Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-94-attachment1_wateroverlast.jpg

Eresdé ingeschakeld bij wateroverlast in midden en zuiden van het land

Vrijwel alle werknemers van de afdeling specialistische reiniging en calamiteiten zijn op dit moment in midden en zuiden van het land werkzaam. Door de vele regenval staan veel bedrijven en woningen onder water. Alle bedrijfsbussen zijn ingericht met standaard waterzuigers en calamiteitenpompen. De verwachting is dat vanavond, vannacht en de komende dagen in verschillende ploegen wordt doorgewerkt. De werkzaamheden worden uitgevoerd in samenwerking met de SDPN. (Specialistische Diensten Partners Nederland)
News-90-attachment1_gevelbeplatingrug.jpg

Eresdé gestart met reinigen gevelbeplating RUG complex

Eresdé is gestart met het reinigen van 15000 m2 gevelbeplating van het RUG complex in Groningen. De buiten gevelbeplating wordt met een zeepoplossing ingeneveld en vervolgens schoongespoten met een hogedrukpomp. De duur van het project betreft enkele weken.
News-89-attachment1_kademuurstralen.JPG

Eresdé werkzaam met stralen van kademuur in Groningen

Eresdé heeft na het zetten van een proefstuk stralen op een kademuur in Groningen na goedkeuring van de gemeente de vervolg opdracht gekregen. De uitvoering is inmiddels in volle gang.
News-92-attachment1_reinigingschaatbaanhoorn.jpg

Eresdé gestart met reiniging schaatsbaan in Hoorn

Eresdé is gestart met het reinigen van de schaatsbaan in Hoorn. De gehele binnen dakconstructie, spanten en wanden worden ingeneveld met een zeepoplossing en vervolgens schoongespoten. De duur van het project is 3 weken.
News-93-attachment1_recreatieparkLandalSneek.jpg

Eresdé is gestart met schoonmaak op Landal Waterpark Sneekermeer

Eresdé is gestart met de schoonmaak van de bungalows van Landal Waterpark Sneekermeer. Landal Waterpark Sneekermeer vindt u in het hart van Friesland, bij Terherne. De vrijstaande moderne woningen liggen allemaal aan het water, voorzien van een eigen aanlegsteiger en hebben een directe vaarverbinding met het Sneekermeer.
News-88-attachment1_ovens.JPG

Eresdé heeft opdracht gekregen voor reiniging in industriële bakkerij

Eresdé heeft een opdracht gekregen voor het reinigen van opstallen in productieafdelingen in een industriële bakkerij. Na de sloop en verwijdering van oude ovens en machines worden de plafonds, wanden, spanten, buizen, leidingen en vloeren met hogedrukpompen gereinigd. De werkzaamheden worden in het weekend van 2 augustus in ploegen uitgevoerd. Na de grote reiniging zullen de mensen van Eresdé in dagdienst blijven schoonmaken en assisteren tot nieuwe ovens door opdrachtgever geplaatst zijn.
News-91-attachment1_kantoor.jpg

Eresdé heeft de grens van 300 werknemers overschreden

In loonperiode 7 heeft Eresdé de grens van 300 werknemers overschreden. Door constante groei op de afdelingen kantooronderhoud, recreatie schoonmaak, food schoonmaak en specialistische reiniging is dit aantal gerealiseerd. De dames van afdeling p&o en de salarisadministratie hebben de mensen op kantoor getrakteerd op gebak.
News-85-attachment1_Harlingen-Sail-evenement.jpg

Eresdé ingeschakeld voor schoonmaak bij Tall Ships evenement

Tijdens het Tall ships evenement in Harlingen, waar 350.000 mensen worden verwacht, verzorgt Eresdé de schoonmaak. Op verschillende locaties staan toiletgroepen welke gedurende 4 dagen van s' morgens 9.00 uur tot s' avonds 23.00 uur worden schoon gehouden. Ook worden de kassa's bediend en het losse vuil door onze mensen opgeruimd.
News-86-attachment1_almere.jpg

Eresdé gestart met reiniging wooncomplex in Almere

Eresdé is in Almere gestart met het reinigen van een wooncomplex.
Alle trespa panelen, hekwerken, dikte kanten, kunststof kozijnen, balkons en galerijvloeren worden ingeneveld met een zeepoplossing en vervolgens schoongespoten met heet water en aangepaste druk. De totale duur van het project is 3 weken.
News-87-attachment1_schilderschoon_machine.JPG

Eresdé ingeschakeld voor schilderschoon maken van een machine

Eresdé heeft een opdracht gekregen voor het schilderschoon maken van een machine. Het geheel zal eerst met industrie stofzuigers droog worden afgezogen. Vervolgens wordt het plaat en constructie werk met een krachtige ontvetter handmatig gereinigd. De start van het project is op maandag 7 juli en het werk zal anderhalve week in beslag nemen.