Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-83-attachment1_waterschade_wolkbreuk.JPG

Eresdé ingeschakeld na wolkbreuk in Friesland

Door de wolkbreuk boven Noord West Friesland hebben diverse woningen (6) en bedrijfspanden (4) waterschade opgelopen. De calamiteitendienst van Eresdé heeft deze objecten drooggemaakt en eigen drogers geplaatst.


 

News-84-attachment1_groningen.JPG

Eresdé gestart met het verwijderen van gevelbeplating in Groningen

Eresdé is in Groningen gestart met het verwijderen van 1800 m2 buitengevel beplating. Na het verwijderen wordt het achterliggende gedeelte schoongemaakt en worden de gaten / kieren met pur dichtgezet.

Vervolgens wordt de buitengevel beplating er opnieuw voorgezet en gereinigd.

De totale duur van het project is 3 weken.

 

News-82-attachment1_wateroverlastbakkerij.JPG

Eresdé ingeschakeld bij wateroverlast in industriële bakkerij

Eresdé is ingeschakeld door een industriële bakkerij nadat een wolkbreuk de productieruimtes onder water heeft gezet. Door de inzet van 15 specialisten met de juiste pompen en waterzuigers is de productie drooggemaakt. Een twintigtal bouwdrogers zijn geplaatst om het laatste vocht uit de ruimte te halen. Daarnaast worden de machines extra schoongemaakt en gedesinfecteerd. De afdeling Technische Reconditionering uit Heerenveen heeft diverse machines en elektronica kasten inwendig gedroogd.

News-81-attachment1_duitsland.jpg

Eresdé gestart met een industriële reinigingsopdracht in Duitsland

Eresdé is gestart met een industriële reinigingsopdracht in Duitsland.
De aanwezige ketels worden met hogedrukpompen inwendig schoongespoten. Na de reiniging wordt de loskomende ketelsteen opgeschept en afgevoerd. Tevens worden alle constructies rondom de ketels met industriestofzuigers en borstels droog en schoon gezogen door onze specialisten.
De werkzaamheden worden in ploegen in dag, nacht en weekend uitgevoerd. De totale duur van het project is 3 weken aaneengesloten.
News-76-attachment1_ontruimen.JPG

Eresdé het bedrijf voor ontruimen van woningen en bedrijfspanden

Eresdé is het bedrijf voor het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Wekelijks worden 30 vooraf geplande ontruimingen uitgevoerd door een vaste ploeg medewerkers. Ook bestaat de mogelijk om de inboedel of inventarissen op te slaan in één van onze vestigingen. Daarnaast worden de ontruimde woningen of bedrijfspanden direct schoongemaakt zodat deze weer in de verhuur of verkoop kunnen.
News-80-attachment1_schilderschoon.JPG

Eresdé heeft opdracht gekregen voor schilderschoon maken van gebouw in Leeuwarden

Eresdé heeft in Leeuwarden een opdracht gekregen voor het handmatig reinigen van alle spantwerk, leidingen, buizen, kabelgoten en tl armaturen. Doel van de reiniging is het schilderschoon maken van een gebouw voor een schildersbedrijf.
Vrijdag 16 juni zal er gestart worden.


 

News-77-attachment1_sw-nieuws.JPG

Specialisten van Eresdé reinigen jaarlijks 250 bedrijfspanden

Specialisten van Eresdé reinigen jaarlijks 250 bedrijfspanden aan de buitenzijde. Alle dakgoten, houtwerk en buitengevels worden na reiniging weer als nieuw. Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@eresde.nl of bel 0900-3737332.
News-75-attachment1_knkb.jpg

Drie jarig contract met KNKB ondertekend

Op dinsdag 3 juni jl. heeft de ondertekening van het 3-jarig sponsorcontract tussen de KNKB en Eresdé plaatsgevonden. Eresdé is de komende 3 jaar hoofdsponsor van het Nederlands Kampioenschap (Bond) kaatsen voor senioren.Voor meer informatie: http://www.knkb.nl/pageid=56/articleid=10449/Drie_jarig_contract_NK_senioren.html  
News-74-attachment1_windmolen.JPG

Eresdé heeft opdracht gekregen voor reiniging windmolens

Eresdé heeft een opdracht gekregen voor het in en uitwendig reinigen van 10 gedemonteerde windmolens. Alle vet en olieresten worden zoveel als mogelijk handmatig verwijderd. Vervolgens worden de molens in geneveld met een zeepoplossing en vervolgens schoongespoten met de hogedruk pomp.
Op 16 juni zal een aanvang met de werkzaamheden worden gemaakt.
News-73-attachment1_food_groteschoonmaak.JPG

Eresdé heeft grote schoonmaak uitgevoerd in de food industrie

17 medewerkers van Eresdé hebben in 2 weekenden een grote schoonmaak uitgevoerd in de food industrie. Alle plafonds, spantwerk, wanden, vloeren en machines zijn schoongemaakt.