Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-88-attachment1_ovens.JPG

Eresdé heeft opdracht gekregen voor reiniging in industriële bakkerij

Eresdé heeft een opdracht gekregen voor het reinigen van opstallen in productieafdelingen in een industriële bakkerij. Na de sloop en verwijdering van oude ovens en machines worden de plafonds, wanden, spanten, buizen, leidingen en vloeren met hogedrukpompen gereinigd. De werkzaamheden worden in het weekend van 2 augustus in ploegen uitgevoerd. Na de grote reiniging zullen de mensen van Eresdé in dagdienst blijven schoonmaken en assisteren tot nieuwe ovens door opdrachtgever geplaatst zijn.
News-91-attachment1_kantoor.jpg

Eresdé heeft de grens van 300 werknemers overschreden

In loonperiode 7 heeft Eresdé de grens van 300 werknemers overschreden. Door constante groei op de afdelingen kantooronderhoud, recreatie schoonmaak, food schoonmaak en specialistische reiniging is dit aantal gerealiseerd. De dames van afdeling p&o en de salarisadministratie hebben de mensen op kantoor getrakteerd op gebak.
News-85-attachment1_Harlingen-Sail-evenement.jpg

Eresdé ingeschakeld voor schoonmaak bij Tall Ships evenement

Tijdens het Tall ships evenement in Harlingen, waar 350.000 mensen worden verwacht, verzorgt Eresdé de schoonmaak. Op verschillende locaties staan toiletgroepen welke gedurende 4 dagen van s' morgens 9.00 uur tot s' avonds 23.00 uur worden schoon gehouden. Ook worden de kassa's bediend en het losse vuil door onze mensen opgeruimd.
News-86-attachment1_almere.jpg

Eresdé gestart met reiniging wooncomplex in Almere

Eresdé is in Almere gestart met het reinigen van een wooncomplex.
Alle trespa panelen, hekwerken, dikte kanten, kunststof kozijnen, balkons en galerijvloeren worden ingeneveld met een zeepoplossing en vervolgens schoongespoten met heet water en aangepaste druk. De totale duur van het project is 3 weken.
News-87-attachment1_schilderschoon_machine.JPG

Eresdé ingeschakeld voor schilderschoon maken van een machine

Eresdé heeft een opdracht gekregen voor het schilderschoon maken van een machine. Het geheel zal eerst met industrie stofzuigers droog worden afgezogen. Vervolgens wordt het plaat en constructie werk met een krachtige ontvetter handmatig gereinigd. De start van het project is op maandag 7 juli en het werk zal anderhalve week in beslag nemen.
News-83-attachment1_waterschade_wolkbreuk.JPG

Eresdé ingeschakeld na wolkbreuk in Friesland

Door de wolkbreuk boven Noord West Friesland hebben diverse woningen (6) en bedrijfspanden (4) waterschade opgelopen. De calamiteitendienst van Eresdé heeft deze objecten drooggemaakt en eigen drogers geplaatst.


 

News-84-attachment1_groningen.JPG

Eresdé gestart met het verwijderen van gevelbeplating in Groningen

Eresdé is in Groningen gestart met het verwijderen van 1800 m2 buitengevel beplating. Na het verwijderen wordt het achterliggende gedeelte schoongemaakt en worden de gaten / kieren met pur dichtgezet.

Vervolgens wordt de buitengevel beplating er opnieuw voorgezet en gereinigd.

De totale duur van het project is 3 weken.

 

News-82-attachment1_wateroverlastbakkerij.JPG

Eresdé ingeschakeld bij wateroverlast in industriële bakkerij

Eresdé is ingeschakeld door een industriële bakkerij nadat een wolkbreuk de productieruimtes onder water heeft gezet. Door de inzet van 15 specialisten met de juiste pompen en waterzuigers is de productie drooggemaakt. Een twintigtal bouwdrogers zijn geplaatst om het laatste vocht uit de ruimte te halen. Daarnaast worden de machines extra schoongemaakt en gedesinfecteerd. De afdeling Technische Reconditionering uit Heerenveen heeft diverse machines en elektronica kasten inwendig gedroogd.
News-81-attachment1_duitsland.jpg

Eresdé gestart met een industriële reinigingsopdracht in Duitsland

Eresdé is gestart met een industriële reinigingsopdracht in Duitsland.
De aanwezige ketels worden met hogedrukpompen inwendig schoongespoten. Na de reiniging wordt de loskomende ketelsteen opgeschept en afgevoerd. Tevens worden alle constructies rondom de ketels met industriestofzuigers en borstels droog en schoon gezogen door onze specialisten.
De werkzaamheden worden in ploegen in dag, nacht en weekend uitgevoerd. De totale duur van het project is 3 weken aaneengesloten.
News-76-attachment1_ontruimen.JPG

Eresdé het bedrijf voor ontruimen van woningen en bedrijfspanden

Eresdé is het bedrijf voor het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Wekelijks worden 30 vooraf geplande ontruimingen uitgevoerd door een vaste ploeg medewerkers. Ook bestaat de mogelijk om de inboedel of inventarissen op te slaan in één van onze vestigingen. Daarnaast worden de ontruimde woningen of bedrijfspanden direct schoongemaakt zodat deze weer in de verhuur of verkoop kunnen.