Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-194-attachment1_Gevelreiniging-amsterdam.jpg

Gevelreiniging Amsterdam na brand

In Amsterdam is op de 10e verdieping van een flat brand uitgebroken op een balkon. De gevels en overige balkons zijn hierdoor zwaar beroet geraakt. Onze afdeling specialistische reiniging / calamiteiten is ingezet om alles schoon te maken. Alle buiten gevelbeplating, balkons, kozijnen, beton wordt met hogedruk en heet water gereinigd. Zij maken hierbij gebruik van de nieuwe 48 meter hoogwerker om op een veilige en verantwoorde manier te werken.

Gevelreiniging en gevelrenovatie Friesland

Gevelreiniging en gevelrenovatie Friesland

In Heerenveen werken we op dit moment aan het herstellen van een buitengevel. Eerst stralen we de bovenste verflaag eraf. Na het straalwerk kappen we de voegen en brengen we nieuwe voegen aan. Tenslotte verven we een nieuwe laag op de gevel, zodat deze er weer netjes uitziet!

News-192-attachment1_Turnhal-schoonmaak.jpg

Schoonmaak turnhal Heerenveen

Onze reiniging specialisten zijn op dit moment werkzaam in een turnhal bij sportstad te Heerenveen. Alle liggende delen zoals spanten, leidingen, buizen en wanden worden droog afgezogen met stofzuigers en borstels. De schoonmaak van de turnhal gaat ongeveer 2 weken duren.
News-191-attachment1_Flatreiniging-Leeuwarden.jpg

Flatreiniging Leeuwarden

Onze afdeling specialistische reiniging heeft in Leeuwarden ( Friesland ) een opdracht gekregen voor het schoonmaken van een aantal flats. Alle galerijvloeren, hekwerken, betonnen dikte kanten worden met behulp van hogedruk en heet water gereinigd. Na afloop worden handmatig de kozijnen afgenomen en de ramen gewassen. De duur van het project is 3 weken.
News-190-attachment1_Gevelreiniging-schoorsteen-uitslag.jpg

Gevelreiniging en gevelrenovatie

Voor gevelrenovatie kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn specialist in het reinigen, renoveren of stralen van gevels. In de foto hiernaast ziet u een aangetaste gevel door schoorsteen uitslag. Het onderste deel is opgeknapt door onze afdeling gevelreiniging; het verschil is opmerkelijk! Met speciale staal apparatuur en de juiste toevoeging granulaat kunnen we vrijwel alle gevels in oude staat terugbrengen.
Hogedruk reiniging Harlingen, Friesland

Hogedruk reiniging Harlingen, Friesland

Eresdé specialistische reiniging is in Harlingen ( Friesland ) op dit moment bezig met het inwendig reinigen van een afval sorteerhal. De dak- en wandbeplating, spantwerk e.d. wordt door middel van hogedruk en heet water schoongespoten. De duur van de opdracht bedraagt 1 week.
News-186-attachment1_Vervoer-calamiteiten.jpg

Nieuw vervoer specialistische reiniging en calamiteiten

Eresdé heeft door de stijgende drukte 4 nieuwe verlengde Renault Master bedrijfsbussen in gebruik genomen. De bussen zijn compleet voorzien van materialen en middelen voor allerlei soorten calamiteiten. De bussen zullen op de vestigingen Groningen en Leeuwarden worden ingezet, afdeling specialistische reiniging / calamiteiten.
News-183-attachment1_Brandschade-zoutkamp2.jpg

Brandschade Zoutkamp

Eresdé afdeling calamiteiten heeft in Zoutkamp een brandschade-opdracht gekregen van een bedrijfspand. De gehele opstal alsmede de machines worden gereinigd. De opdracht kwam tot stand na een offerte inschrijving ter plaatse.
News-185-attachment1_Silo-reiniging.jpg

Silo reiniging Gorcum

Eresdé afdeling specialistische reiniging start in Gorcum met het inwendig reinigen van een 7 tal silo's. De wanden worden met zachte borstels afgeveegd, hierna vangen we de reststoffen op en voeren we deze af.
News-184-attachment1_Brandschade-zoutkamp.jpg

Wateroverlast, brandschade en MRSA besmetting

Eresdé afdeling specialistische reiniging / calamiteiten heeft een druk weekend achter de rug. Op verschillende plaatsen, Harlingen, Leeuwarden, Franeker, Staphorst, Groningen, Heerenveen is wateroverlast in woningen en bedrijfspanden verholpen. Na het droogmaken zijn drogers geplaatst om het laatste vocht uit de ruimtes te verwijderen. Ook waren er diverse brandschades in woningen in Bakkeveen, Wirdum en een bedrijfspand in Oudehaske. Tevens een 3 tal afdelingen zijn schoongemaakt na MRSA besmettingen in ziekenhuis Noord Holland. Kortom; volop actie bij ons schoonmaakbedrijf!