Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-62-attachment1_kaatsen.JPG

Eresdé komende 3 jaar hoofdsponsor NK kaatsen senioren

Eresdé is de komende 3 jaar hoofdsponsor van het Nederlands Kampioenschap (Bond) kaatsen voor senioren. De belangrijkste kaatspartij voor afdelingen (plaatsen) wordt dit jaar gehouden op pinkstermaandag 9 juni in Franeker. De wedstrijd begint om 9.00 uur.
News-63-attachment1_brandschade.jpg

Eresdé ingschakeld bij brandschade in zorginstelling te Winschoten

Eresdé is ingeschakeld voor het verhelpen van een brandschade in een zorginstelling te Winschoten. In één van de kamers is een brand ontstaan. De kamer wordt gereinigd, verder worden systeemplafonds verwijderd en al het bovenliggende leidingwerk afgenomen. Daarnaast wordt alle beton afgenomen en gefixeerd.
Alle aangrenzende gangen worden door onze specialisten gezogen en gereinigd.
News-59-attachment1_spuitensneek.JPG

Eresdé gestart met reinigen van 78 flatwoningen in Sneek

Eresdé is deze week gestart met het reinigen van 78 flatwoningen te Sneek.
De balkons diktekanten, hekwerken, galerijen en kunststof kozijnen worden gereinigd door onze specialisten met behulp van specialistisch apparatuur.
News-60-attachment1_fotoflatleeuwarden.JPG

Eresdé gestart met reinigen flat in Leeuwarden

Eresdé is gestart het reinigen van de Valeriusflat in Leeuwarden.
Alle trespa en kunststof delen worden gereinigd en daarna voorzien van een extra waslaag. Verder worden alle ramen gewassen met behulp van een eigen hoogwerker en een Tuckerpool machine.
News-58-attachment1_flatsleeuwarden.JPG

Eresdé gestart met schoonspuiten flats in Leeuwarden

Eresdé is in Leeuwarden gestart met het schoonspuiten van 24 flats in wijk Heechterp. De duur van het project is enkele weken.
News-57-attachment1_VVEDokkum.JPG

Eresdé gestart met reinigen appartementencomplex in Dokkum

Eresdé is vandaag gestart met het reinigen van balkons en betondelen van een appartementencomplex in Dokkum.
Na het reinigen worden de balkons en betondelen behandeld met een speciale Nano-coating die ervoor zorgt dat alg-vorming voor vele jaren achterwege blijft.
News-56-attachment1_IMG_0449.JPG

Eresdé ingeschakeld bij brandschade in Stadskanaal

Eresdé is ingeschakeld bij een brandschade in een bedrijfspand in Stadskanaal. De opstal en inventaris van het kantoor en de werkplaats worden schoongemaakt door onze specialisten. De werkzaamheden worden gedurende 2 weken uitgevoerd.
News-53-attachment1_hd-pomp.JPG

Eresdé heeft nieuwe hogedrukpomp aangekocht

Eresdé heeft door toename van schoon spuitwerkzaamheden wederom een nieuwe hogedrukpomp met een werkdruk van 350 bar aangekocht. Het geheel is met een 2000 liter watertank op een aanhanger gebouwd.
Eresdé werkzaam op sleepboot in Amsterdam

Eresdé werkzaam op sleepboot in Amsterdam

Eresdé is op dit moment werkzaam in de machinekamer van sleepboot in Amsterdam. De machinekamer is licht beroet geraakt
De gehele machine kamer wordt gereinigd en gereconditioneerd. 
News-50-attachment1_kubus.jpg

Eresdé gestart met schoonmaak van de Kubus in Lelystad

Eresdé is op 1 april gestart met de schoonmaak van de Kubus in Lelystad. Eresdé verzorgt het reguliere schoonmaakonderhoud, onderhoud van de vloeren en het wassen van het glas.

Kubus verbindt zoveel mogelijk (jonge) Lelystedelingen met kunst en cultuur. Of dat nu bij Kubus zelf, op scholen of in de wijken gebeurt, het stimuleren van enthousiasme in (de beoefening van) kunst en het ontwikkelen van creatief talent, is alles waar het om draait. Kubus biedt kunst en cultuur voor iedereen: op school en in de vrije tijd. Voor jong en oud. Voor mensen met een beperking. Van beginner tot gevorderde. Daarnaast is Kubus theater, concertzaal, open podium en tentoonstellingsruimte in één.