Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-135-attachment1_Specialistische-reiniging-Engeland.jpg

Specialistische reiniging in Engeland

Ons schoonmaakbedrijf is niet alleen actief in Nederland maar ook over de grens. Zes medewerkers van afdeling specialistische reiniging / calamiteiten reizen komende week af naar Engeland. De werkzaamheden bestaan uit het vangen en op diervriendelijke manier verdelgen van 40.000 muizen. Eresdé heeft met de opdrachtgever een overeenkomst om bij calamiteiten actie te ondernemen in Engeland, Duitsland, België en Nederland.
News-134-attachment1_Bakkerij-schoonmaken.jpg

Foodreiniging bakkerij in Friesland

Schoonmaakbedrijf Eresdé, afdeling Foodreiniging (Friesland) heeft een industriële opdracht in een bakkerij gekregen. Vanaf zaterdag 3 januari 2015 wordt wekelijks op zaterdag de gehele deegmakerij, productievloeren,
spoelruimte gereinigd en gedesinfecteerd. Door de contractovername krijgen de nieuwe mensen een cursus foodreiniging om de optimale kwaliteit te waarborgen. Deze procedure is standaard binnen Eresdé.
News-133-attachment1_Ziekenhuis-schoonmaken.jpg

Calamiteiten schoonmaak Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Eresdé, afdeling calamiteiten / specialistische reiniging is de vanaf maandag 1 december werkzaam in het VU ziekenhuis in Amsterdam. Onze specialisten worden ingezet na een brand die enige dagen geleden heeft plaatsgevonden. Het schoonmaken in het ziekenhuis zal in ieder geval 3 volledige weken in beslag nemen.
News-132-attachment1_Specialistische-reiniging-Friesland.jpg

Schoonmaak kozijnen Sneek, Friesland

Schoonmaakbedrijf Eresdé, afdeling specialistisch reiniging is in Sneek (Friesland) bezig met het schoonmaken en waxen van kunststof kozijnen van 114 woningen. Het schoonmaken zal enkele weken gaan duren. Vooral buitenkozijnen worden constant blootgesteld aan bijvoorbeeld zonlicht, (lucht)vervuiling, neerslag, zand en insecten. Door deze factoren verliezen kozijnen hun natuurlijke glans, kleur en duurzaamheid. Het tijdig schoonmaken verlengt de levensduur van uw kozijnen!
News-131-attachment1_Specialistische-reiniging-Franeker.jpg

Industriële schoonmaak Franeker, Friesland

Eresdé specialistische reiniging heeft in Franeker een industriële opdracht gekregen. Alle aanwezige wanden, spanten, kraanbanen worden met industrie stofzuigers en borstels droog afgezogen. Vervolgens worden de genoemde items klam vochtig afgenomen. Op 22 december a.s. zal met de werkzaamheden gestart worden.
Hogedruk reiniging Friesland, Oudehaske

Hogedruk reiniging Friesland, Oudehaske

Schoonmaakbedrijf Eresdé afdeling specialistische reiniging heeft een industriële reinigings opdracht gekregen in Oudehaske Friesland. In de opslaghal worden de plafondplaten, spatwerk, en wanden met behulp van hogedruk pompen schoongespoten. De klus worden in 3 weekenden uitgevoerd, het resultaat mag er zijn!
News-128-attachment1_Tribune-schoonmaken.jpg

Schoonmaken tribune SC Heerenveen

Eresdé specialistische reiniging heeft een opdracht gekregen voor het schoonspuiten van de voorzijde tribune overkapping. Binnenkort zal met de schoonmaak werkzaamheden een aanvang worden gemaakt.
News-129-attachment1_Schoonmaak-pluimveebedrijf.jpg

Schoonmaak pluimveehouderijen Overijssel

Eresdé specialistische reiniging was ingeschakeld voor schoonmaak in Hedendorp, Ter Aar. Ons schoonmaakbedrijf is nu ook ingeschakeld voor 2 pluimveehouderijen in het Overijsselse Kamperveen. Alle 40 specialisten van schoonmaakbedrijf Eresdé zijn afgelopen weekend ingezet voor het schoonmaken en desinfecteren van stallen. Hier zijn ze de komende week nog mee actief. Klik hier voor het nieuwsbericht van Hart van Nederland. In het filmpje komt ook één van onze schoonmaak medewerkers Bauke Feenstra aan het woord.

News-127-attachment1_Schoomaak-treinstation-Zwolle.jpg

Schoonmaak treinstation Zwolle

Schoonmaakbedrijf Eresdé afdeling specialistische reiniging heeft een opdracht gekregen voor het schoonmaken van overkappingen op treinstation in Zwolle. De kappen wordt met zeepoplossing in geneveld, vervolgens handmatig aangeraakt met zachte borstels en schoongespoten. Het schoonmaakwerk zal plaatsvinden in week 50 en 51
News-126-attachment1_Pluimvee-ontsmetten-2.jpg

Ruiming van 150.000 kippen pluimveebedrijf Gouda

Eresdé specialistische reiniging is ingeschakeld bij de ruiming van 150.000 kippen op een pluimveebedrijf in Gouda. Zodra er een uitbraak is in Nederland, Belgie of Duitsland worden onze specialisten ingezet voor het desinfecteren van aan- en afrijdende vrachtauto's om verdere besmetting tegen te gaan. Na het ruimen van de kippen worden de stallen met eigen ontworpen HD pompen gereinigd en ontsmet. Deze procedure wordt om de 2 weken drie keer herhaald. De opdracht zal enkele weken dag- en nachtdienst in beslag nemen. Wij zijn zeer vereerd om deze speciale opdracht te mogen uitvoeren.