Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-141-attachment1_FullSizeRender.jpg

Kantoorschoonmaak overgenomen

Schoonmaakbedrijf Eresde start op 1 januari a.s met kantoorschoonmaak op 8 objecten in Friesland, Groningen en Drenthe. De nieuwe materialen zijn besteld, overname personeel is geregeld en de objectleiding is klaar voor opstart en instructie personeel. Kortom, we zijn klaar om te starten!


 

News-140-attachment1_Betonreiniging-Leeuwarden.jpg

Reinigen nieuwe aquaduct Haak Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Eresdé afdeling specialistische reiniging / calamiteiten voert een spoedopdracht uit op de nieuw Haak om Leeuwarden. Alle nieuwe beton aan aquaduct wordt met hogedruk gereinigd. In onze vrachtauto zitten watertanks van 5000 liter water, deze zijn zeer geschikt voor dit schoonmaakwerk.
News-139-attachment1_Graffiti-verwijderen-Leeuwarden.jpg

Graffiti verwijderen binnenstad Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Eresde afdeling specialistische reiniging / calamiteiten heeft met de gemeente Leeuwarden een 2 jarig contract afgesloten voor het verwijderen van graffiti in de binnenstad. 1 keer per 2 weken zullen de schoonmaak specialisten een ronde maken om de graffiti te verwijderen.
News-138-attachment1_Schoonmaak-bungalow.jpg

Schoonmaak bungalows Sneek

Schoonmaakbedrijf Eresdé, afdeling recreatie Friesland, heeft een opdracht gekregen voor het schoonmaken van bungalows. Vanaf maandag 5 januari 2015 worden wekelijks de bungalows van een vakantiepark aan het Sneekermeer schoongemaakt.
News-137-attachment1_Schoonmaak-treinstation-Zwolle.jpg

Schoonmaak treinstation Zwolle

Schoonmaakbedrijf Eresdé afdeling specialistische reiniging / calamiteiten Friesland voert in nachtdienst schoonmaak werkzaamheden uit op treinstation Zwolle. De onderzijde van overkappingen worden ingeneveld met een zeepoplossing en vervolgens met hogedruk gereinigd. De duur is 2 weken.
News-135-attachment1_Specialistische-reiniging-Engeland.jpg

Specialistische reiniging in Engeland

Ons schoonmaakbedrijf is niet alleen actief in Nederland maar ook over de grens. Zes medewerkers van afdeling specialistische reiniging / calamiteiten reizen komende week af naar Engeland. De werkzaamheden bestaan uit het vangen en op diervriendelijke manier verdelgen van 40.000 muizen. Eresdé heeft met de opdrachtgever een overeenkomst om bij calamiteiten actie te ondernemen in Engeland, Duitsland, België en Nederland.
News-134-attachment1_Bakkerij-schoonmaken.jpg

Foodreiniging bakkerij in Friesland

Schoonmaakbedrijf Eresdé, afdeling Foodreiniging (Friesland) heeft een industriële opdracht in een bakkerij gekregen. Vanaf zaterdag 3 januari 2015 wordt wekelijks op zaterdag de gehele deegmakerij, productievloeren,
spoelruimte gereinigd en gedesinfecteerd. Door de contractovername krijgen de nieuwe mensen een cursus foodreiniging om de optimale kwaliteit te waarborgen. Deze procedure is standaard binnen Eresdé.
News-133-attachment1_Ziekenhuis-schoonmaken.jpg

Calamiteiten schoonmaak Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Eresdé, afdeling calamiteiten / specialistische reiniging is de vanaf maandag 1 december werkzaam in het VU ziekenhuis in Amsterdam. Onze specialisten worden ingezet na een brand die enige dagen geleden heeft plaatsgevonden. Het schoonmaken in het ziekenhuis zal in ieder geval 3 volledige weken in beslag nemen.
News-132-attachment1_Specialistische-reiniging-Friesland.jpg

Schoonmaak kozijnen Sneek, Friesland

Schoonmaakbedrijf Eresdé, afdeling specialistisch reiniging is in Sneek (Friesland) bezig met het schoonmaken en waxen van kunststof kozijnen van 114 woningen. Het schoonmaken zal enkele weken gaan duren. Vooral buitenkozijnen worden constant blootgesteld aan bijvoorbeeld zonlicht, (lucht)vervuiling, neerslag, zand en insecten. Door deze factoren verliezen kozijnen hun natuurlijke glans, kleur en duurzaamheid. Het tijdig schoonmaken verlengt de levensduur van uw kozijnen!
News-131-attachment1_Specialistische-reiniging-Franeker.jpg

Industriële schoonmaak Franeker, Friesland

Eresdé specialistische reiniging heeft in Franeker een industriële opdracht gekregen. Alle aanwezige wanden, spanten, kraanbanen worden met industrie stofzuigers en borstels droog afgezogen. Vervolgens worden de genoemde items klam vochtig afgenomen. Op 22 december a.s. zal met de werkzaamheden gestart worden.