met de schoonmaak van tribunes, openbare en sanitaire ruimtes van 22 voorstellingen “DE STORMRUITER “. Bij deze voorstelling in het WTC te Leeuwarden komen 120.000 bezoekers. We zijn best trots om onze dienstverlenende bijdrage te mogen leveren aan dit prachtige paarden evenement!

News-1407-attachment1_eresdeheerenveen.jpeg

Voordelig schoonmaak onderhoudscontract

Veel schoonmaak contracten lopen per 31 december a.s af. Wilt u voor schoonmaakonderhoud kantoren, recreatie, food schoonmaak, specialistische of industriële reiniging een prijsvergelijk en passend voorstel? We komen dan graag langs. Mail naar bedrijfsbureau@eresde.nl of bel 088-0540500