Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-151-attachment1_Schoonmaakbedrijf-Groningen.jpg

Nieuwe schoonmaak vestiging Groningen

Eresdé is druk met de inrichting en het gebruiksklaar maken van de nieuwe vestiging Kweldergras 16 Groningen. Na het verkrijgen van contract ACHMEA wordt de bedrijfsruimte van 1000 m2 geheel ingericht voor brand- / roetreiniging, overige calamiteiten en specialistische reiniging. Vanaf 1 april a.s. is de vestiging operationeel. Zie ook het artikel op schade magazine.
News-148-attachment1_aanstralen-beton.jpg

Aanstralen beton

Eresde specialistische reiniging heeft in Den Helder een opdracht gekregen voor het aanstralen van 7045 m2 beton. Doel van het stralen is om het oppervlak op te ruwen voor aanbrengen nieuwe coating. De werkzaamheden zullen enige weken in beslag nemen.
News-149-attachment1_reiniging-brandschade-nieuwbouw.jpg

Reiniging brandschade nieuwbouw

Eresde afdeling calamiteiten / specialistische reiniging is in Groningen werkzaam aan brandschade van een nieuwbouw complex. Alle woningen, galerijen, hekwerken, kozijnen worden gereinigd. De reiniging zal ongeveer 2 weken in beslag nemen.
News-150-attachment1_reiniging-bakkerij.jpg

Reiniging productieruimte bakkerij

Eresde specialistisch reinigers zijn ingezet bij een grote schoonmaak van productie in bakkerij nabij Amersfoort. Alle wanden, spantwerk, plafonds, opslagtanks, productiebanen worden gereinigd. Doel van de reiniging is om alle productieruimtes op een nul situatie te brengen. De gehele klus zal ongeveer 4 weken in beslag nemen.
News-147-attachment1_Sneeuwruimen-zoutstrooien.jpg

Sneeuwruimen en zout strooien

Medewerkers worden bij een vaste opdrachtgever ingezet voor sneeuwruimen en zout strooien. Eresdé is in het bezit van 2 complete machines, waarvan één te zien is op deze foto.
News-146-attachment1_Achmea-samenwerking.jpg

Contract Achmea en Eresdé

Onze afdeling calamiteiten/specialistische reiniging gaat voor verzekeraar Achmea schades herstellen in provincies Friesland, Groningen, Drenthe, gedeelte Overijssel en Noord Holland. Dit geldt voor brand, water, storm en andere overige calamiteiten. Vanuit de vestigingen Harlingen, Leeuwarden, Assen en Zwolle worden de opdrachten operationeel aangestuurd. Het calamiteiten/specialistische reiniging team is hiervoor uitgebreid van 45 naar 65 fulltimers.
Meer informatie hierover leest u op Schade Magazine

Specialistische reiniging sluizen Stavoren

Specialistische reiniging sluizen Stavoren

Eresdé specialistische reiniging is deze week actief met het schoonspuiten van de sluizen in Stavoren, Súdwest-Fryslân.
News-144-attachment1_Foodreiniging-kaasfabriek.jpg

Foodreiniging kaasfabriek Hoogeveen

Ons foodreiniging specialisten gaan aan de slag bij een kaasfabriek in Hoogeveen, Drenthe. Vanaf 14 januari a.s. worden de productieruimtes door 3 fulltime medewerkers dagelijks gereinigd. Eresdé heeft al eens eerder in deze fabriek de schoonmaak verzorgd. Wij zijn zeer enthousiast over deze vaste opdracht!
News-143-attachment1_Brandschade-school.jpg

Schoonmaak na brandschade school Hoogezand

Schoonmaakbedrijf Eresdé afdeling specialistische reiniging / calamiteiten helpt na brandschade in een school te Hoogezand. De plafondplaten worden er tijdelijk uitgehaald om het bovenliggende te reinigen, alsmede de inventaris en gehele opstal. Afgelopen zaterdag 3 januari is gestart met de werkzaamheden. Bekijk hier het filmpje van Hart van Nederland.
Industriële reiniging door Eresde

Industriële reiniging door Eresde

Bij schoonmaakbedrijf Eresde bent u voor industriële schoonmaak aan het juiste adres. Alle wanden, constructiewerk, leidingen, balken etc. worden met stofzuigers en borstels droog afgezogen. Het resultaat mag er zijn!