Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

Eresdé heeft succesvol diverse proeven uitgevoerd met CO2 ijsstralen

Eresdé heeft succesvol diverse proeven uitgevoerd met CO2 ijsstralen

Van onder andere productiebanden en constructiewerk bij diverse foodbedrijven. Met deze CO2 ijsstraal methode wordt een verbluffend resultaat behaald.

 

IJsstralen is een veilige, efficiënte, droge en hygiënische reinigingstechniek met een zeer breed toepassingsgebied. Voor het stralen wordt er gebruik gemaakt van de vaste vorm van CO2 en speciaal samengestelde apparatuur en de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen, zodat de medewerkers op een veilig manier met de apparatuur hun werk kunnen doen.

News-3-attachment1_oud-en-nieuw.jpg

Eresdé wenst u goede feestdagen en een voorspoedig 2014 toe

In het nieuwe jaar staan wij weer graag voor u klaar met complete schoonmaak en specialistische reiniging op maat.

 

Ook tijdens de feestdagen en in het nieuwe jaar zijn wij weer bereikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week op calamiteitennummer: 06 – 235 53 645.

News-2-attachment1_sloterdijk_station2.jpg

Eresdé werkzaam op station Sloterdijk

Eresdé is op dit moment bezig met reinigingswerk op het NS station Sloterdijk te Amsterdam. Alle glazen koepels van het station worden gereinigd. De werkzaamheden worden veelal in nachtdiensten uitgevoerd.

News-4-attachment1_RIB3.jpg

Eresdé Technische Reconditionering ingeschakeld voor onderhoudsreiniging op RIB

Eresdé Technische Reconditionering Heerenveen is ingeschakeld voor onderhoudsreiniging op een RIB. Alle apparatuur aanwezig aan boord van de RIB is gereinigd door onze specialisten.
News-5-attachment1_foto_flat1.jpg

Eresdé voert glasbewassing uit van aantal flatgebouwen in Leeuwarden

Alle ramen aan de buitenzijde worden gewassen met specialistische apparatuur. Om op een veilige manier te werken worden onze eigen hoogwerkers met deskundig personeel ingezet.
News-6-attachment1_td-groningen2.jpg

Eresdé Technische Reconditionering ingeschakeld na bluspoederschade in Groningen

In een technische ruimte in het centrum van Groningen is na een brand bluspoeder schade ontstaan. Onze specialisten zijn ingeschakeld om deze schade in de technische ruimte op te lossen.

News-14-attachment1_foto_sneeuwmachine.jpg

Wilt u geen ongelukken of glijpartijen op uw terrein?

En zoekt u sneeuwruimers? Geen nood… In de wintermaanden biedt eresdé een extra service. Na de strenge winter van vorig jaar met maandenlang sneeuwval en vorst, kunt u ook voor sneeuwruimen weer rekenen op ons.

 

Eresdé maakt gebruik van een speciale sneeuwmachine (voorzien van een strooi-unit) die uitermate geschikt is voor alle winterse omstandigheden. Hierdoor is uw terrein in een handomdraai sneeuwvrij en voorkomt u ongevallen of glijpartijen en kunt u uw werk blijven doen.

 

Wilt u dat wij ons bij u melden, zodra de eerste sneeuwval zich aankondigt? Dan kunt u ons dit alvast laten weten. Wij zorgen er dan bij sneeuwval voor dat uw toegangsweg en terrein zo spoedig mogelijk sneeuwvrij wordt gemaakt. Ook bij andere overlast die u misschien heeft door sneeuwval kunt u een beroep op ons doen.

News-15-attachment1_beredding_flatgebouw.jpg

Eresdé Technische Reconditionering ingeschakeld bij beredding

De brand was ontstaan in een flatgebouw van 15 verdiepingen hoog. De werkzaamheden die uitgevoerd worden zijn het veilig stellen van de inboedel en diverse reinigingswerkzaamheden.
News-16-attachment1_waterschade.jpg

Eresdé Technische Reconditionering ingeschakeld bij waterschade

De waterschade is veroorzaakt op het dak, dat na noodreparatie toch bleef lekken vanuit de canalures.
News-17-attachment1_foto-Eresd-behaalt-OSB-Keurmerk.jpg

Schoonmaakbedrijf Eresdé behaalt OSB-keurmerk

Vrijdag 4 november kreeg Henk Vlietstra, directeur van Eresdé B.V. (Harlingen) het OSB Keurmerk uitgereikt uit handen van OSB bedrijfsadviseur Steef Gaspers. Het OSB‐Keurmerk werd op 1 januari jl. geïntroduceerd en brengt de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak‐ en glazenwasser bedrijven in beeld.

 

Het OSB‐Keurmerk moet zorgen voor meer transparantie in de markt, en leiden tot verdere professionalisering en duurzaamheid van de branche. Met het behalen van het OSB keurmerk toont Eresdé aan te voldoen aan de strenge administratieve en kwalitatieve eisen van het OSB-Keurmerk.

 

“Binnen Eresdé zijn wij er trots op dat onze organisatie het OSB-Keurmerk heeft behaald. Met het OSB-keurmerk tonen wij aan dat we onze opdrachtgevers een kwalitatief goede dienstverlening aanbieden en dat Eresdé een betrouwbaar schoonmaakbedrijf is.” Aldus Henk Vlietstra, directeur Eresdé.