Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-110-attachment1_Rioolreiniging-machine.jpg

Nieuwe machine specialistische reiniging

Eresdé heeft voor de afdeling specialistische reiniging een nieuwe rioolreiniging machine gekocht. Deze schoonmaak machine zal voornamelijk bij particulieren en industriële bedrijven worden ingezet in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.
News-109-attachment1_Barbecue.jpg

Samen genieten na drukte

Na een zeer drukke periode hebben de werknemers van de afdeling speciale werken Friesland, kantoorpersoneel en Objectleiding kantoorschoonmaak genoten van een heerlijke BBQ. De middag en avond was zeer geslaagd!
News-107-attachment1_Kaatswedstrijd-Oldehove2.JPG

101e keer kaats wedstrijd de Oldehove

Komende zondag 21 september wordt voor de 101e keer de kaats wedstrijd de Oldehove op het LKC veld in Leeuwarden gespeeld. Ook dit jaar is Eresdé hoofdsponsor van deze kaats klassieker in de hoofdstad van Friesland. De wedstrijd begint om 11.00 uur.
News-108-attachment1_MartiniPlaza_december_2010.jpg

Eresdé in Martiniplaza Groningen

Op komende 4 en 5 november zijn de bedrijven contactdagen in Martiniplaza te Groningen. Eresdé is op de beurs aanwezig met een eigen stand op het GreenPowerNano plein. U bent van harte welkom!
Treinstation Arnhem specialistische reiniging

Treinstation Arnhem specialistische reiniging

De afdeling specialistische reiniging is gestart met reinigingswerk op treinstation Arnhem. Alle overkappingen, spanten, kabelgoten, leidingen worden met een zeepoplossing ingeneveld en vervolgens met hogedruk pompen schoongespoten. De werkzaamheden worden in de nacht uitgevoerd en zullen 2 weken gaan duren.
Specialistische reiniging Friesland

Specialistische reiniging Friesland

Eresdé specialistische reiniging is in Tzummarum, provincie Friesland gestart met het reinigen van gevels en trespa panelen van een zorginstelling.
News-104-attachment1_Kantoorschoonmaak2.jpg

Schoonmaak in provincie Drenthe en Friesland

Schoonmaakbedrijf Eresdé heeft in Assen ( provincie Drenthe ) 2 nieuwe opdrachten gescoord voor kantoorschoonmaak en glasbewassing. De objecten zijn voorzien van nieuwe materialen voor de best haalbare kwaliteit. Inmiddels is gestart, uiteraard naar volle tevredenheid van opdrachtgevers. Ook in de plaatsen Leeuwarden, Harlingen, Sneek en Heerenveen ( provincie Friesland ) zijn nieuwe opdrachtgevers toegevoegd aan het klanten bestand.

 

News-103-attachment1_Specialistische-reiniging-Amsterdam.JPG

Specialistische reiniging Amsterdam

Afdeling specialistische reiniging van ons schoonmaakbedrijf is al enkele weken bezig met een schoonmaak opdracht op treinstation Amsterdam. Op hoogte worden worden alle stalen spanten, leidingen en buizen droog afgezogen.
News-102-attachment1_Gevel-reinigen-Groningen.jpg

Gevel reinigen Groningen

Gevelspecialisten van Eresdé starten binnenkort met een project in de provincie Groningen. Van 80 woningen worden de voegen verwijderd, de gevels gestraald, opnieuw gevoegd en vervolgens geïmpregneerd. Ook de aanwezige schoorstenen worden in z'n geheel aangepakt.
News-101-attachment1_nieuwsfotogevelbeplating.JPG

Buitengevel beplating, schoonmaak in Friesland

Schoonmaakbedrijf Eresdé heeft wederom opdracht gekregen voor het professioneel reinigen van buitengevel beplating. Deze keer voor een bedrijfspand in Leeuwarden, Friesland. De gevel beplating wordt in geneveld met een zeepoplossing en vervolgens met hogedruk pomp gereinigd. Om op een veilige verantwoorde manier te werken, wordt een eigen hoogwerker ingezet. Inmiddels is er gestart met het schoonmaken, uiteraard naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever.