Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-206-attachment1_Brandschade-noorden.jpg

Brandschades noordelijke provincies

Eresdé calamiteiten dienst heeft wederom een druk weekend achter de rug. Onze specialisten hebben brandschades opgepakt in Steenwijk, Burum, Leeuwarden en 2 woningen in de stad Groningen.

AA-status op externe audit

Schoonmaakbedrijf Eresdé afdeling food verzorgt de dagelijkse productie schoonmaak in een bakkerij te Leeuwarden. Onze opdrachtgever heeft na een externe audit als eerste de AA status op hygiëne en overige onderdelen behaald.
 
We hebben de opdrachtgever gefeliciteerd en zijn bijzonder trots op het behaalde resultaat.
News-204-attachment1_thorhelical.jpg

Eresdé nieuwe certificering

Professioneel scheurherstel en herstelwerkzaamheden aan de gevel vraagt om een kundige aanpak. Daarom heeft Eresdé een nieuw certificaat behaald om kwaliteit te garanderen. Ons schoonmaakbedrijf is nu een erkend installateur voor applicaties van Thor Helical systemen. Voor verankeringsystemen; renovatie spouwanker en 12mm muurherstel anker. Voor herstelsystemen; scheur-, latie-, en muurherstel.

News-202-attachment1_brand-lelystad.jpg

Na brand Lelystad inventaris reiniging in Harlingen

Onze calamiteiten schoonmaak afdeling is ingeschakeld na een brand in een Blokker filiaal te Lelystad. De inventaris stellingen zijn getransporteerd naar Harlingen voor professionele reiniging. Zodra dit is afgerond wordt de inventaris vakkundig ingepakt en retour gebracht.

 

News-201-attachment1_calamiteiten-schoonmaak-brand-school.jpg

Calamiteiten schoonmaak noorden van Nederland

Eresdé is zeer druk met calamiteiten reiniging op allerlei plaatsen in het noorden. Zoals een VMBO-school met brandschade in Drachten. Hetzelfde geldt voor diverse woningen in Surhuisterveen, Dokkum, Assen, Groningen, Leeuwarden èn een recreatiepark ontmoetingscentrum op Texel. Daarnaast hebben we nog 35 woningen met wateroverlast drooggemaakt en drogers geplaatst.

News-200-attachment1_Schoonmaak-woningen-Friesland.jpg

426 woningen schoonmaak Friesland

Onze schoonmaak specialisten reinigen 426 woningen in Friesland voor enkele weken. Alle dakgoten aan de voor- en achterzijde worden met zeepoplossing ingeneveld. Daarna met een Tuckerpole machine en osmosewater afgeborsteld. Osmosewater is water waaruit verontreinigingen zoals bacteriën, kalk, chloor, zouten en metalen is verwijderd. Als osmosewater in contact komt met een oppervlak, neemt het eenvoudig allerlei bestanddelen op, en laat het een helder en streeploos oppervlak achter. Het gebruik van chemische zeepproducten is daardoor niet noodzakelijk of milieubelastend. Het resultaat is dat op den duur minder makkelijk vuil hecht aan de ramen en andere oppervlakken.
News-199-attachment1_Heerenveen-eresde.jpg

Eresdé zichtbaar in Heerenveen

Ook in voetbalseizoen 2015 / 2016 staat Eresdé allround in schoonmaak en bedrijfsdiensten op de thuis dug out van sc Heerenveen! De thuisbasis van de profvoetbalclub is het Abe Lenstra Stadion, vernoemd naar de legendarische oud-voetballer Abe Lenstra die in 1985 overleed.

News-198-attachment1_Gevelreiniging-Kampen2.jpg

Gevelreiniging en gevelrenovatie Kampen, Overijssel

Afdeling gevelrenovatie van ons schoonmaakbedrijf is gestart met de gevelreiniging van 114 gevels in Kampen. Ook verwijderen we de voegen, plaatsen we nieuwe voegen en impregneren we de gevels. Hierna reinigen en conserveren we de kunststof kozijnen. Tenslotte wassen onze schoonmaakspecialisten alle ramen. Het project duurt enkele weken.
News-197-attachment1_Schoonmaak-hotel-recreatie.jpg

Schoonmaak hotelkamers en recreatiewoningen

Werknemers van Eresdé zijn volop bezig met het schoonmaken van hotelkamers en recreatiewoningen. Naast de schoonmaak wordt het bedlinnen afgehaald en schone opnieuw aangebracht. Op een groot vakantiepark maken deze kanjers wekelijks maar liefst 700 bedden op!
News-195-attachment1_vloer-reinigen-linoleum.jpg

Vloeronderhoud Linoleum

Vloeronderhoud is ook een specialisatie van eresde. Jaarlijks wordt door de specialisten 30000 m2 linoleum gestript en opnieuw geconserveerd. Het eindresultaat mag er zijn!