Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-57-attachment1_VVEDokkum.JPG

Eresdé gestart met reinigen appartementencomplex in Dokkum

Eresdé is vandaag gestart met het reinigen van balkons en betondelen van een appartementencomplex in Dokkum.
Na het reinigen worden de balkons en betondelen behandeld met een speciale Nano-coating die ervoor zorgt dat alg-vorming voor vele jaren achterwege blijft.
News-56-attachment1_IMG_0449.JPG

Eresdé ingeschakeld bij brandschade in Stadskanaal

Eresdé is ingeschakeld bij een brandschade in een bedrijfspand in Stadskanaal. De opstal en inventaris van het kantoor en de werkplaats worden schoongemaakt door onze specialisten. De werkzaamheden worden gedurende 2 weken uitgevoerd.
News-53-attachment1_hd-pomp.JPG

Eresdé heeft nieuwe hogedrukpomp aangekocht

Eresdé heeft door toename van schoon spuitwerkzaamheden wederom een nieuwe hogedrukpomp met een werkdruk van 350 bar aangekocht. Het geheel is met een 2000 liter watertank op een aanhanger gebouwd.
Eresdé werkzaam op sleepboot in Amsterdam

Eresdé werkzaam op sleepboot in Amsterdam

Eresdé is op dit moment werkzaam in de machinekamer van sleepboot in Amsterdam. De machinekamer is licht beroet geraakt
De gehele machine kamer wordt gereinigd en gereconditioneerd. 
News-50-attachment1_kubus.jpg

Eresdé gestart met schoonmaak van de Kubus in Lelystad

Eresdé is op 1 april gestart met de schoonmaak van de Kubus in Lelystad. Eresdé verzorgt het reguliere schoonmaakonderhoud, onderhoud van de vloeren en het wassen van het glas.

Kubus verbindt zoveel mogelijk (jonge) Lelystedelingen met kunst en cultuur. Of dat nu bij Kubus zelf, op scholen of in de wijken gebeurt, het stimuleren van enthousiasme in (de beoefening van) kunst en het ontwikkelen van creatief talent, is alles waar het om draait. Kubus biedt kunst en cultuur voor iedereen: op school en in de vrije tijd. Voor jong en oud. Voor mensen met een beperking. Van beginner tot gevorderde. Daarnaast is Kubus theater, concertzaal, open podium en tentoonstellingsruimte in één.

News-51-attachment1_underground.jpg

Eresdé gestart met schoonmaak van Underground in Lelystad

Eresdé is op 1 april gestart met de schoonmaak van de Underground in Lelystad. Eresdé verzorgt het reguliere schoonmaakonderhoud, onderhoud van de vloeren en het wassen van het glas.


Underground is het poppodium van Lelystad en met een capaciteit van 400 bezoekers het grootste poppodium van de provincie Flevoland. Door de brede programmering van concerten en evenementen bekleedt Underground een unieke positie in het Lelystadse culturele en uitgaanscircuit.
Het podium speelt ook een grote rol bij het ontwikkelen van talent in de regio. Lokale bands kunnen oefenen in geluidsdichte oefenruimtes en podiumervaring opdoen in de voorprogramma’s van bekende acts.
Underground is onderdeel van stichting De Kubus, centrum voor kunst en cultuur. Incidenteel organiseert Poppodium Underground ook concerten in De Kubus. De Kubus biedt plaats aan 625 bezoekers.

 

News-52-attachment1_flevomeer.jpg

Eresdé gestart met schoonmaak van Flevomeer Bibliotheek in Lelystad

Eresdé is op 1 april gestart met de schoonmaak van de Flevomeer Bibliotheek in Lelystad. Eresdé verzorgt het reguliere schoonmaakonderhoud, onderhoud van de vloeren en het wassen van het glas.

De nieuwe Flevomeer Bibliotheek heeft een oppervlakte van 3.650 m en is verdeeld over drie verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich het internet en eetcafé. Via de roltrap bereikt de bezoeker de ruime bibliotheekruimte op de eerste en tweede verdieping waar de collecties zijn ondergebracht in overzichtelijke afdelingen. Aan het begin staat de bijzondere boekencarrousel met een lopende band. Deze carrousel is vergelijkbaar met de kofferbanden op Schiphol: Lever een boek in, pak een ander boek van de band en neem het mee.
News-47-attachment1_woontoren_heerenveen.JPG

Eresdé bezig met opleveringsschoonmaak van woontoren in Heerenveen

Eresdé is op dit moment bezig met de opleveringsschoonmaak van een woontoren in Heerenveen.
Alle cementsluier wordt verwijdert van sanitair en tegelvloeren. Daarnaast worden de betonvloeren met industriestofzuigers droog afgezogen en ramen gewassen binnen en buiten.
Als laatste worden de gevels behandeld met een NANO coating.
News-48-attachment1_foto_eindgevel.JPG

Eresdé bezig met schoonspuiten eindgevels in Leeuwarden

Eresdé is in Leeuwarden bezig met het schoonspuiten van eindgevels van flats. De reiniging wordt uitgevoerd met eigen hoogwerker en hogedruk pomp. Het resultaat mag er zijn!
News-49-attachment1_DSC_8031.JPG

Eresdé ingeschakeld door SDPN voor werkzaamheden in Veghel

Vijf Specialisten van Eresdé zijn de komende weken werkzaam in het Brabantse Veghel. De nieuw gebouwde fabriek van Campina moet in z'n geheel worden schoongemaakt en opgeleverd. Er wordt zowel van maandag t/m vrijdag als in het weekend (7 dagen per week) doorgewerkt om de klus te klaren. We werken samen met één van onze landelijke partners van Specialistische Diensten Partners Nederland (SPDN).