Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-51-attachment1_underground.jpg

Eresdé gestart met schoonmaak van Underground in Lelystad

Eresdé is op 1 april gestart met de schoonmaak van de Underground in Lelystad. Eresdé verzorgt het reguliere schoonmaakonderhoud, onderhoud van de vloeren en het wassen van het glas.


Underground is het poppodium van Lelystad en met een capaciteit van 400 bezoekers het grootste poppodium van de provincie Flevoland. Door de brede programmering van concerten en evenementen bekleedt Underground een unieke positie in het Lelystadse culturele en uitgaanscircuit.
Het podium speelt ook een grote rol bij het ontwikkelen van talent in de regio. Lokale bands kunnen oefenen in geluidsdichte oefenruimtes en podiumervaring opdoen in de voorprogramma’s van bekende acts.
Underground is onderdeel van stichting De Kubus, centrum voor kunst en cultuur. Incidenteel organiseert Poppodium Underground ook concerten in De Kubus. De Kubus biedt plaats aan 625 bezoekers.

 

News-52-attachment1_flevomeer.jpg

Eresdé gestart met schoonmaak van Flevomeer Bibliotheek in Lelystad

Eresdé is op 1 april gestart met de schoonmaak van de Flevomeer Bibliotheek in Lelystad. Eresdé verzorgt het reguliere schoonmaakonderhoud, onderhoud van de vloeren en het wassen van het glas.

De nieuwe Flevomeer Bibliotheek heeft een oppervlakte van 3.650 m en is verdeeld over drie verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich het internet en eetcafé. Via de roltrap bereikt de bezoeker de ruime bibliotheekruimte op de eerste en tweede verdieping waar de collecties zijn ondergebracht in overzichtelijke afdelingen. Aan het begin staat de bijzondere boekencarrousel met een lopende band. Deze carrousel is vergelijkbaar met de kofferbanden op Schiphol: Lever een boek in, pak een ander boek van de band en neem het mee.
News-47-attachment1_woontoren_heerenveen.JPG

Eresdé bezig met opleveringsschoonmaak van woontoren in Heerenveen

Eresdé is op dit moment bezig met de opleveringsschoonmaak van een woontoren in Heerenveen.
Alle cementsluier wordt verwijdert van sanitair en tegelvloeren. Daarnaast worden de betonvloeren met industriestofzuigers droog afgezogen en ramen gewassen binnen en buiten.
Als laatste worden de gevels behandeld met een NANO coating.
News-48-attachment1_foto_eindgevel.JPG

Eresdé bezig met schoonspuiten eindgevels in Leeuwarden

Eresdé is in Leeuwarden bezig met het schoonspuiten van eindgevels van flats. De reiniging wordt uitgevoerd met eigen hoogwerker en hogedruk pomp. Het resultaat mag er zijn!
News-49-attachment1_DSC_8031.JPG

Eresdé ingeschakeld door SDPN voor werkzaamheden in Veghel

Vijf Specialisten van Eresdé zijn de komende weken werkzaam in het Brabantse Veghel. De nieuw gebouwde fabriek van Campina moet in z'n geheel worden schoongemaakt en opgeleverd. Er wordt zowel van maandag t/m vrijdag als in het weekend (7 dagen per week) doorgewerkt om de klus te klaren. We werken samen met één van onze landelijke partners van Specialistische Diensten Partners Nederland (SPDN).
News-45-attachment1_reinigen-schepen.png

Eresdé gestart met reinigen van cruiseschip

Reinigingsspecialisten van Eresdé zijn gestart met het reinigen van een cruiseschip. In een hut van het schip is brand uitgebroken. Alle zwaar beschadigde hutten worden uitgebroken en het casco gereinigd. Ook zijn een groot aantal hutten licht beroet, deze worden schoongemaakt. De duur van de opdracht is op dit moment nog niet bekend.
News-46-attachment1_Dianaheide.JPG

Eresdé gestart met schoonmaak vakantiepark Diana Heide

Eresdé is op maandag 24 maart gestart met het schoonmaken van vakantiepark Diana Heide in Drenthe.
Naast de wisselschoonmaak van vakantiewoningen worden de toiletgroepen 4 dagen per week schoongemaakt.


 

News-40-attachment1_reinigentrappenhuizen.JPG

Eresdé start binnenkort met schoonmaak bij twee VvE's

Eresdé start binnenkort voor 2 VvE's met het schoonmaken van trappenhuizen en openbare ruimten in Dokkum en Stiens. Daarnaast wordt het glas aan binnen- en buitenzijde periodiek gewassen.
News-41-attachment1_industrile_reiniging_Hardenberg.JPG

Eresdé heeft opdracht gekregen voor reinigen epoxy machines in Hardenberg

Eresdé industriële reiniging heeft een opdracht gekregen voor het reinigen van epoxy machines in Hardenberg. Iedere zaterdag worden de machines schoongemaakt door onze specialisten.
News-42-attachment1_reinigendakgoten.JPG

Eresdé is gestart met reinigen 500 dakgoten in regio Groningen

Eresdé is gestart met het reinigen van 500 dakgoten aan woningen in de regio Groningen.