Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-71-attachment1_SeniorenflatMenaldum.JPG

Eresdé start met reinigen seniorenflat in Menaldum

Eresdé start op maandag 26 mei met het reinigen van een seniorenflat in Menaldum. Alle trespa panelen, zonweringkappen, hekwerken, wenteltrappen en dikte kanten balkons worden met hogedrukpomp gereinigd. Na de reiniging worden de ramen aan buitenzijde gewassen.
De totale duur van het project is 2 weken.
News-72-attachment1_wolvega_kopgevel.jpg

Eresdé werkzaam met het reinigen van 180 woningen in Wolvega

Eresdé is momenteel bezig met het reinigen van woningen in Wolvega en omgeving. Van 180 woningen worden de kopgevels en kunststof onderdelen door onze specialisten gereinigd.
News-70-attachment1_renovatiewerkzaamheden.jpg

Eresdé start binnenkort met werkzaamheden voor schildersbedrijf

Eresdé start binnenkort met werkzaamheden voor een schildersbedrijf.
Van een scholencomplex in Assen wordt al het beton, houtwerk en staalconstructie schoongespoten met specialistische apparatuur.
News-69-attachment1_VvEWaling.JPG

Eresdé start binnenkort met de schoonmaak bij VvE Waling Dijkstrapark Stiens

Vanaf 1 juni start Eresdé met de schoonmaak bij VvE Waling Dijkstrapark te Stiens. Eresdé verzorgt de schoonmaak van de trappenhuizen en openbare ruimten. Daarnaast wordt het glas aan binnen- en buitenzijde periodiek gewassen.
 
News-68-attachment1_foodreiniging2.JPG

Eresdé heeft reinigingsopdracht gekregen bij kaasfabriek in Hoogeveen

Eresdé heeft een industriële reinigingsopdracht gekregen bij een kaasfabriek in Hoogeveen.
Van alle productieafdelingen worden de plafonds, wanden, leidingen, buizen, machines, bordessen, trappen en vloeren grondig gereinigd en vervolgens gedesinfecteerd. De opdracht is mede tot stand gekomen door de uitstekende offerte omschrijving, prijsstelling, en referenties van andere food productiebedrijven.
Eresdé is geheel selfsupporting met inzet van eigen hogedrukpompen, machines, klimmaterialen, middelen en overige materialen. De in te zetten specialisten hebben allen VCA en een food opleiding certificaat om te mogen werken met specifieke chemie.
Op maandag 26 mei zal er gestart worden. De duur van het project is 3 maanden aaneengesloten. 

News-67-attachment1_pompen.JPG

Eresdé koopt verschillende pompen na forse uitbreiding reinigingsopdrachten

Door wederom een forse uitbreiding van reinigingsopdrachten, heeft Eresdé 5 nieuwe hogedrukpompen(200 en 350 bar), 2 aggregaten, 2 vuilwaterpompen en 3 rotor jets voor vloeren aangekocht.
Eresdé heeft contract met verschillende gemeentes voor graffiti verwijderen

Eresdé heeft contract met verschillende gemeentes voor graffiti verwijderen

Eresdé heeft met verschillende gemeentes en woningbouwverenigingen contracten voor het verwijderen van graffiti. Na een melding wordt binnen 24 uur de aanwezige graffiti verwijderd. Voor aanvang van de reiniging wordt een opblaasbare opvang geplaatst voor opvangen graffiti en afvalwater. Uiteraard denkt Eresdé bij graffitiverwijdering ook om het milieu.
News-64-attachment1_woontorenheerenveen.JPG

Eresdé werkzaam bij woontoren in Heerenveen

Specialisten van Eresdé brengen in Heerenveen een nano coating aan op buitengevels van een nieuw gebouwde woontoren. Hierdoor worden de gevels waterafstotend en kan er geen atmosferische vervuiling in de gevels trekken. De duur van het project is 2 weken.
News-65-attachment1_hotelvloer.JPG

Eresdé kristalliseerd natuurstenen vloer van hotel

Specialisten van Eresdé hebben een natuurstenen vloer in een hotel gekristalliseerd. De behandeling behoeft een zeer specifieke aanpak. Het eindresultaat mag er zijn!
News-61-attachment1_Villamarswal.jpg

Eresdé gestart met schoonmaak op villapark Marswâl

Eresdé is gestart met de schoonmaak op villapark Waterrijck Marswâl. Deze unieke nieuwe villa’s liggen direct aan het Slotermeer.