Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-216-attachment1_schoonmaak-amsterdam.jpg

Industriele reiniging Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Eresde heeft in Amsterdam een industriële opdracht binnengehaald. In koelcellen zit er schimmelvorming op wanden en constructiewerk. De afdeling specialistische reiniging is inmiddels gestart met reiniging en vervolgens desinfecteren  De duur van opdracht bedraagt bijna 3 weken in nachtdienst.
News-215-attachment1_brandschade-harlingen.JPG

Weekend vol calamiteiten

Schoonmaakbedrijf eresde heeft een druk weekend achter de rug met het uitvoeren van calamiteiten. In Schoorl (Noord-Holland) zijn lokalen in een school na brand gereinigd. In Enschede is wateroverlast in een magazijn verholpen en zijn de vloeren schoongemaakt.

In Harlingen is na een brand in een café water verwijdert, elektronica-apparatuur veiliggesteld en ramen afgedicht. Tevens werken we samen met collegabedrijf in Vlissingen aan de reiniging van groot schip, ook hier heeft brand gewoed.
News-214-attachment1_calamiteit-brand.jpg

Heeft u een calamiteit wat direct actie vereist?

Een calamiteit zoals brandschade, waterschade, stormschade, glasschade, poeder blusschade, graffiti overlast of andere spoedeisende zaken. Wij staan voor u klaar 365 dagen per jaar. Wij zijn bereikbaar 24 uur per dag op het calamiteiten nummer 06-23553645. Vanuit onze vestigingen Harlingen, Leeuwarden, Groningen, Assen en Zwolle staan onze calamiteiten specialisten gereed en zij zijn binnen 1 uur ter plaatse.
Gevelreiniging en gevelonderhoud

Gevelreiniging en gevelonderhoud

Onze afdeling gevelreiniging / gevelonderhoud wordt veelal door bouw- en schildersbedrijven ingeschakeld voor het verwijderen van verf op gevels. Met de mobile straalunit, voorzien van compressor en toevoeging olivine zand, worden de gevels gestraald. Heeft u gevels met een verf coating welke eraf moet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
News-211-attachment1_schoonmaak-gemeentehuis-ameland.jpg

Gemeentehuis Ameland verbouwing

Maandag 19 oktober start onze afdeling specialistische reiniging met een verbouwing schoonmaak van het gemeentehuis op Ameland. Alles wordt van boven naar beneden schoongemaakt; kantoren, gangen, vergaderruimtes, sanitaire ruimtes en overige gedeeltes. Daarnaast worden de ramen aan de binnen- en buitenzijde gewassen inclusief de kozijnen. Schoonmaakbedrijf Eresdé zorgt dat voor de officiële opening op zaterdag 24 oktober alles klaar is!

Schoonstralen hout, metaal of ander materiaal?

Schoonstralen hout, metaal of ander materiaal?

Schoonmaakbedrijf Eresdé heeft een aparte afdeling voor straal werkzaamheden. Heeft u stalen hekwerken, machines, houten materialen of andere voorwerpen welke gestraald moeten worden? Neem vrijblijvend contact op met Eresdé voor de mogelijkheden.
News-210-attachment1_Busstation-Arnhem-reinigen.jpg

Busstation Arnhem specialistische reiniging

Schoonmaakbedrijf Eresdé afdeling specialistische reiniging heeft een grote opdracht gekregen in Arnhem. In het busstation worden de betonvloeren van 8500 m2, betonnen wanden, betonnen plafonds, op- en afritten met hogedruk en heet water gereinigd. Daarnaast worden de geschilderde binnenmuren voorzien van een anti graffiti coating, liften in- en uitwendig gereinigd en op aluminium kozijnen nano coating aangebracht. De werkzaamheden starten op 19 oktober in avond / nachtdienst vanaf 22.00 uur. De duur van het project is enkele weken.
News-209-attachment1_verfverwijderen-buitengevel.jpg

Verf verwijderen buitengevel

Eresdé specialistische reiniging wordt vaak gevraagd verf van buitengevels te halen. Met hete hogedruk water, zonder toevoeging van chemicaliën, verwijderen we de verf op milieuvriendelijke wijze. Na afloop worden de verfresten netjes afgevoerd volgens WCA ( wettelijk chemisch afval ).
News-208-attachment1_Gevelbeplating-reinigen.jpg

Reinigen gevelbeplating Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Eresdé afdeling specialistische reiniging is gestart met het schoonmaken van buiten gevelbeplating bedrijfspand ( Douna ) te Leeuwarden. Gevelbeplating reiniging voorkomt aantasting van de topcoating waardoor de levensduur wordt verlengd. En het geeft uw gebouw weer een representatieve uitstraling!  

Industriële reiniging Dongen

Eresdé specialistische schoonmaak heeft in Dongen ( Brabant ) een grote industriële opdracht ontvangen. In verschillende ruimtes worden de afdelingen door specialisten gereinigd. Maandag 5 oktober zal gestart worden, de duur van opdracht is op dit moment nog niet zeker.