Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-156-attachment1_TEL-beurs-leeuwarden.jpg

Eresdé op de beurs TEL in Leeuwarden

Eresdé is komende dinsdag 24 en woensdag 25 maart aanwezig op de beurs TEL in het WTC EXPO te Leeuwarden. Voor informatie over de schoonmaak / dienstverlening kunt u ons bezoeken op het Cambuurplein standnumner 5400. Openingstijden beide dagen: 12.00 en 22.00 uur. Meer informatie
News-155-attachment1_Gevelreiniging-schoonmaak.jpg

Gevelonderhoud en gevelreiniging

De specialistische reinigers van Eresdé zijn volop actief in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Noord Holland met het reinigen van gevelbeplating bedrijfspanden, reinigen kunststof kozijnen, reinigen trespa panelen en overig gevelonderhoud. Voor een scherpe vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen.
News-154-attachment1_Schoonmaak-Appingedam.jpg

Calamiteiten reiniging Appingedam, Groningen

Eresdé calamiteiten heeft vanuit de nieuwe vestiging Groningen de eerste schoonmaak opdracht binnen! In het machine museum te Appingedam is wateroverlast geweest, waardoor de machines schade hebben opgelopen. Alle machines worden handmatig gereinigd en waar nodig ontroest en geconserveerd. Tevens worden de machines in tenten ingepakt en voorzien van blowers en drogers. Ook zal de opstal worden gereinigd.
News-153-attachment1_Calamiteiten-schoonmaak-gelderland.jpg

Calamiteiten reiniging in Barneveld, provincie Gelderland

Eresdé specialistisch reiniging / calamiteiten is wederom ingezet bij een nieuwe vogelgriep uitbraak in Barneveld. Alle op en afgaande vrachtauto's alsmede de stallen worden gereinigd en gedesinfecteerd. De verschillende handelingen worden 3 keer uitgevoerd met tussen fases van 2 weken.
News-152-attachment1_Schoonmaak-Stationshal-Amsterdam.jpg

Schoonmaak stationshal Amstel Amsterdam

Eresdé afdeling specialistische reiniging heeft een opdracht gekregen voor het schoonmaken van de stationshal Amstel in Amsterdam. Alle constructies zoals de kozijnen worden droog afgezogen en klamvochtig afgenomen alsmede het wassen van de ramen. De werkzaamheden worden in de avond en nacht uitgevoerd.
News-151-attachment1_Schoonmaakbedrijf-Groningen.jpg

Nieuwe schoonmaak vestiging Groningen

Eresdé is druk met de inrichting en het gebruiksklaar maken van de nieuwe vestiging Kweldergras 16 Groningen. Na het verkrijgen van contract ACHMEA wordt de bedrijfsruimte van 1000 m2 geheel ingericht voor brand- / roetreiniging, overige calamiteiten en specialistische reiniging. Vanaf 1 april a.s. is de vestiging operationeel. Zie ook het artikel op schade magazine.
News-148-attachment1_aanstralen-beton.jpg

Aanstralen beton

Eresde specialistische reiniging heeft in Den Helder een opdracht gekregen voor het aanstralen van 7045 m2 beton. Doel van het stralen is om het oppervlak op te ruwen voor aanbrengen nieuwe coating. De werkzaamheden zullen enige weken in beslag nemen.
News-149-attachment1_reiniging-brandschade-nieuwbouw.jpg

Reiniging brandschade nieuwbouw

Eresde afdeling calamiteiten / specialistische reiniging is in Groningen werkzaam aan brandschade van een nieuwbouw complex. Alle woningen, galerijen, hekwerken, kozijnen worden gereinigd. De reiniging zal ongeveer 2 weken in beslag nemen.
News-150-attachment1_reiniging-bakkerij.jpg

Reiniging productieruimte bakkerij

Eresde specialistisch reinigers zijn ingezet bij een grote schoonmaak van productie in bakkerij nabij Amersfoort. Alle wanden, spantwerk, plafonds, opslagtanks, productiebanen worden gereinigd. Doel van de reiniging is om alle productieruimtes op een nul situatie te brengen. De gehele klus zal ongeveer 4 weken in beslag nemen.
News-147-attachment1_Sneeuwruimen-zoutstrooien.jpg

Sneeuwruimen en zout strooien

Medewerkers worden bij een vaste opdrachtgever ingezet voor sneeuwruimen en zout strooien. Eresdé is in het bezit van 2 complete machines, waarvan één te zien is op deze foto.