Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-146-attachment1_Achmea-samenwerking.jpg

Contract Achmea en Eresdé

Onze afdeling calamiteiten/specialistische reiniging gaat voor verzekeraar Achmea schades herstellen in provincies Friesland, Groningen, Drenthe, gedeelte Overijssel en Noord Holland. Dit geldt voor brand, water, storm en andere overige calamiteiten. Vanuit de vestigingen Harlingen, Leeuwarden, Assen en Zwolle worden de opdrachten operationeel aangestuurd. Het calamiteiten/specialistische reiniging team is hiervoor uitgebreid van 45 naar 65 fulltimers.
Meer informatie hierover leest u op Schade Magazine

Specialistische reiniging sluizen Stavoren

Specialistische reiniging sluizen Stavoren

Eresdé specialistische reiniging is deze week actief met het schoonspuiten van de sluizen in Stavoren, Súdwest-Fryslân.
News-144-attachment1_Foodreiniging-kaasfabriek.jpg

Foodreiniging kaasfabriek Hoogeveen

Ons foodreiniging specialisten gaan aan de slag bij een kaasfabriek in Hoogeveen, Drenthe. Vanaf 14 januari a.s. worden de productieruimtes door 3 fulltime medewerkers dagelijks gereinigd. Eresdé heeft al eens eerder in deze fabriek de schoonmaak verzorgd. Wij zijn zeer enthousiast over deze vaste opdracht!
News-143-attachment1_Brandschade-school.jpg

Schoonmaak na brandschade school Hoogezand

Schoonmaakbedrijf Eresdé afdeling specialistische reiniging / calamiteiten helpt na brandschade in een school te Hoogezand. De plafondplaten worden er tijdelijk uitgehaald om het bovenliggende te reinigen, alsmede de inventaris en gehele opstal. Afgelopen zaterdag 3 januari is gestart met de werkzaamheden. Bekijk hier het filmpje van Hart van Nederland.
Industriële reiniging door Eresde

Industriële reiniging door Eresde

Bij schoonmaakbedrijf Eresde bent u voor industriële schoonmaak aan het juiste adres. Alle wanden, constructiewerk, leidingen, balken etc. worden met stofzuigers en borstels droog afgezogen. Het resultaat mag er zijn!
News-141-attachment1_FullSizeRender.jpg

Kantoorschoonmaak overgenomen

Schoonmaakbedrijf Eresde start op 1 januari a.s met kantoorschoonmaak op 8 objecten in Friesland, Groningen en Drenthe. De nieuwe materialen zijn besteld, overname personeel is geregeld en de objectleiding is klaar voor opstart en instructie personeel. Kortom, we zijn klaar om te starten!


 

News-140-attachment1_Betonreiniging-Leeuwarden.jpg

Reinigen nieuwe aquaduct Haak Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Eresdé afdeling specialistische reiniging / calamiteiten voert een spoedopdracht uit op de nieuw Haak om Leeuwarden. Alle nieuwe beton aan aquaduct wordt met hogedruk gereinigd. In onze vrachtauto zitten watertanks van 5000 liter water, deze zijn zeer geschikt voor dit schoonmaakwerk.
News-139-attachment1_Graffiti-verwijderen-Leeuwarden.jpg

Graffiti verwijderen binnenstad Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Eresde afdeling specialistische reiniging / calamiteiten heeft met de gemeente Leeuwarden een 2 jarig contract afgesloten voor het verwijderen van graffiti in de binnenstad. 1 keer per 2 weken zullen de schoonmaak specialisten een ronde maken om de graffiti te verwijderen.
News-138-attachment1_Schoonmaak-bungalow.jpg

Schoonmaak bungalows Sneek

Schoonmaakbedrijf Eresdé, afdeling recreatie Friesland, heeft een opdracht gekregen voor het schoonmaken van bungalows. Vanaf maandag 5 januari 2015 worden wekelijks de bungalows van een vakantiepark aan het Sneekermeer schoongemaakt.
News-137-attachment1_Schoonmaak-treinstation-Zwolle.jpg

Schoonmaak treinstation Zwolle

Schoonmaakbedrijf Eresdé afdeling specialistische reiniging / calamiteiten Friesland voert in nachtdienst schoonmaak werkzaamheden uit op treinstation Zwolle. De onderzijde van overkappingen worden ingeneveld met een zeepoplossing en vervolgens met hogedruk gereinigd. De duur is 2 weken.