Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-6-attachment1_td-groningen2.jpg

Eresdé Technische Reconditionering ingeschakeld na bluspoederschade in Groningen

In een technische ruimte in het centrum van Groningen is na een brand bluspoeder schade ontstaan. Onze specialisten zijn ingeschakeld om deze schade in de technische ruimte op te lossen.

News-14-attachment1_foto_sneeuwmachine.jpg

Wilt u geen ongelukken of glijpartijen op uw terrein?

En zoekt u sneeuwruimers? Geen nood… In de wintermaanden biedt eresdé een extra service. Na de strenge winter van vorig jaar met maandenlang sneeuwval en vorst, kunt u ook voor sneeuwruimen weer rekenen op ons.

 

Eresdé maakt gebruik van een speciale sneeuwmachine (voorzien van een strooi-unit) die uitermate geschikt is voor alle winterse omstandigheden. Hierdoor is uw terrein in een handomdraai sneeuwvrij en voorkomt u ongevallen of glijpartijen en kunt u uw werk blijven doen.

 

Wilt u dat wij ons bij u melden, zodra de eerste sneeuwval zich aankondigt? Dan kunt u ons dit alvast laten weten. Wij zorgen er dan bij sneeuwval voor dat uw toegangsweg en terrein zo spoedig mogelijk sneeuwvrij wordt gemaakt. Ook bij andere overlast die u misschien heeft door sneeuwval kunt u een beroep op ons doen.

News-15-attachment1_beredding_flatgebouw.jpg

Eresdé Technische Reconditionering ingeschakeld bij beredding

De brand was ontstaan in een flatgebouw van 15 verdiepingen hoog. De werkzaamheden die uitgevoerd worden zijn het veilig stellen van de inboedel en diverse reinigingswerkzaamheden.
News-16-attachment1_waterschade.jpg

Eresdé Technische Reconditionering ingeschakeld bij waterschade

De waterschade is veroorzaakt op het dak, dat na noodreparatie toch bleef lekken vanuit de canalures.
News-17-attachment1_foto-Eresd-behaalt-OSB-Keurmerk.jpg

Schoonmaakbedrijf Eresdé behaalt OSB-keurmerk

Vrijdag 4 november kreeg Henk Vlietstra, directeur van Eresdé B.V. (Harlingen) het OSB Keurmerk uitgereikt uit handen van OSB bedrijfsadviseur Steef Gaspers. Het OSB‐Keurmerk werd op 1 januari jl. geïntroduceerd en brengt de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak‐ en glazenwasser bedrijven in beeld.

 

Het OSB‐Keurmerk moet zorgen voor meer transparantie in de markt, en leiden tot verdere professionalisering en duurzaamheid van de branche. Met het behalen van het OSB keurmerk toont Eresdé aan te voldoen aan de strenge administratieve en kwalitatieve eisen van het OSB-Keurmerk.

 

“Binnen Eresdé zijn wij er trots op dat onze organisatie het OSB-Keurmerk heeft behaald. Met het OSB-keurmerk tonen wij aan dat we onze opdrachtgevers een kwalitatief goede dienstverlening aanbieden en dat Eresdé een betrouwbaar schoonmaakbedrijf is.” Aldus Henk Vlietstra, directeur Eresdé. 

News-18-attachment1_foto_brandschade.jpg

Eresdé Technische Reconditionering ingeschakeld bij een brandschade in noordelijke regio

Eresdé is samen met collega bedrijven ingeschakeld. Na de brand werden het dak van de productiehal goed gereinigd. Ook op grote hoogte staan onze specialisten hun mannetje.
News-19-attachment1_stralen_eemshaven3.jpg

Eresdé ingeschakeld voor stralen platform in Eemshaven

Eresdé is al enkele dagen bezig met het stralen van een betonnen platform in Eemshaven. De gehele toplaag wordt vakkundig aangestraald.

 

Daarnaast worden alle aanwezige roestvrij stalen elementen gereinigd en vervolgens geconserveerd . Het hele project zal 2 weken in beslag nemen.

News-20-attachment1_fietsenwinkel1.jpg

Eresdé ingeschakeld bij calamiteit in fietsenwinkel

Eresdé is afgelopen zondag ingeschakeld voor het leeghalen van een fietsenwinkel. Het pand was na de storm van afgelopen maandag gestut.

 

Ondanks de aangebrachte voorzieningen en de verwachte harde wind voor de komende dagen is besloten de bovenverdieping geheel leeg te halen. Alle fietsen zijn met eigen vrachtauto opgehaald en gebracht naar de vestiging Harlingen.

News-21-attachment1_station_hoogeveen1.jpg

Eresdé werkzaam bij NS station Hoogeveen

Eresdé is op dit moment bezig met het schoonspuiten van het NS station in Hoogeveen. Het gehele dak en aanwezige betonnen randen worden schoongespoten.

 

De werkzaamheden worden in nachtdiensten uitgevoerd om overlast te beperken. Om op een veilige en verantwoorde manier te kunnen werken wordt een eigen hoogwerker met deskundig personeel ingezet.
News-22-attachment1_foto-co2reiniging.jpg

Eresdé Technische Reconditionering voert succesvolle CO2 proefreiniging uit

Door CO2 reiniging wordt vuil door middel van ijskoude stralen verwijderd van bijvoorbeeld machines, zonder deze te beschadigen.

 

Voor een groot farmaceutisch bedrijf werd een succesvolle CO2 proefreiniging uitgevoerd.