Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

Bestrating en terras professioneel reinigen?

Bestrating en terras professioneel reinigen?

Met behulp van een hogedruk pomp en heet water ( 90 graden ) spuit onze reinigingsspecialist de bestrating en terrassen schoon. Alle aanwezige algen, mossen en andere atmosferische vervuiling wordt op een milieuvriendelijke manier verwijderd. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
News-225-attachment1_Brandschade-Friesland.jpg

Veel brandschades begin 2016

Eresde afdeling calamiteiten is 2016 begonnen met veel brandschades. Op Schiermonnikoog en in Enkhuizen, Ursum, Leeuwarden, Westerbork, Schagen, Nijeholtwolde, Grotebroek, Koudum, Bedum en Stavoren worden de beschadigde inboedels en opstallen vakkundig gereinigd.
News-224-attachment1_afbeeldingjaarwisseling-verbeterd.jpg

Calamiteiten tijdens jaarwisseling

Eresde afdeling calamiteiten staat 365 dagen 24/7 voor u klaar, dus ook tijdens de jaarwisseling. Heeft u spoedeisende klussen, wij zijn bereikbaar onder het calamiteitennummer 06-23553645.
News-223-attachment1_kerstlunch2015.jpg

Kerstlunch 2015

Kantoorpersoneel en Objectleiding vestiging Harlingen hebben vandaag genoten van een heerlijke kerstlunch. Henny namens ons allen bedankt!
News-222-attachment1_image003.jpg

Schoonspuiten gevel van 36 meter hoog

Eresde specialistische reiniging is in Leeuwarden bezig met het schoonspuiten van de eindgevels van flats in Leeuwarden. De flats zijn 36 meter hoog, met de inzet van de eigen 48 meter hoogwerker is de bereikbaarheid geen probleem! Het resultaat mag er zijn.
News-221-attachment1_eresde-team.jpg

Achmea samenwerking succesvol

Met nog bijna 4 maanden te gaan zit het eerste jaar Achmea / Eresde calamiteiten contract erop. De kwaliteit scores en overige meet indicatoren zijn zeer goed te noemen. Op dinsdag 15 december j.l hebben wij onze medewerkers een toelichting gegeven welke met applaus is ontvangen. We mogen meer dan trots zijn op de behaalde resultaten en dat zijn we dan ook!
News-220-attachment1_Hoogwerker.jpg

Lange hoogwerker nodig?

Heeft u een hoogwerker met vaste bedieningsman nodig op grote hoogte tot 48 meter? Schoonmaak, reclame plaatsen, schilderwerk, herstelwerk, reparatie of een andere klus? Eresdé staat voor u klaar, bel met 088-0540500 of mail naar info@eresde.nl.
News-219-attachment1_Inboedelreiniging.jpg

Stijging inboedelreiniging in het noorden

Eresdé afdeling calamiteiten heeft het druk met inboedelreiniging op de vestigingen Groningen en Leeuwarden. Wegens ruimtegebrek zijn er inmiddels 20 nieuwe opslagboxen aangekocht.
News-218-attachment1_151125-Maquette_Tolbert2.jpg

Maquette Tolbert na schoonmaakbeurt glasvrij

De maquette van het dorp Tolbert wordt weer toonbaar gemaakt. Enkele weken geleden raakte de maquette zwaar beschadigd, doordat een glasplaat erboven knapte. Eresdé is vandaag begonnen met het opruimen van het glas. Lees meer op de website van RTV Noord
News-217-attachment1_schoonmaak-sintjacob.jpg

Gevelreining & gevelrenovatie Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Eresde afdeling gevelreiniging / gevelrenovatie is bij een 4-tal panden van het Sint Anthony gasthuis in Leeuwarden gestart met het verwijderen van verf van gevels. Na de reiniging zal herstelwerk worden uitgevoerd en daarna wordt het geheel voorzien van een nieuwe coating.