Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

Dakgoten reinigen woningen Friesland

Eresdé afdeling specialistische reiniging / calamiteiten start binnenkort met het reinigen van 326 dakgoten van woningen in Friesland. De opdracht is verstrekt door een woningstichting. Na reiniging worden de dakgoten door een schildersbedrijf overgeschilderd.
News-176-attachment1_Lelystad-woningreiniging.jpg

Woningen reinigen Lelystad

Eresdé afdeling specialistische reiniging / calamiteiten is in Lelystad bezig met het reinigen van 486 woningen. Alle balkons, betonnen kanten en hekwerken worden met heet hoge druk water gereinigd. Na afloop worden allen ramen aan de buitenzijde gewassen. Het project zal enkele weken in beslag nemen. 

News-175-attachment1_brandschade.jpg

Druk weekend specialistische reiniging / calamiteiten

Eresde afdeling specialistische reiniging / calamiteiten hebben wederom een druk weekend achter de rug. Waterschades zijn verholpen in Hoogkarspel, Meppel, Noordbroek, Emmeloord en tevens bouwdrogers geplaatst. Ook in verband met brandschades aantal Salvage acties uitgevoerd in Groningen, Leeuwarden en Noordbroek. Globale schoonmaak, bluswater verwijderen en deo apparaten geplaatst.
News-173-attachment1_vuilverbranding-duitsland.jpg

Eresdé werkzaam in Duitsland

Eresdé afdeling specialistische reiniging is de komende weken werkzaam in Duitsland. De industriële reinigingsopdracht in een vuilverbranding wordt uitgevoerd door specialisten uit Friesland, Groningen en Drenthe. De klus wordt in ploegen in dag- en nachtdienst uitgevoerd.
News-172-attachment1_Kantoorschoonmaak-Groningen.jpg

Kantoorschoonmaak Groningen

Eresdé afdeling specialistische reiniging / calamiteiten vestiging Groningen heeft in samenwerking met een collega schoonmaakbedrijf een grote schoonmaak uitgevoerd in een enorm kantoren complex te Groningen. Op zaterdag 23 mei zijn er gezamenlijk 35 specialisten ingezet. De werkzaamheden zijn uitgevoerd tot grote tevredenheid van de opdrachtgever.
News-171-attachment1_Kaatsen-eresde.jpg

Hoofdsponsor NK senioren kaatsen Franeker

Eresdé is komende maandag 25 mei wederom hoofdsponsor van het Nederlands Kampioenschap senioren kaatsen in Franeker. De wedstrijd begint om 9.00 uur. Meer informatie op de website van de Franeker courant.
News-170-attachment1_Eresde-brandschade.jpg

Eresdé salvage acties in diverse plaatsen

Eresdé afdeling calamiteiten / specialistische reiniging heeft diverse salvage acties uitgevoerd in Lemmer, Wildervank, Sumar, Beilen en Ten Post. Globale reiniging, afdichting van ramen / deuren en electronica is veilig gesteld. Ook de stuurhut en machinekamer van een viskotter (Vlissingen) is na brand geheel gereinigd en de electronica veiliggesteld. De afdeling Eresdé technische reconditionering zal dit verder reconditioneren.
News-169-attachment1_Eresde-bedrijfsauto.jpg

Eresdé nieuwe bedrijfsauto

De objectleiders (Paula en Willem Jan) van Eresdé kantooronderhoud en recreatie hebben de nieuwe bedrijfsauto ontvangen.
Dakpannen reinigen

Dakpannen reinigen

Eresdé specialistische reiniging wordt veel benaderd om dakpannen van woningen en boerderijen te reinigen. Eerst wordt een algendood aangebracht en vervolgens spuiten we de dakpannen schoon met heet water en aangepaste druk. In het filmpje kunt u bekijken hoe dit in zijn werk gaat en het resultaat hiervan.
News-167-attachment1_Werkleertraject.jpg

Primeur voor praktijkonderwijs bij Eresdé

Per 1 juni krijgt leerling Gidion Vellinga een contract bij schoonmaakbedrijf Eresdé in Harlingen. Hij gaat een werken/leren traject volgen. Hij is hiermee de eerste die in de regio Noord-West Friesland een contract krijgt in combinatie met loonkostensubsidie van de Gemeente. Wij wensen hem veel succes!