Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-67-attachment1_pompen.JPG

Eresdé koopt verschillende pompen na forse uitbreiding reinigingsopdrachten

Door wederom een forse uitbreiding van reinigingsopdrachten, heeft Eresdé 5 nieuwe hogedrukpompen(200 en 350 bar), 2 aggregaten, 2 vuilwaterpompen en 3 rotor jets voor vloeren aangekocht.
Eresdé heeft contract met verschillende gemeentes voor graffiti verwijderen

Eresdé heeft contract met verschillende gemeentes voor graffiti verwijderen

Eresdé heeft met verschillende gemeentes en woningbouwverenigingen contracten voor het verwijderen van graffiti. Na een melding wordt binnen 24 uur de aanwezige graffiti verwijderd. Voor aanvang van de reiniging wordt een opblaasbare opvang geplaatst voor opvangen graffiti en afvalwater. Uiteraard denkt Eresdé bij graffitiverwijdering ook om het milieu.
News-64-attachment1_woontorenheerenveen.JPG

Eresdé werkzaam bij woontoren in Heerenveen

Specialisten van Eresdé brengen in Heerenveen een nano coating aan op buitengevels van een nieuw gebouwde woontoren. Hierdoor worden de gevels waterafstotend en kan er geen atmosferische vervuiling in de gevels trekken. De duur van het project is 2 weken.
News-65-attachment1_hotelvloer.JPG

Eresdé kristalliseerd natuurstenen vloer van hotel

Specialisten van Eresdé hebben een natuurstenen vloer in een hotel gekristalliseerd. De behandeling behoeft een zeer specifieke aanpak. Het eindresultaat mag er zijn!
News-61-attachment1_Villamarswal.jpg

Eresdé gestart met schoonmaak op villapark Marswâl

Eresdé is gestart met de schoonmaak op villapark Waterrijck Marswâl. Deze unieke nieuwe villa’s liggen direct aan het Slotermeer.
News-62-attachment1_kaatsen.JPG

Eresdé komende 3 jaar hoofdsponsor NK kaatsen senioren

Eresdé is de komende 3 jaar hoofdsponsor van het Nederlands Kampioenschap (Bond) kaatsen voor senioren. De belangrijkste kaatspartij voor afdelingen (plaatsen) wordt dit jaar gehouden op pinkstermaandag 9 juni in Franeker. De wedstrijd begint om 9.00 uur.
News-63-attachment1_brandschade.jpg

Eresdé ingschakeld bij brandschade in zorginstelling te Winschoten

Eresdé is ingeschakeld voor het verhelpen van een brandschade in een zorginstelling te Winschoten. In één van de kamers is een brand ontstaan. De kamer wordt gereinigd, verder worden systeemplafonds verwijderd en al het bovenliggende leidingwerk afgenomen. Daarnaast wordt alle beton afgenomen en gefixeerd.
Alle aangrenzende gangen worden door onze specialisten gezogen en gereinigd.
News-59-attachment1_spuitensneek.JPG

Eresdé gestart met reinigen van 78 flatwoningen in Sneek

Eresdé is deze week gestart met het reinigen van 78 flatwoningen te Sneek.
De balkons diktekanten, hekwerken, galerijen en kunststof kozijnen worden gereinigd door onze specialisten met behulp van specialistisch apparatuur.
News-60-attachment1_fotoflatleeuwarden.JPG

Eresdé gestart met reinigen flat in Leeuwarden

Eresdé is gestart het reinigen van de Valeriusflat in Leeuwarden.
Alle trespa en kunststof delen worden gereinigd en daarna voorzien van een extra waslaag. Verder worden alle ramen gewassen met behulp van een eigen hoogwerker en een Tuckerpool machine.
News-58-attachment1_flatsleeuwarden.JPG

Eresdé gestart met schoonspuiten flats in Leeuwarden

Eresdé is in Leeuwarden gestart met het schoonspuiten van 24 flats in wijk Heechterp. De duur van het project is enkele weken.