Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-100-attachment1_Eresdegevelbeplating.jpg

Eresdé gestart met reinigen buitengevel beplating

Eresdé is gestart met het reinigen van buitengevel beplating van een bedrijf welke werkzaam is in voedingsmiddelen industrie. Voorafgaande de opdracht is een proefstuk gezet om te beoordelen wat de kwaliteit zal zijn. Mede hierdoor is voor Eresdé gekozen. De duur van de werkzaamheden is bijna 3 weken.
News-99-attachment1_foto1.JPG

Extra opdracht in industriële bakkerij

Een ploeg van 15 medewerkers zijn afgelopen weekend werkzaam geweest met een extra opdracht in industriële bakkerij. Door een verbouwing zijn de machines, en liggende delen vervuild geraakt. Alle onderdelen zijn met stofzuigers en borstels droog afgezogen. Verder zijn alle productievloeren vakkundig gereinigd. Ook op zondag lachende gezichten met de medewerkers van Eresde.
News-98-attachment1_gezondheidscentrum.JPG

Eresdé start met schoonmaak gezondheidscentrum in Franeker

In september start Eresdé met de schoonmaak en het leveren van alle sanitaire artikelen bij het nieuwe gezondheidscentrum "De Hertog" te Franeker. In het gezondheidscentrum worden de huisartsen, fysiotherapeuten, thuiszorg, apotheek en het consultatiebureau gehuisvest.
News-96-attachment1_Heerenveen.JPG

Eresdé bezig met reinigen atrium in Heerenveen

Specialisten van Eresdé zijn bezig met het reinigen van atrium tussen SC Heerenveen en Sportstad Heerenveen. Door een verbouwing aan de voorzijde zitten alle wanden en liggende delen onder het bouwstof. Met behulp van een industriestofzuiger worden deze delen droog afgezogen. Daarnaast worden alle ramen gewassen. Om op een veilige verantwoorde manier te werken is een spinhoogwerker ingezet.
News-95-attachment1_CX161_3F68_9.jpg

Hoogzomer? Tijd voor onderhoud

HOORN - Schaatsen is wel het laatste waar veel mensen in deze zonnige tijd aan denken. Toch werken klusploegen op ijsbaan De Westfries alweer keihard om de hal startklaar te maken. Jaarlijks wordt er zo*n anderhalve ton in de accommodatie geïnvesteerd. Het grootste gedeelte wordt in de zomer uitgegeven.

 

Momenteel is drie man van een Fries schoonmaakbedrijf zo*n drie weken bezig om de hele staalconstructie schoon te maken. Ze hebben absoluut eer van hun werk. ,,Wat een verschil hè?**, schreeuwt ijsbaanmanager Eddy Bakker boven de herrie van de apparaten uit. Hij wijst naar de witte balken die al klaar zijn en de smerige, groenige balken vol alg, stof, soms roest en andere vuiligheid die nog moeten.

Het is de eerste keer sinds de opening dat Bakker dit laat doen. Vanaf 27 september kunnen klanten het resultaat met eigen ogen zien.

Bron: Noordhollands Dagblad 
News-94-attachment1_wateroverlast.jpg

Eresdé ingeschakeld bij wateroverlast in midden en zuiden van het land

Vrijwel alle werknemers van de afdeling specialistische reiniging en calamiteiten zijn op dit moment in midden en zuiden van het land werkzaam. Door de vele regenval staan veel bedrijven en woningen onder water. Alle bedrijfsbussen zijn ingericht met standaard waterzuigers en calamiteitenpompen. De verwachting is dat vanavond, vannacht en de komende dagen in verschillende ploegen wordt doorgewerkt. De werkzaamheden worden uitgevoerd in samenwerking met de SDPN. (Specialistische Diensten Partners Nederland)
News-90-attachment1_gevelbeplatingrug.jpg

Eresdé gestart met reinigen gevelbeplating RUG complex

Eresdé is gestart met het reinigen van 15000 m2 gevelbeplating van het RUG complex in Groningen. De buiten gevelbeplating wordt met een zeepoplossing ingeneveld en vervolgens schoongespoten met een hogedrukpomp. De duur van het project betreft enkele weken.
News-89-attachment1_kademuurstralen.JPG

Eresdé werkzaam met stralen van kademuur in Groningen

Eresdé heeft na het zetten van een proefstuk stralen op een kademuur in Groningen na goedkeuring van de gemeente de vervolg opdracht gekregen. De uitvoering is inmiddels in volle gang.
News-92-attachment1_reinigingschaatbaanhoorn.jpg

Eresdé gestart met reiniging schaatsbaan in Hoorn

Eresdé is gestart met het reinigen van de schaatsbaan in Hoorn. De gehele binnen dakconstructie, spanten en wanden worden ingeneveld met een zeepoplossing en vervolgens schoongespoten. De duur van het project is 3 weken.
News-93-attachment1_recreatieparkLandalSneek.jpg

Eresdé is gestart met schoonmaak op Landal Waterpark Sneekermeer

Eresdé is gestart met de schoonmaak van de bungalows van Landal Waterpark Sneekermeer. Landal Waterpark Sneekermeer vindt u in het hart van Friesland, bij Terherne. De vrijstaande moderne woningen liggen allemaal aan het water, voorzien van een eigen aanlegsteiger en hebben een directe vaarverbinding met het Sneekermeer.