Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

Eresdé verwijdert succesvol zout uitbloei van metselwerk met ijsstralen

Eresdé verwijdert succesvol zout uitbloei van metselwerk met ijsstralen

Ons team specialistische reiniging heeft met ijsstralen een proef uitgevoerd voor het verwijderen van uitbloei. Uitbloei is een vorm van witte uitslag op gemetselde buitenmuren van nieuwe gebouwen. De uitslag ontstaat door vocht. In het metselwerk zitten zouten die naar de buitenkant van de muur worden getransporteerd. Eenmaal in de buitenlucht, binden deze zouten zich met de koolstofdioxide in de lucht en kristalliseren tot een witte waas. Het resultaat van de ijsstralen mag er zijn!

Groot onderhoud brug Makkum

Groot onderhoud brug Makkum

Bij groot onderhoud worden bruggen, viaducten, tunnels en kademuren gereinigd met behulp van hogedrukpompen. Het betreft veelal algen en mos aangroei alsmede het verwijderen van aanwezige graffiti. Eresdé heeft eigen vrachtwagens met watervoorziening van 5000 liter, hoogwerkers, hogedrukpompen, ponton, middelen materialen en eventueel wegafzetting borden.
Verf verwijderen op gevels

Verf verwijderen op gevels

Voor het verwijderen van verf op gevels kunt u ook Eresdé specialistische reiniging inschakelen.
News-116-attachment1_Graffiti-verwijderen.jpg

Graffiti verwijderen

Eresdé specialistische reiniging is afgelopen weekend door het ministerie in Rijswijk en Den Haag ingeschakeld om graffiti te verwijderen. Milieu activisten hadden op verschillende objecten de gevels, deuren, kozijnen en ramen onder de verf gespoten. De opdrachtgever was zeer tevreden over de snelle inzet en het eindresultaat!
News-117-attachment1_Recreatie-schoonmaak.jpg

Schoonmaak vakantiebungalows Terschelling

Eresdé is gestart met recreatie schoonmaak op een vakantiepark, op waddeneiland Terschelling. Elke maandag en vrijdag worden de recreatiebungalows schoongemaakt. Zo blijven de vakantiehuisjes heerlijk fris voor alle vakantiegangers in Friesland!
News-115-attachment1_Bruggen-schoonmaken.jpg

Bruggen en sluizen Zuid West Friesland

Afdeling Eresdé specialistische reiniging Friesland heeft na een aanbesteding van de provincie opdracht gekregen voor het reinigen van 27 bruggen en sluizen in Zuid West Friesland. Alle onderdelen zoals; ophaalbruggen, hekwerken, waarschuwingslichten, slagbomen, brughoofden en kelders worden met hogedruk pompen en heet water gereinigd. Ons schoonmaak team start op maandag 13 november, de duur van het project is 6 aaneengesloten weken.
News-114-attachment1_Reinigen-invalide-bruggen.jpg

Reinigen invalide bruggen

Eresdé specialistische reiniging heeft een opdracht gekregen voor het reinigen van invalide bruggen op alle treinstations in heel Nederland. Afgelopen week is een start gemaakt in de regio Arnhem, Nijmegen en Amersfoort. De schoonmaak werkzaamheden zullen 3 maanden duren.
Stralen op lokatie?

Stralen op lokatie?

Eresdé specialistische reiniging komt met de mobiele straalmachine bij u langs. Of het nu gaat om stalen trappen, gevels, betonwerk. Of zoals in dit filmpje; hekwerken bij de kerk in Mantgum Friesland.
News-112-attachment1_Hoogwerker-specialistische-reiniging.jpg

Nieuwe hoogwerker specialistische reiniging

Eresdé afdeling specialistische reiniging (Friesland) heeft wederom een nieuwe hoogwerker aangekocht. Deze aanhanger hoogwerker heeft een werkhoogte van 16 meter. De hoogwerker wordt voornamelijk ingezet bij het schoonspuiten van gevels, reinigen van kunststof en trespa panelen. De overige eigen hoogwerkers hebben een werkhoogte van 26 meter, 31 meter en 38 meter.
News-111-attachment1_Nieuwe-meubelbak.jpg

Niewe meubelbak door toename ontruimingen

Door de toename van woningen en bedrijfspanden ontruimingen in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Noord Holland heeft Eresdé een nieuwe meubelbak gekocht. Na de belettering ziet het geheel er top uit!