Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

Specialistische reiniging Friesland

Specialistische reiniging Friesland

Eresdé specialistische reiniging is in Tzummarum, provincie Friesland gestart met het reinigen van gevels en trespa panelen van een zorginstelling.
News-104-attachment1_Kantoorschoonmaak2.jpg

Schoonmaak in provincie Drenthe en Friesland

Schoonmaakbedrijf Eresdé heeft in Assen ( provincie Drenthe ) 2 nieuwe opdrachten gescoord voor kantoorschoonmaak en glasbewassing. De objecten zijn voorzien van nieuwe materialen voor de best haalbare kwaliteit. Inmiddels is gestart, uiteraard naar volle tevredenheid van opdrachtgevers. Ook in de plaatsen Leeuwarden, Harlingen, Sneek en Heerenveen ( provincie Friesland ) zijn nieuwe opdrachtgevers toegevoegd aan het klanten bestand.

 

News-103-attachment1_Specialistische-reiniging-Amsterdam.JPG

Specialistische reiniging Amsterdam

Afdeling specialistische reiniging van ons schoonmaakbedrijf is al enkele weken bezig met een schoonmaak opdracht op treinstation Amsterdam. Op hoogte worden worden alle stalen spanten, leidingen en buizen droog afgezogen.
News-102-attachment1_Gevel-reinigen-Groningen.jpg

Gevel reinigen Groningen

Gevelspecialisten van Eresdé starten binnenkort met een project in de provincie Groningen. Van 80 woningen worden de voegen verwijderd, de gevels gestraald, opnieuw gevoegd en vervolgens geïmpregneerd. Ook de aanwezige schoorstenen worden in z'n geheel aangepakt.
News-101-attachment1_nieuwsfotogevelbeplating.JPG

Buitengevel beplating, schoonmaak in Friesland

Schoonmaakbedrijf Eresdé heeft wederom opdracht gekregen voor het professioneel reinigen van buitengevel beplating. Deze keer voor een bedrijfspand in Leeuwarden, Friesland. De gevel beplating wordt in geneveld met een zeepoplossing en vervolgens met hogedruk pomp gereinigd. Om op een veilige verantwoorde manier te werken, wordt een eigen hoogwerker ingezet. Inmiddels is er gestart met het schoonmaken, uiteraard naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever.
News-100-attachment1_Eresdegevelbeplating.jpg

Eresdé gestart met reinigen buitengevel beplating

Eresdé is gestart met het reinigen van buitengevel beplating van een bedrijf welke werkzaam is in voedingsmiddelen industrie. Voorafgaande de opdracht is een proefstuk gezet om te beoordelen wat de kwaliteit zal zijn. Mede hierdoor is voor Eresdé gekozen. De duur van de werkzaamheden is bijna 3 weken.
News-99-attachment1_foto1.JPG

Extra opdracht in industriële bakkerij

Een ploeg van 15 medewerkers zijn afgelopen weekend werkzaam geweest met een extra opdracht in industriële bakkerij. Door een verbouwing zijn de machines, en liggende delen vervuild geraakt. Alle onderdelen zijn met stofzuigers en borstels droog afgezogen. Verder zijn alle productievloeren vakkundig gereinigd. Ook op zondag lachende gezichten met de medewerkers van Eresde.
News-98-attachment1_gezondheidscentrum.JPG

Eresdé start met schoonmaak gezondheidscentrum in Franeker

In september start Eresdé met de schoonmaak en het leveren van alle sanitaire artikelen bij het nieuwe gezondheidscentrum "De Hertog" te Franeker. In het gezondheidscentrum worden de huisartsen, fysiotherapeuten, thuiszorg, apotheek en het consultatiebureau gehuisvest.
News-96-attachment1_Heerenveen.JPG

Eresdé bezig met reinigen atrium in Heerenveen

Specialisten van Eresdé zijn bezig met het reinigen van atrium tussen SC Heerenveen en Sportstad Heerenveen. Door een verbouwing aan de voorzijde zitten alle wanden en liggende delen onder het bouwstof. Met behulp van een industriestofzuiger worden deze delen droog afgezogen. Daarnaast worden alle ramen gewassen. Om op een veilige verantwoorde manier te werken is een spinhoogwerker ingezet.
News-95-attachment1_CX161_3F68_9.jpg

Hoogzomer? Tijd voor onderhoud

HOORN - Schaatsen is wel het laatste waar veel mensen in deze zonnige tijd aan denken. Toch werken klusploegen op ijsbaan De Westfries alweer keihard om de hal startklaar te maken. Jaarlijks wordt er zo*n anderhalve ton in de accommodatie geïnvesteerd. Het grootste gedeelte wordt in de zomer uitgegeven.

 

Momenteel is drie man van een Fries schoonmaakbedrijf zo*n drie weken bezig om de hele staalconstructie schoon te maken. Ze hebben absoluut eer van hun werk. ,,Wat een verschil hè?**, schreeuwt ijsbaanmanager Eddy Bakker boven de herrie van de apparaten uit. Hij wijst naar de witte balken die al klaar zijn en de smerige, groenige balken vol alg, stof, soms roest en andere vuiligheid die nog moeten.

Het is de eerste keer sinds de opening dat Bakker dit laat doen. Vanaf 27 september kunnen klanten het resultaat met eigen ogen zien.

Bron: Noordhollands Dagblad