Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

Reinigingswerk van opstallen

Reinigingswerk van opstallen

Eresdé specialistische reiniging en calamiteiten wordt veelal ingeschakeld voor reinigingswerk van opstallen. Na de reiniging van gestucte wanden, plafonds en houten zolders worden deze gefixeerd. Vervolgens wordt het saus en schilderwerk uitgevoerd. Voor het fixeerwerk kunt u ook schoonmaakbedrijf Eresdé inschakelen.
News-124-attachment1_EresdeSCHeerenveen.jpg

Overeenkomst profvoetbalclub SC Heerenveen

Schoonmaakbedrijf Eresdé heeft met SC Heerenveen een sponsor overeenkomst afgesloten voor een periode van 3 jaar. De naam Eresdé allround in schoonmaak en bedrijfsdiensten staat prominent in beeld op de thuis dug out!
News-123-attachment1_Nano-plein-Martini.JPG

Promotiedagen Noord-Nederland 2014

Schoonmaakbedrijf Eresdé staat 4 en 5 november op de beurs in Martinihal Groningen. Eresdé is op de beurs aanwezig met een eigen stand op het GreenPowerNano plein. Hier staan wij samen met Antea Group, Vecom, NVT, Van Ganzewinkel, Spie, SealteQ Group, L en B, Dts. U bent van harte welkom!
News-122-attachment1_Groningenschoonmaak.JPG

Schoonmaak nieuwe woningen Groningen

Schoonmaakbedrijf Eresdé is gestart met de opleveringsschoonmaak van nieuwe woningen in de wijk Paddepoel te Groningen.
Foodreiniging specialisten druk weekend

Foodreiniging specialisten druk weekend

Het was weer een druk weekend voor de 55 medewerkers van Eresdé foodreiniging. Wekelijks werkt dit schoonmaak team voor diverse foodsector opdrachtgevers in Noord en midden Nederland. Machines, wanden, plafonds, leidingen worden professioneel gereinigd en vloeren grondig geschrobt. Ook worden in een vast roulatiesysteem machines met ijsstralen inwendig gereinigd. Vanzelfsprekend naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers!
Eresdé verwijdert succesvol zout uitbloei van metselwerk met ijsstralen

Eresdé verwijdert succesvol zout uitbloei van metselwerk met ijsstralen

Ons team specialistische reiniging heeft met ijsstralen een proef uitgevoerd voor het verwijderen van uitbloei. Uitbloei is een vorm van witte uitslag op gemetselde buitenmuren van nieuwe gebouwen. De uitslag ontstaat door vocht. In het metselwerk zitten zouten die naar de buitenkant van de muur worden getransporteerd. Eenmaal in de buitenlucht, binden deze zouten zich met de koolstofdioxide in de lucht en kristalliseren tot een witte waas. Het resultaat van de ijsstralen mag er zijn!

Groot onderhoud brug Makkum

Groot onderhoud brug Makkum

Bij groot onderhoud worden bruggen, viaducten, tunnels en kademuren gereinigd met behulp van hogedrukpompen. Het betreft veelal algen en mos aangroei alsmede het verwijderen van aanwezige graffiti. Eresdé heeft eigen vrachtwagens met watervoorziening van 5000 liter, hoogwerkers, hogedrukpompen, ponton, middelen materialen en eventueel wegafzetting borden.
Verf verwijderen op gevels

Verf verwijderen op gevels

Voor het verwijderen van verf op gevels kunt u ook Eresdé specialistische reiniging inschakelen.
News-117-attachment1_Recreatie-schoonmaak.jpg

Schoonmaak vakantiebungalows Terschelling

Eresdé is gestart met recreatie schoonmaak op een vakantiepark, op waddeneiland Terschelling. Elke maandag en vrijdag worden de recreatiebungalows schoongemaakt. Zo blijven de vakantiehuisjes heerlijk fris voor alle vakantiegangers in Friesland!
News-116-attachment1_Graffiti-verwijderen.jpg

Graffiti verwijderen

Eresdé specialistische reiniging is afgelopen weekend door het ministerie in Rijswijk en Den Haag ingeschakeld om graffiti te verwijderen. Milieu activisten hadden op verschillende objecten de gevels, deuren, kozijnen en ramen onder de verf gespoten. De opdrachtgever was zeer tevreden over de snelle inzet en het eindresultaat!