Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

Schoonstralen hout, metaal of ander materiaal?

Schoonstralen hout, metaal of ander materiaal?

Schoonmaakbedrijf Eresdé heeft een aparte afdeling voor straal werkzaamheden. Heeft u stalen hekwerken, machines, houten materialen of andere voorwerpen welke gestraald moeten worden? Neem vrijblijvend contact op met Eresdé voor de mogelijkheden.
News-210-attachment1_Busstation-Arnhem-reinigen.jpg

Busstation Arnhem specialistische reiniging

Schoonmaakbedrijf Eresdé afdeling specialistische reiniging heeft een grote opdracht gekregen in Arnhem. In het busstation worden de betonvloeren van 8500 m2, betonnen wanden, betonnen plafonds, op- en afritten met hogedruk en heet water gereinigd. Daarnaast worden de geschilderde binnenmuren voorzien van een anti graffiti coating, liften in- en uitwendig gereinigd en op aluminium kozijnen nano coating aangebracht. De werkzaamheden starten op 19 oktober in avond / nachtdienst vanaf 22.00 uur. De duur van het project is enkele weken.
News-209-attachment1_verfverwijderen-buitengevel.jpg

Verf verwijderen buitengevel

Eresdé specialistische reiniging wordt vaak gevraagd verf van buitengevels te halen. Met hete hogedruk water, zonder toevoeging van chemicaliën, verwijderen we de verf op milieuvriendelijke wijze. Na afloop worden de verfresten netjes afgevoerd volgens WCA ( wettelijk chemisch afval ).
News-208-attachment1_Gevelbeplating-reinigen.jpg

Reinigen gevelbeplating Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Eresdé afdeling specialistische reiniging is gestart met het schoonmaken van buiten gevelbeplating bedrijfspand ( Douna ) te Leeuwarden. Gevelbeplating reiniging voorkomt aantasting van de topcoating waardoor de levensduur wordt verlengd. En het geeft uw gebouw weer een representatieve uitstraling!  

Industriële reiniging Dongen

Eresdé specialistische schoonmaak heeft in Dongen ( Brabant ) een grote industriële opdracht ontvangen. In verschillende ruimtes worden de afdelingen door specialisten gereinigd. Maandag 5 oktober zal gestart worden, de duur van opdracht is op dit moment nog niet zeker.

News-206-attachment1_Brandschade-noorden.jpg

Brandschades noordelijke provincies

Eresdé calamiteiten dienst heeft wederom een druk weekend achter de rug. Onze specialisten hebben brandschades opgepakt in Steenwijk, Burum, Leeuwarden en 2 woningen in de stad Groningen.

AA-status op externe audit

Schoonmaakbedrijf Eresdé afdeling food verzorgt de dagelijkse productie schoonmaak in een bakkerij te Leeuwarden. Onze opdrachtgever heeft na een externe audit als eerste de AA status op hygiëne en overige onderdelen behaald.
 
We hebben de opdrachtgever gefeliciteerd en zijn bijzonder trots op het behaalde resultaat.
News-204-attachment1_thorhelical.jpg

Eresdé nieuwe certificering

Professioneel scheurherstel en herstelwerkzaamheden aan de gevel vraagt om een kundige aanpak. Daarom heeft Eresdé een nieuw certificaat behaald om kwaliteit te garanderen. Ons schoonmaakbedrijf is nu een erkend installateur voor applicaties van Thor Helical systemen. Voor verankeringsystemen; renovatie spouwanker en 12mm muurherstel anker. Voor herstelsystemen; scheur-, latie-, en muurherstel.

News-202-attachment1_brand-lelystad.jpg

Na brand Lelystad inventaris reiniging in Harlingen

Onze calamiteiten schoonmaak afdeling is ingeschakeld na een brand in een Blokker filiaal te Lelystad. De inventaris stellingen zijn getransporteerd naar Harlingen voor professionele reiniging. Zodra dit is afgerond wordt de inventaris vakkundig ingepakt en retour gebracht.

 

News-201-attachment1_calamiteiten-schoonmaak-brand-school.jpg

Calamiteiten schoonmaak noorden van Nederland

Eresdé is zeer druk met calamiteiten reiniging op allerlei plaatsen in het noorden. Zoals een VMBO-school met brandschade in Drachten. Hetzelfde geldt voor diverse woningen in Surhuisterveen, Dokkum, Assen, Groningen, Leeuwarden èn een recreatiepark ontmoetingscentrum op Texel. Daarnaast hebben we nog 35 woningen met wateroverlast drooggemaakt en drogers geplaatst.