Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-166-attachment1_Eresde-salvage-erkenning.jpg

Eresdé Groningen salvage calamiteiten keurmerk

Eresdé heeft per 24 april voor de nieuwe vestiging Kweldergras 16 Groningen de erkenning van Stichting Salvage. Het betreft de erkenning voor calamiteiten eenvoudig en complex. Alle overige vestigingen Harlingen, Assen en Leeuwarden hebben ook het benodigde certificaat.
News-165-attachment1_Gevelreiniging-kampen.jpg

Gevelrenovatie Kampen

Eresdé afdeling gevelrenovatie heeft wederom een opdracht gekregen voor een project in Kampen. Van 114 woningen en bergingen worden de voegen verwijderd, gevels gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Binnen 2 weken zal een aanvang worden gemaakt.
News-163-attachment1_Brandschade-Friesland.jpg

Veel brand- en waterschades noordelijke provincies

Eresdé afdeling calamiteiten / specialistische reiniging heeft een drukke week achter de rug! Verschillende Salvage acties uitgevoerd in Friesland, Groningen en Drenthe. Daarnaast hebben we 19 schades onder handen waarvan 5 brandschades en 14 waterschades.
News-164-attachment1_Calamiteit-bakkerij-Leeuwarden.jpg

Calamiteit bakkerij Leeuwarden

Eresdé afdeling calamiteiten is ingeschakeld bij een calamiteit in silo ruimte van bakkerij in Leeuwarden. Door het springen van een aanvoerslang ligt er 30 cm poeder in de silo ruimte en zit de gehele ruimte eronder van beneden naar boven. De klus zal enkele dagen in beslag nemen.
News-162-attachment1_industriele-reiniging-Friesland.jpg

Industriële reiniging Friesland

Eresdé specialistische reiniging is op dit moment bezig met een industriële reinigingsklus in Friesland. Alle wanden, spantwerk, beton etc. worden met hogedruk en heet water gereinigd. De duur van opdracht bedraagt enkele weken.
News-161-attachment1_Gevelrenovatie-Groningen.jpg

Gevelrenovatie Noord-Holland en Groningen

Eresdé is gestart met 2 grote opdrachten voor gevelrenovatie van 360 woningen in Noord Holland en 425 woningen in Groningen. Van alle eindgevels, en bergingen worden de voegen verwijderd, gevels gereinigd, opnieuw gevoegd en vervolgens geïmpregneerd. De duur van de werkzaamheden is enkele maanden.

News-160-attachment1_Vogelgriep-brabant.jpg

Vogelgriep boerderij Milheeze, Brabant

De specialisten van Eresdé zijn bij de uitbraak van vogelgriep ingezet in het Brabantse Milheeze. Afgelopen weekend is in ploegen gewerkt om de klus te klaren. Bekijk hier het filmpje van het Eindhovens Dagblad.
News-159-attachment1_Brandschade-Groningen.jpg

Waterschade Delfzijl, Den Helder, brandschade Groningen

Op 1 april is het contract van Achmea ingegaan en de eerste schades zijn al door ons ontvangen en opgepakt. 2 waterschades in Delfzijl en 1 in Den Helder en een woningbrand in de stad Groningen. We zijn los!
Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

Onze schoonmaakafdeling gevelonderhoud wordt veelal door particulieren en zakelijke markt ingezet om de gevels te stralen / reinigen en te impregneren. Ons werkgebied is Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Noord Holland. Voor een scherpe offerte of passend advies kunt u contact met ons opnemen.
News-157-attachment1_Achmea-calamiteiten-training.jpg

Calamiteiten training Achmea

Onze specialisten ( 31 personen ) van afdeling calamiteiten hebben gisteren de opstart training van Achmea gehad. Vanaf 1 april a.s. gaat het contract in, we zijn er klaar voor!!!