Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

Hogedruk reiniging Friesland, Oudehaske

Hogedruk reiniging Friesland, Oudehaske

Schoonmaakbedrijf Eresdé afdeling specialistische reiniging heeft een industriële reinigings opdracht gekregen in Oudehaske Friesland. In de opslaghal worden de plafondplaten, spatwerk, en wanden met behulp van hogedruk pompen schoongespoten. De klus worden in 3 weekenden uitgevoerd, het resultaat mag er zijn!
News-129-attachment1_Schoonmaak-pluimveebedrijf.jpg

Schoonmaak pluimveehouderijen Overijssel

Eresdé specialistische reiniging was ingeschakeld voor schoonmaak in Hedendorp, Ter Aar. Ons schoonmaakbedrijf is nu ook ingeschakeld voor 2 pluimveehouderijen in het Overijsselse Kamperveen. Alle 40 specialisten van schoonmaakbedrijf Eresdé zijn afgelopen weekend ingezet voor het schoonmaken en desinfecteren van stallen. Hier zijn ze de komende week nog mee actief. Klik hier voor het nieuwsbericht van Hart van Nederland. In het filmpje komt ook één van onze schoonmaak medewerkers Bauke Feenstra aan het woord.

News-128-attachment1_Tribune-schoonmaken.jpg

Schoonmaken tribune SC Heerenveen

Eresdé specialistische reiniging heeft een opdracht gekregen voor het schoonspuiten van de voorzijde tribune overkapping. Binnenkort zal met de schoonmaak werkzaamheden een aanvang worden gemaakt.
News-127-attachment1_Schoomaak-treinstation-Zwolle.jpg

Schoonmaak treinstation Zwolle

Schoonmaakbedrijf Eresdé afdeling specialistische reiniging heeft een opdracht gekregen voor het schoonmaken van overkappingen op treinstation in Zwolle. De kappen wordt met zeepoplossing in geneveld, vervolgens handmatig aangeraakt met zachte borstels en schoongespoten. Het schoonmaakwerk zal plaatsvinden in week 50 en 51
News-126-attachment1_Pluimvee-ontsmetten-2.jpg

Ruiming van 150.000 kippen pluimveebedrijf Gouda

Eresdé specialistische reiniging is ingeschakeld bij de ruiming van 150.000 kippen op een pluimveebedrijf in Gouda. Zodra er een uitbraak is in Nederland, Belgie of Duitsland worden onze specialisten ingezet voor het desinfecteren van aan- en afrijdende vrachtauto's om verdere besmetting tegen te gaan. Na het ruimen van de kippen worden de stallen met eigen ontworpen HD pompen gereinigd en ontsmet. Deze procedure wordt om de 2 weken drie keer herhaald. De opdracht zal enkele weken dag- en nachtdienst in beslag nemen. Wij zijn zeer vereerd om deze speciale opdracht te mogen uitvoeren.
Reinigingswerk van opstallen

Reinigingswerk van opstallen

Eresdé specialistische reiniging en calamiteiten wordt veelal ingeschakeld voor reinigingswerk van opstallen. Na de reiniging van gestucte wanden, plafonds en houten zolders worden deze gefixeerd. Vervolgens wordt het saus en schilderwerk uitgevoerd. Voor het fixeerwerk kunt u ook schoonmaakbedrijf Eresdé inschakelen.
News-124-attachment1_EresdeSCHeerenveen.jpg

Overeenkomst profvoetbalclub SC Heerenveen

Schoonmaakbedrijf Eresdé heeft met SC Heerenveen een sponsor overeenkomst afgesloten voor een periode van 3 jaar. De naam Eresdé allround in schoonmaak en bedrijfsdiensten staat prominent in beeld op de thuis dug out!
News-123-attachment1_Nano-plein-Martini.JPG

Promotiedagen Noord-Nederland 2014

Schoonmaakbedrijf Eresdé staat 4 en 5 november op de beurs in Martinihal Groningen. Eresdé is op de beurs aanwezig met een eigen stand op het GreenPowerNano plein. Hier staan wij samen met Antea Group, Vecom, NVT, Van Ganzewinkel, Spie, SealteQ Group, L en B, Dts. U bent van harte welkom!
News-122-attachment1_Groningenschoonmaak.JPG

Schoonmaak nieuwe woningen Groningen

Schoonmaakbedrijf Eresdé is gestart met de opleveringsschoonmaak van nieuwe woningen in de wijk Paddepoel te Groningen.
Foodreiniging specialisten druk weekend

Foodreiniging specialisten druk weekend

Het was weer een druk weekend voor de 55 medewerkers van Eresdé foodreiniging. Wekelijks werkt dit schoonmaak team voor diverse foodsector opdrachtgevers in Noord en midden Nederland. Machines, wanden, plafonds, leidingen worden professioneel gereinigd en vloeren grondig geschrobt. Ook worden in een vast roulatiesysteem machines met ijsstralen inwendig gereinigd. Vanzelfsprekend naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers!