Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-80-attachment1_schilderschoon.JPG

Eresdé heeft opdracht gekregen voor schilderschoon maken van gebouw in Leeuwarden

Eresdé heeft in Leeuwarden een opdracht gekregen voor het handmatig reinigen van alle spantwerk, leidingen, buizen, kabelgoten en tl armaturen. Doel van de reiniging is het schilderschoon maken van een gebouw voor een schildersbedrijf.
Vrijdag 16 juni zal er gestart worden.


 

News-77-attachment1_sw-nieuws.JPG

Specialisten van Eresdé reinigen jaarlijks 250 bedrijfspanden

Specialisten van Eresdé reinigen jaarlijks 250 bedrijfspanden aan de buitenzijde. Alle dakgoten, houtwerk en buitengevels worden na reiniging weer als nieuw. Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@eresde.nl of bel 0900-3737332.
News-75-attachment1_knkb.jpg

Drie jarig contract met KNKB ondertekend

Op dinsdag 3 juni jl. heeft de ondertekening van het 3-jarig sponsorcontract tussen de KNKB en Eresdé plaatsgevonden. Eresdé is de komende 3 jaar hoofdsponsor van het Nederlands Kampioenschap (Bond) kaatsen voor senioren.Voor meer informatie: http://www.knkb.nl/pageid=56/articleid=10449/Drie_jarig_contract_NK_senioren.html  
News-74-attachment1_windmolen.JPG

Eresdé heeft opdracht gekregen voor reiniging windmolens

Eresdé heeft een opdracht gekregen voor het in en uitwendig reinigen van 10 gedemonteerde windmolens. Alle vet en olieresten worden zoveel als mogelijk handmatig verwijderd. Vervolgens worden de molens in geneveld met een zeepoplossing en vervolgens schoongespoten met de hogedruk pomp.
Op 16 juni zal een aanvang met de werkzaamheden worden gemaakt.
News-73-attachment1_food_groteschoonmaak.JPG

Eresdé heeft grote schoonmaak uitgevoerd in de food industrie

17 medewerkers van Eresdé hebben in 2 weekenden een grote schoonmaak uitgevoerd in de food industrie. Alle plafonds, spantwerk, wanden, vloeren en machines zijn schoongemaakt.
News-71-attachment1_SeniorenflatMenaldum.JPG

Eresdé start met reinigen seniorenflat in Menaldum

Eresdé start op maandag 26 mei met het reinigen van een seniorenflat in Menaldum. Alle trespa panelen, zonweringkappen, hekwerken, wenteltrappen en dikte kanten balkons worden met hogedrukpomp gereinigd. Na de reiniging worden de ramen aan buitenzijde gewassen.
De totale duur van het project is 2 weken.
News-72-attachment1_wolvega_kopgevel.jpg

Eresdé werkzaam met het reinigen van 180 woningen in Wolvega

Eresdé is momenteel bezig met het reinigen van woningen in Wolvega en omgeving. Van 180 woningen worden de kopgevels en kunststof onderdelen door onze specialisten gereinigd.
News-70-attachment1_renovatiewerkzaamheden.jpg

Eresdé start binnenkort met werkzaamheden voor schildersbedrijf

Eresdé start binnenkort met werkzaamheden voor een schildersbedrijf.
Van een scholencomplex in Assen wordt al het beton, houtwerk en staalconstructie schoongespoten met specialistische apparatuur.
News-69-attachment1_VvEWaling.JPG

Eresdé start binnenkort met de schoonmaak bij VvE Waling Dijkstrapark Stiens

Vanaf 1 juni start Eresdé met de schoonmaak bij VvE Waling Dijkstrapark te Stiens. Eresdé verzorgt de schoonmaak van de trappenhuizen en openbare ruimten. Daarnaast wordt het glas aan binnen- en buitenzijde periodiek gewassen.
 
News-68-attachment1_foodreiniging2.JPG

Eresdé heeft reinigingsopdracht gekregen bij kaasfabriek in Hoogeveen

Eresdé heeft een industriële reinigingsopdracht gekregen bij een kaasfabriek in Hoogeveen.
Van alle productieafdelingen worden de plafonds, wanden, leidingen, buizen, machines, bordessen, trappen en vloeren grondig gereinigd en vervolgens gedesinfecteerd. De opdracht is mede tot stand gekomen door de uitstekende offerte omschrijving, prijsstelling, en referenties van andere food productiebedrijven.
Eresdé is geheel selfsupporting met inzet van eigen hogedrukpompen, machines, klimmaterialen, middelen en overige materialen. De in te zetten specialisten hebben allen VCA en een food opleiding certificaat om te mogen werken met specifieke chemie.
Op maandag 26 mei zal er gestart worden. De duur van het project is 3 maanden aaneengesloten.