Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-200-attachment1_Schoonmaak-woningen-Friesland.jpg

426 woningen schoonmaak Friesland

Onze schoonmaak specialisten reinigen 426 woningen in Friesland voor enkele weken. Alle dakgoten aan de voor- en achterzijde worden met zeepoplossing ingeneveld. Daarna met een Tuckerpole machine en osmosewater afgeborsteld. Osmosewater is water waaruit verontreinigingen zoals bacteriën, kalk, chloor, zouten en metalen is verwijderd. Als osmosewater in contact komt met een oppervlak, neemt het eenvoudig allerlei bestanddelen op, en laat het een helder en streeploos oppervlak achter. Het gebruik van chemische zeepproducten is daardoor niet noodzakelijk of milieubelastend. Het resultaat is dat op den duur minder makkelijk vuil hecht aan de ramen en andere oppervlakken.
News-199-attachment1_Heerenveen-eresde.jpg

Eresdé zichtbaar in Heerenveen

Ook in voetbalseizoen 2015 / 2016 staat Eresdé allround in schoonmaak en bedrijfsdiensten op de thuis dug out van sc Heerenveen! De thuisbasis van de profvoetbalclub is het Abe Lenstra Stadion, vernoemd naar de legendarische oud-voetballer Abe Lenstra die in 1985 overleed.

News-198-attachment1_Gevelreiniging-Kampen2.jpg

Gevelreiniging en gevelrenovatie Kampen, Overijssel

Afdeling gevelrenovatie van ons schoonmaakbedrijf is gestart met de gevelreiniging van 114 gevels in Kampen. Ook verwijderen we de voegen, plaatsen we nieuwe voegen en impregneren we de gevels. Hierna reinigen en conserveren we de kunststof kozijnen. Tenslotte wassen onze schoonmaakspecialisten alle ramen. Het project duurt enkele weken.
News-197-attachment1_Schoonmaak-hotel-recreatie.jpg

Schoonmaak hotelkamers en recreatiewoningen

Werknemers van Eresdé zijn volop bezig met het schoonmaken van hotelkamers en recreatiewoningen. Naast de schoonmaak wordt het bedlinnen afgehaald en schone opnieuw aangebracht. Op een groot vakantiepark maken deze kanjers wekelijks maar liefst 700 bedden op!
News-195-attachment1_vloer-reinigen-linoleum.jpg

Vloeronderhoud Linoleum

Vloeronderhoud is ook een specialisatie van eresde. Jaarlijks wordt door de specialisten 30000 m2 linoleum gestript en opnieuw geconserveerd. Het eindresultaat mag er zijn!
News-194-attachment1_Gevelreiniging-amsterdam.jpg

Gevelreiniging Amsterdam na brand

In Amsterdam is op de 10e verdieping van een flat brand uitgebroken op een balkon. De gevels en overige balkons zijn hierdoor zwaar beroet geraakt. Onze afdeling specialistische reiniging / calamiteiten is ingezet om alles schoon te maken. Alle buiten gevelbeplating, balkons, kozijnen, beton wordt met hogedruk en heet water gereinigd. Zij maken hierbij gebruik van de nieuwe 48 meter hoogwerker om op een veilige en verantwoorde manier te werken.

Gevelreiniging en gevelrenovatie Friesland

Gevelreiniging en gevelrenovatie Friesland

In Heerenveen werken we op dit moment aan het herstellen van een buitengevel. Eerst stralen we de bovenste verflaag eraf. Na het straalwerk kappen we de voegen en brengen we nieuwe voegen aan. Tenslotte verven we een nieuwe laag op de gevel, zodat deze er weer netjes uitziet!

News-192-attachment1_Turnhal-schoonmaak.jpg

Schoonmaak turnhal Heerenveen

Onze reiniging specialisten zijn op dit moment werkzaam in een turnhal bij sportstad te Heerenveen. Alle liggende delen zoals spanten, leidingen, buizen en wanden worden droog afgezogen met stofzuigers en borstels. De schoonmaak van de turnhal gaat ongeveer 2 weken duren.
News-191-attachment1_Flatreiniging-Leeuwarden.jpg

Flatreiniging Leeuwarden

Onze afdeling specialistische reiniging heeft in Leeuwarden ( Friesland ) een opdracht gekregen voor het schoonmaken van een aantal flats. Alle galerijvloeren, hekwerken, betonnen dikte kanten worden met behulp van hogedruk en heet water gereinigd. Na afloop worden handmatig de kozijnen afgenomen en de ramen gewassen. De duur van het project is 3 weken.
News-190-attachment1_Gevelreiniging-schoorsteen-uitslag.jpg

Gevelreiniging en gevelrenovatie

Voor gevelrenovatie kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn specialist in het reinigen, renoveren of stralen van gevels. In de foto hiernaast ziet u een aangetaste gevel door schoorsteen uitslag. Het onderste deel is opgeknapt door onze afdeling gevelreiniging; het verschil is opmerkelijk! Met speciale staal apparatuur en de juiste toevoeging granulaat kunnen we vrijwel alle gevels in oude staat terugbrengen.