Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-161-attachment1_Gevelrenovatie-Groningen.jpg

Gevelrenovatie Noord-Holland en Groningen

Eresdé is gestart met 2 grote opdrachten voor gevelrenovatie van 360 woningen in Noord Holland en 425 woningen in Groningen. Van alle eindgevels, en bergingen worden de voegen verwijderd, gevels gereinigd, opnieuw gevoegd en vervolgens geïmpregneerd. De duur van de werkzaamheden is enkele maanden.

News-160-attachment1_Vogelgriep-brabant.jpg

Vogelgriep boerderij Milheeze, Brabant

De specialisten van Eresdé zijn bij de uitbraak van vogelgriep ingezet in het Brabantse Milheeze. Afgelopen weekend is in ploegen gewerkt om de klus te klaren. Bekijk hier het filmpje van het Eindhovens Dagblad.
News-159-attachment1_Brandschade-Groningen.jpg

Waterschade Delfzijl, Den Helder, brandschade Groningen

Op 1 april is het contract van Achmea ingegaan en de eerste schades zijn al door ons ontvangen en opgepakt. 2 waterschades in Delfzijl en 1 in Den Helder en een woningbrand in de stad Groningen. We zijn los!
Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

Onze schoonmaakafdeling gevelonderhoud wordt veelal door particulieren en zakelijke markt ingezet om de gevels te stralen / reinigen en te impregneren. Ons werkgebied is Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Noord Holland. Voor een scherpe offerte of passend advies kunt u contact met ons opnemen.
News-157-attachment1_Achmea-calamiteiten-training.jpg

Calamiteiten training Achmea

Onze specialisten ( 31 personen ) van afdeling calamiteiten hebben gisteren de opstart training van Achmea gehad. Vanaf 1 april a.s. gaat het contract in, we zijn er klaar voor!!!
News-156-attachment1_TEL-beurs-leeuwarden.jpg

Eresdé op de beurs TEL in Leeuwarden

Eresdé is komende dinsdag 24 en woensdag 25 maart aanwezig op de beurs TEL in het WTC EXPO te Leeuwarden. Voor informatie over de schoonmaak / dienstverlening kunt u ons bezoeken op het Cambuurplein standnumner 5400. Openingstijden beide dagen: 12.00 en 22.00 uur. Meer informatie
News-155-attachment1_Gevelreiniging-schoonmaak.jpg

Gevelonderhoud en gevelreiniging

De specialistische reinigers van Eresdé zijn volop actief in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Noord Holland met het reinigen van gevelbeplating bedrijfspanden, reinigen kunststof kozijnen, reinigen trespa panelen en overig gevelonderhoud. Voor een scherpe vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen.
News-154-attachment1_Schoonmaak-Appingedam.jpg

Calamiteiten reiniging Appingedam, Groningen

Eresdé calamiteiten heeft vanuit de nieuwe vestiging Groningen de eerste schoonmaak opdracht binnen! In het machine museum te Appingedam is wateroverlast geweest, waardoor de machines schade hebben opgelopen. Alle machines worden handmatig gereinigd en waar nodig ontroest en geconserveerd. Tevens worden de machines in tenten ingepakt en voorzien van blowers en drogers. Ook zal de opstal worden gereinigd.
News-153-attachment1_Calamiteiten-schoonmaak-gelderland.jpg

Calamiteiten reiniging in Barneveld, provincie Gelderland

Eresdé specialistisch reiniging / calamiteiten is wederom ingezet bij een nieuwe vogelgriep uitbraak in Barneveld. Alle op en afgaande vrachtauto's alsmede de stallen worden gereinigd en gedesinfecteerd. De verschillende handelingen worden 3 keer uitgevoerd met tussen fases van 2 weken.
News-152-attachment1_Schoonmaak-Stationshal-Amsterdam.jpg

Schoonmaak stationshal Amstel Amsterdam

Eresdé afdeling specialistische reiniging heeft een opdracht gekregen voor het schoonmaken van de stationshal Amstel in Amsterdam. Alle constructies zoals de kozijnen worden droog afgezogen en klamvochtig afgenomen alsmede het wassen van de ramen. De werkzaamheden worden in de avond en nacht uitgevoerd.