Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-221-attachment1_eresde-team.jpg

Achmea samenwerking succesvol

Met nog bijna 4 maanden te gaan zit het eerste jaar Achmea / Eresde calamiteiten contract erop. De kwaliteit scores en overige meet indicatoren zijn zeer goed te noemen. Op dinsdag 15 december j.l hebben wij onze medewerkers een toelichting gegeven welke met applaus is ontvangen. We mogen meer dan trots zijn op de behaalde resultaten en dat zijn we dan ook!
News-220-attachment1_Hoogwerker.jpg

Lange hoogwerker nodig?

Heeft u een hoogwerker met vaste bedieningsman nodig op grote hoogte tot 48 meter? Schoonmaak, reclame plaatsen, schilderwerk, herstelwerk, reparatie of een andere klus? Eresdé staat voor u klaar, bel met 088-0540500 of mail naar info@eresde.nl.
News-219-attachment1_Inboedelreiniging.jpg

Stijging inboedelreiniging in het noorden

Eresdé afdeling calamiteiten heeft het druk met inboedelreiniging op de vestigingen Groningen en Leeuwarden. Wegens ruimtegebrek zijn er inmiddels 20 nieuwe opslagboxen aangekocht.
News-218-attachment1_151125-Maquette_Tolbert2.jpg

Maquette Tolbert na schoonmaakbeurt glasvrij

De maquette van het dorp Tolbert wordt weer toonbaar gemaakt. Enkele weken geleden raakte de maquette zwaar beschadigd, doordat een glasplaat erboven knapte. Eresdé is vandaag begonnen met het opruimen van het glas. Lees meer op de website van RTV Noord
News-217-attachment1_schoonmaak-sintjacob.jpg

Gevelreining & gevelrenovatie Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Eresde afdeling gevelreiniging / gevelrenovatie is bij een 4-tal panden van het Sint Anthony gasthuis in Leeuwarden gestart met het verwijderen van verf van gevels. Na de reiniging zal herstelwerk worden uitgevoerd en daarna wordt het geheel voorzien van een nieuwe coating.
News-216-attachment1_schoonmaak-amsterdam.jpg

Industriele reiniging Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Eresde heeft in Amsterdam een industriële opdracht binnengehaald. In koelcellen zit er schimmelvorming op wanden en constructiewerk. De afdeling specialistische reiniging is inmiddels gestart met reiniging en vervolgens desinfecteren  De duur van opdracht bedraagt bijna 3 weken in nachtdienst.
News-215-attachment1_brandschade-harlingen.JPG

Weekend vol calamiteiten

Schoonmaakbedrijf eresde heeft een druk weekend achter de rug met het uitvoeren van calamiteiten. In Schoorl (Noord-Holland) zijn lokalen in een school na brand gereinigd. In Enschede is wateroverlast in een magazijn verholpen en zijn de vloeren schoongemaakt.

In Harlingen is na een brand in een café water verwijdert, elektronica-apparatuur veiliggesteld en ramen afgedicht. Tevens werken we samen met collegabedrijf in Vlissingen aan de reiniging van groot schip, ook hier heeft brand gewoed.
News-214-attachment1_calamiteit-brand.jpg

Heeft u een calamiteit wat direct actie vereist?

Een calamiteit zoals brandschade, waterschade, stormschade, glasschade, poeder blusschade, graffiti overlast of andere spoedeisende zaken. Wij staan voor u klaar 365 dagen per jaar. Wij zijn bereikbaar 24 uur per dag op het calamiteiten nummer 06-23553645. Vanuit onze vestigingen Harlingen, Leeuwarden, Groningen, Assen en Zwolle staan onze calamiteiten specialisten gereed en zij zijn binnen 1 uur ter plaatse.
Gevelreiniging en gevelonderhoud

Gevelreiniging en gevelonderhoud

Onze afdeling gevelreiniging / gevelonderhoud wordt veelal door bouw- en schildersbedrijven ingeschakeld voor het verwijderen van verf op gevels. Met de mobile straalunit, voorzien van compressor en toevoeging olivine zand, worden de gevels gestraald. Heeft u gevels met een verf coating welke eraf moet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
News-211-attachment1_schoonmaak-gemeentehuis-ameland.jpg

Gemeentehuis Ameland verbouwing

Maandag 19 oktober start onze afdeling specialistische reiniging met een verbouwing schoonmaak van het gemeentehuis op Ameland. Alles wordt van boven naar beneden schoongemaakt; kantoren, gangen, vergaderruimtes, sanitaire ruimtes en overige gedeeltes. Daarnaast worden de ramen aan de binnen- en buitenzijde gewassen inclusief de kozijnen. Schoonmaakbedrijf Eresdé zorgt dat voor de officiële opening op zaterdag 24 oktober alles klaar is!