Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-171-attachment1_Kaatsen-eresde.jpg

Hoofdsponsor NK senioren kaatsen Franeker

Eresdé is komende maandag 25 mei wederom hoofdsponsor van het Nederlands Kampioenschap senioren kaatsen in Franeker. De wedstrijd begint om 9.00 uur. Meer informatie op de website van de Franeker courant.
News-170-attachment1_Eresde-brandschade.jpg

Eresdé salvage acties in diverse plaatsen

Eresdé afdeling calamiteiten / specialistische reiniging heeft diverse salvage acties uitgevoerd in Lemmer, Wildervank, Sumar, Beilen en Ten Post. Globale reiniging, afdichting van ramen / deuren en electronica is veilig gesteld. Ook de stuurhut en machinekamer van een viskotter (Vlissingen) is na brand geheel gereinigd en de electronica veiliggesteld. De afdeling Eresdé technische reconditionering zal dit verder reconditioneren.
News-169-attachment1_Eresde-bedrijfsauto.jpg

Eresdé nieuwe bedrijfsauto

De objectleiders (Paula en Willem Jan) van Eresdé kantooronderhoud en recreatie hebben de nieuwe bedrijfsauto ontvangen.
Dakpannen reinigen

Dakpannen reinigen

Eresdé specialistische reiniging wordt veel benaderd om dakpannen van woningen en boerderijen te reinigen. Eerst wordt een algendood aangebracht en vervolgens spuiten we de dakpannen schoon met heet water en aangepaste druk. In het filmpje kunt u bekijken hoe dit in zijn werk gaat en het resultaat hiervan.
News-167-attachment1_Werkleertraject.jpg

Primeur voor praktijkonderwijs bij Eresdé

Per 1 juni krijgt leerling Gidion Vellinga een contract bij schoonmaakbedrijf Eresdé in Harlingen. Hij gaat een werken/leren traject volgen. Hij is hiermee de eerste die in de regio Noord-West Friesland een contract krijgt in combinatie met loonkostensubsidie van de Gemeente. Wij wensen hem veel succes!
News-166-attachment1_Eresde-salvage-erkenning.jpg

Eresdé Groningen salvage calamiteiten keurmerk

Eresdé heeft per 24 april voor de nieuwe vestiging Kweldergras 16 Groningen de erkenning van Stichting Salvage. Het betreft de erkenning voor calamiteiten eenvoudig en complex. Alle overige vestigingen Harlingen, Assen en Leeuwarden hebben ook het benodigde certificaat.
News-165-attachment1_Gevelreiniging-kampen.jpg

Gevelrenovatie Kampen

Eresdé afdeling gevelrenovatie heeft wederom een opdracht gekregen voor een project in Kampen. Van 114 woningen en bergingen worden de voegen verwijderd, gevels gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Binnen 2 weken zal een aanvang worden gemaakt.
News-163-attachment1_Brandschade-Friesland.jpg

Veel brand- en waterschades noordelijke provincies

Eresdé afdeling calamiteiten / specialistische reiniging heeft een drukke week achter de rug! Verschillende Salvage acties uitgevoerd in Friesland, Groningen en Drenthe. Daarnaast hebben we 19 schades onder handen waarvan 5 brandschades en 14 waterschades.
News-164-attachment1_Calamiteit-bakkerij-Leeuwarden.jpg

Calamiteit bakkerij Leeuwarden

Eresdé afdeling calamiteiten is ingeschakeld bij een calamiteit in silo ruimte van bakkerij in Leeuwarden. Door het springen van een aanvoerslang ligt er 30 cm poeder in de silo ruimte en zit de gehele ruimte eronder van beneden naar boven. De klus zal enkele dagen in beslag nemen.
News-162-attachment1_industriele-reiniging-Friesland.jpg

Industriële reiniging Friesland

Eresdé specialistische reiniging is op dit moment bezig met een industriële reinigingsklus in Friesland. Alle wanden, spantwerk, beton etc. worden met hogedruk en heet water gereinigd. De duur van opdracht bedraagt enkele weken.