Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-114-attachment1_Reinigen-invalide-bruggen.jpg

Reinigen invalide bruggen

Eresdé specialistische reiniging heeft een opdracht gekregen voor het reinigen van invalide bruggen op alle treinstations in heel Nederland. Afgelopen week is een start gemaakt in de regio Arnhem, Nijmegen en Amersfoort. De schoonmaak werkzaamheden zullen 3 maanden duren.
News-115-attachment1_Bruggen-schoonmaken.jpg

Bruggen en sluizen Zuid West Friesland

Afdeling Eresdé specialistische reiniging Friesland heeft na een aanbesteding van de provincie opdracht gekregen voor het reinigen van 27 bruggen en sluizen in Zuid West Friesland. Alle onderdelen zoals; ophaalbruggen, hekwerken, waarschuwingslichten, slagbomen, brughoofden en kelders worden met hogedruk pompen en heet water gereinigd. Ons schoonmaak team start op maandag 13 november, de duur van het project is 6 aaneengesloten weken.
Stralen op lokatie?

Stralen op lokatie?

Eresdé specialistische reiniging komt met de mobiele straalmachine bij u langs. Of het nu gaat om stalen trappen, gevels, betonwerk. Of zoals in dit filmpje; hekwerken bij de kerk in Mantgum Friesland.
News-112-attachment1_Hoogwerker-specialistische-reiniging.jpg

Nieuwe hoogwerker specialistische reiniging

Eresdé afdeling specialistische reiniging (Friesland) heeft wederom een nieuwe hoogwerker aangekocht. Deze aanhanger hoogwerker heeft een werkhoogte van 16 meter. De hoogwerker wordt voornamelijk ingezet bij het schoonspuiten van gevels, reinigen van kunststof en trespa panelen. De overige eigen hoogwerkers hebben een werkhoogte van 26 meter, 31 meter en 38 meter.
News-111-attachment1_Nieuwe-meubelbak.jpg

Niewe meubelbak door toename ontruimingen

Door de toename van woningen en bedrijfspanden ontruimingen in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Noord Holland heeft Eresdé een nieuwe meubelbak gekocht. Na de belettering ziet het geheel er top uit!
News-110-attachment1_Rioolreiniging-machine.jpg

Nieuwe machine specialistische reiniging

Eresdé heeft voor de afdeling specialistische reiniging een nieuwe rioolreiniging machine gekocht. Deze schoonmaak machine zal voornamelijk bij particulieren en industriële bedrijven worden ingezet in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.
News-109-attachment1_Barbecue.jpg

Samen genieten na drukte

Na een zeer drukke periode hebben de werknemers van de afdeling speciale werken Friesland, kantoorpersoneel en Objectleiding kantoorschoonmaak genoten van een heerlijke BBQ. De middag en avond was zeer geslaagd!
News-107-attachment1_Kaatswedstrijd-Oldehove2.JPG

101e keer kaats wedstrijd de Oldehove

Komende zondag 21 september wordt voor de 101e keer de kaats wedstrijd de Oldehove op het LKC veld in Leeuwarden gespeeld. Ook dit jaar is Eresdé hoofdsponsor van deze kaats klassieker in de hoofdstad van Friesland. De wedstrijd begint om 11.00 uur.
News-108-attachment1_MartiniPlaza_december_2010.jpg

Eresdé in Martiniplaza Groningen

Op komende 4 en 5 november zijn de bedrijven contactdagen in Martiniplaza te Groningen. Eresdé is op de beurs aanwezig met een eigen stand op het GreenPowerNano plein. U bent van harte welkom!
Treinstation Arnhem specialistische reiniging

Treinstation Arnhem specialistische reiniging

De afdeling specialistische reiniging is gestart met reinigingswerk op treinstation Arnhem. Alle overkappingen, spanten, kabelgoten, leidingen worden met een zeepoplossing ingeneveld en vervolgens met hogedruk pompen schoongespoten. De werkzaamheden worden in de nacht uitgevoerd en zullen 2 weken gaan duren.