Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-182-attachment1_Calamiteiten-schoonmaak-groningen.jpg

Calamiteiten schoonmaak Groningen

Schoonmaak medewerkers van Eresdé calamiteiten vestiging Groningen zijn volop bezig. De loods staat vol met gereinigde en nog te reinigen inboedels. De 4 vaste dames zijn hier de komende tijd druk mee.
News-181-attachment1_IMG_4586.JPG

Eresdé heeft een nieuwe hoogwerker aangekocht

Eresdé heeft een nieuwe Mulitel hoogwerker met een werkhoogte van 48 meter aangekocht. De hoogwerker heeft een zijdelings bereik van 27 meter. Deze hoogwerker wordt ingezet voor eigen gebruik bij gevelrenovatie, hogedrukreiniging van flats en overige. Daarnaast is de hoogwerker met een vaste bedieningsman te huur.

 

De hoogwerker is in Friesland de hoogste welke beschikbaar is. We mogen (bescheiden) trots zijn op deze aankoop en dat zijn we dan ook!

News-180-attachment1_Helmond-brandschade2.jpg

Industriële brandschade Helmond

Eresdé specialisten / calamiteiten is ingezet bij een industriële brandschade opdracht in Helmond. Samen met een collega bedrijf wordt in ploegendienst gewerkt om de klus te klaren. De duur van de opdracht is op dit moment nog niet bekend.
News-179-attachment1_Helmond-brandschade.jpg

Brandschade Helmond

Eresdé afdeling specialistisch reiniging / calamiteiten is door een collega schoonmaakbedrijf ingezet bij industriële brandschade in Helmond. Acht specialisten zullen de komende weken in nachtdienst vanaf 23:30 uur de schoonmaak werkzaamheden uitvoeren.
News-178-attachment1_Hoorn-schaatsbaan-schoonmaak.jpg

Schaatsbaan schoonmaak Hoorn

Eresdé afdeling specialistische reiniging / calamiteiten is op dit moment werkzaam in Hoorn. Van de 400 meter schaatsbaan worden de dakgoten en buitengevels gereinigd met hoge druk heet water. Om op een veilige manier te werken wordt een eigen hoogwerker ingezet. De duur van het project is 2 weken.

Dakgoten reinigen woningen Friesland

Eresdé afdeling specialistische reiniging / calamiteiten start binnenkort met het reinigen van 326 dakgoten van woningen in Friesland. De opdracht is verstrekt door een woningstichting. Na reiniging worden de dakgoten door een schildersbedrijf overgeschilderd.
News-176-attachment1_Lelystad-woningreiniging.jpg

Woningen reinigen Lelystad

Eresdé afdeling specialistische reiniging / calamiteiten is in Lelystad bezig met het reinigen van 486 woningen. Alle balkons, betonnen kanten en hekwerken worden met heet hoge druk water gereinigd. Na afloop worden allen ramen aan de buitenzijde gewassen. Het project zal enkele weken in beslag nemen. 

News-175-attachment1_brandschade.jpg

Druk weekend specialistische reiniging / calamiteiten

Eresde afdeling specialistische reiniging / calamiteiten hebben wederom een druk weekend achter de rug. Waterschades zijn verholpen in Hoogkarspel, Meppel, Noordbroek, Emmeloord en tevens bouwdrogers geplaatst. Ook in verband met brandschades aantal Salvage acties uitgevoerd in Groningen, Leeuwarden en Noordbroek. Globale schoonmaak, bluswater verwijderen en deo apparaten geplaatst.
News-173-attachment1_vuilverbranding-duitsland.jpg

Eresdé werkzaam in Duitsland

Eresdé afdeling specialistische reiniging is de komende weken werkzaam in Duitsland. De industriële reinigingsopdracht in een vuilverbranding wordt uitgevoerd door specialisten uit Friesland, Groningen en Drenthe. De klus wordt in ploegen in dag- en nachtdienst uitgevoerd.
News-172-attachment1_Kantoorschoonmaak-Groningen.jpg

Kantoorschoonmaak Groningen

Eresdé afdeling specialistische reiniging / calamiteiten vestiging Groningen heeft in samenwerking met een collega schoonmaakbedrijf een grote schoonmaak uitgevoerd in een enorm kantoren complex te Groningen. Op zaterdag 23 mei zijn er gezamenlijk 35 specialisten ingezet. De werkzaamheden zijn uitgevoerd tot grote tevredenheid van de opdrachtgever.