Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1230-attachment1_belijning2.jpg

Verwijderen belijning betonvloeren Zwaag

Eresdé afdeling specialistische reiniging is op dit moment in Zwaag ( Noord Holland ) bezig met het verwijderen van belijning op betonvloeren. Eerst brengen we een product aan op de belijning en daarna verwijderen we met stekers handmatig het dikste gedeelte. Tenslotte zetten we speciale machines in om de laatste resten te verwijderen. Er zal enkele weken aan de lange vloer, maar liefst 5500 meter, gewerkt worden.
News-230-attachment1_brandschade-emmen.jpg

Calamiteiten schoonmaak Emmen

Eresdé afdelingen calamiteiten is ingezet bij een brandschade in Emmen. De aanwezige inventaris wordt uit de desbetreffende ruimtes gehaald en overgebracht naar Eresdé vestigingen voor reconditionering. In het weekend is een aanvang gemaakt met opstal schoonmaak, zodat het object op korte termijn hersteld is. Meer informatie
News-229-attachment1_Vervoer-calamiteiten.jpg

GGZ Franeker calamiteiten schoonmaak

Eresd afdeling calamiteiten is bij de GGZ Franeker na een brandschade ingezet. De ruimte waar brandschade is ontstaan wordt geheel gereinigd (schilderschoon) gemaakt alsmede overige vertrekken en openbare ruimtes. Meer informatie
News-228-attachment1_schoonmaak-menaldum.jpg

Schoonmaak zorginstelling Menaldum

Eresdé specialistische reiniging is gestart met de schoonmaak in een zorginstelling te Menaldum. Alle spantwerk, trespa panelen, randen, richels e.d. worden met stofzuiger en borstel droog afgezogen en vervolgens vochtig gereinigd. Tevens worden de glazen dakpanelen aan binnen- en buitenzijde handmatig gewassen. De binnentuin frist er helemaal van op!
News-227-attachment1_Brandschade-schoonmaken.jpg

Schoonmaken na brandschade

Eresdé afdeling calamiteiten heeft een nieuwe brandschade opdracht ontvangen. Alle plafonds en wanden in productie ruimtes worden gereinigd. Dit geldt ook voor het kantoorgedeelte, openbare ruimtes, toilet en kleedruimtes. Tenslotte worden er nieuwe plafondplaten geplaatst.
Bestrating en terras professioneel reinigen?

Bestrating en terras professioneel reinigen?

Met behulp van een hogedruk pomp en heet water ( 90 graden ) spuit onze reinigingsspecialist de bestrating en terrassen schoon. Alle aanwezige algen, mossen en andere atmosferische vervuiling wordt op een milieuvriendelijke manier verwijderd. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
News-225-attachment1_Brandschade-Friesland.jpg

Veel brandschades begin 2016

Eresde afdeling calamiteiten is 2016 begonnen met veel brandschades. Op Schiermonnikoog en in Enkhuizen, Ursum, Leeuwarden, Westerbork, Schagen, Nijeholtwolde, Grotebroek, Koudum, Bedum en Stavoren worden de beschadigde inboedels en opstallen vakkundig gereinigd.
News-224-attachment1_afbeeldingjaarwisseling-verbeterd.jpg

Calamiteiten tijdens jaarwisseling

Eresde afdeling calamiteiten staat 365 dagen 24/7 voor u klaar, dus ook tijdens de jaarwisseling. Heeft u spoedeisende klussen, wij zijn bereikbaar onder het calamiteitennummer 06-23553645.
News-223-attachment1_kerstlunch2015.jpg

Kerstlunch 2015

Kantoorpersoneel en Objectleiding vestiging Harlingen hebben vandaag genoten van een heerlijke kerstlunch. Henny namens ons allen bedankt!
News-222-attachment1_image003.jpg

Schoonspuiten gevel van 36 meter hoog

Eresde specialistische reiniging is in Leeuwarden bezig met het schoonspuiten van de eindgevels van flats in Leeuwarden. De flats zijn 36 meter hoog, met de inzet van de eigen 48 meter hoogwerker is de bereikbaarheid geen probleem! Het resultaat mag er zijn.