Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

Hogedruk reiniging Harlingen, Friesland

Hogedruk reiniging Harlingen, Friesland

Eresdé specialistische reiniging is in Harlingen ( Friesland ) op dit moment bezig met het inwendig reinigen van een afval sorteerhal. De dak- en wandbeplating, spantwerk e.d. wordt door middel van hogedruk en heet water schoongespoten. De duur van de opdracht bedraagt 1 week.
News-186-attachment1_Vervoer-calamiteiten.jpg

Nieuw vervoer specialistische reiniging en calamiteiten

Eresdé heeft door de stijgende drukte 4 nieuwe verlengde Renault Master bedrijfsbussen in gebruik genomen. De bussen zijn compleet voorzien van materialen en middelen voor allerlei soorten calamiteiten. De bussen zullen op de vestigingen Groningen en Leeuwarden worden ingezet, afdeling specialistische reiniging / calamiteiten.
News-183-attachment1_Brandschade-zoutkamp2.jpg

Brandschade Zoutkamp

Eresdé afdeling calamiteiten heeft in Zoutkamp een brandschade-opdracht gekregen van een bedrijfspand. De gehele opstal alsmede de machines worden gereinigd. De opdracht kwam tot stand na een offerte inschrijving ter plaatse.
News-185-attachment1_Silo-reiniging.jpg

Silo reiniging Gorcum

Eresdé afdeling specialistische reiniging start in Gorcum met het inwendig reinigen van een 7 tal silo's. De wanden worden met zachte borstels afgeveegd, hierna vangen we de reststoffen op en voeren we deze af.
News-184-attachment1_Brandschade-zoutkamp.jpg

Wateroverlast, brandschade en MRSA besmetting

Eresdé afdeling specialistische reiniging / calamiteiten heeft een druk weekend achter de rug. Op verschillende plaatsen, Harlingen, Leeuwarden, Franeker, Staphorst, Groningen, Heerenveen is wateroverlast in woningen en bedrijfspanden verholpen. Na het droogmaken zijn drogers geplaatst om het laatste vocht uit de ruimtes te verwijderen. Ook waren er diverse brandschades in woningen in Bakkeveen, Wirdum en een bedrijfspand in Oudehaske. Tevens een 3 tal afdelingen zijn schoongemaakt na MRSA besmettingen in ziekenhuis Noord Holland. Kortom; volop actie bij ons schoonmaakbedrijf!
News-182-attachment1_Calamiteiten-schoonmaak-groningen.jpg

Calamiteiten schoonmaak Groningen

Schoonmaak medewerkers van Eresdé calamiteiten vestiging Groningen zijn volop bezig. De loods staat vol met gereinigde en nog te reinigen inboedels. De 4 vaste dames zijn hier de komende tijd druk mee.
News-181-attachment1_IMG_4586.JPG

Eresdé heeft een nieuwe hoogwerker aangekocht

Eresdé heeft een nieuwe Mulitel hoogwerker met een werkhoogte van 48 meter aangekocht. De hoogwerker heeft een zijdelings bereik van 27 meter. Deze hoogwerker wordt ingezet voor eigen gebruik bij gevelrenovatie, hogedrukreiniging van flats en overige. Daarnaast is de hoogwerker met een vaste bedieningsman te huur.

 

De hoogwerker is in Friesland de hoogste welke beschikbaar is. We mogen (bescheiden) trots zijn op deze aankoop en dat zijn we dan ook!

News-180-attachment1_Helmond-brandschade2.jpg

Industriële brandschade Helmond

Eresdé specialisten / calamiteiten is ingezet bij een industriële brandschade opdracht in Helmond. Samen met een collega bedrijf wordt in ploegendienst gewerkt om de klus te klaren. De duur van de opdracht is op dit moment nog niet bekend.
News-179-attachment1_Helmond-brandschade.jpg

Brandschade Helmond

Eresdé afdeling specialistisch reiniging / calamiteiten is door een collega schoonmaakbedrijf ingezet bij industriële brandschade in Helmond. Acht specialisten zullen de komende weken in nachtdienst vanaf 23:30 uur de schoonmaak werkzaamheden uitvoeren.
News-178-attachment1_Hoorn-schaatsbaan-schoonmaak.jpg

Schaatsbaan schoonmaak Hoorn

Eresdé afdeling specialistische reiniging / calamiteiten is op dit moment werkzaam in Hoorn. Van de 400 meter schaatsbaan worden de dakgoten en buitengevels gereinigd met hoge druk heet water. Om op een veilige manier te werken wordt een eigen hoogwerker ingezet. De duur van het project is 2 weken.