Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-18-attachment1_foto_brandschade.jpg

Eresdé Technische Reconditionering ingeschakeld bij een brandschade in noordelijke regio

Eresdé is samen met collega bedrijven ingeschakeld. Na de brand werden het dak van de productiehal goed gereinigd. Ook op grote hoogte staan onze specialisten hun mannetje.
News-19-attachment1_stralen_eemshaven3.jpg

Eresdé ingeschakeld voor stralen platform in Eemshaven

Eresdé is al enkele dagen bezig met het stralen van een betonnen platform in Eemshaven. De gehele toplaag wordt vakkundig aangestraald.

 

Daarnaast worden alle aanwezige roestvrij stalen elementen gereinigd en vervolgens geconserveerd . Het hele project zal 2 weken in beslag nemen.

News-20-attachment1_fietsenwinkel1.jpg

Eresdé ingeschakeld bij calamiteit in fietsenwinkel

Eresdé is afgelopen zondag ingeschakeld voor het leeghalen van een fietsenwinkel. Het pand was na de storm van afgelopen maandag gestut.

 

Ondanks de aangebrachte voorzieningen en de verwachte harde wind voor de komende dagen is besloten de bovenverdieping geheel leeg te halen. Alle fietsen zijn met eigen vrachtauto opgehaald en gebracht naar de vestiging Harlingen.

News-21-attachment1_station_hoogeveen1.jpg

Eresdé werkzaam bij NS station Hoogeveen

Eresdé is op dit moment bezig met het schoonspuiten van het NS station in Hoogeveen. Het gehele dak en aanwezige betonnen randen worden schoongespoten.

 

De werkzaamheden worden in nachtdiensten uitgevoerd om overlast te beperken. Om op een veilige en verantwoorde manier te kunnen werken wordt een eigen hoogwerker met deskundig personeel ingezet.
News-22-attachment1_foto-co2reiniging.jpg

Eresdé Technische Reconditionering voert succesvolle CO2 proefreiniging uit

Door CO2 reiniging wordt vuil door middel van ijskoude stralen verwijderd van bijvoorbeeld machines, zonder deze te beschadigen.

 

Voor een groot farmaceutisch bedrijf werd een succesvolle CO2 proefreiniging uitgevoerd.

Eresdé verhelpt waterschade in Rotterdam

Eresdé heeft dit weekend in Rotterdam een waterschade verholpen. Het zeil wat op de vloer lag van het betreffende pand is verwijderd en de kelders van het gebouw zijn leeggepompt. Weer een tevreden klant!
News-23-attachment1_foto1-conserveren.jpg

Eresdé werkzaam met het reinigen en conserveren van object in Leeuwarden

Ons team is druk bezig met het reinigen en conserveren van een groot object in Leeuwarden. Alle gemoffelde aluminium kozijnen worden gereinigd en geconserveerd. Het resultaat mag er zijn!

Eresdé werkzaam bij brandschade in Sliedrecht

De gevels worden schoongespoten door onze specialisten. Tevens wordt een deel van de opstal en inventaris schoongemaakt. De werkzaamheden worden uitgevoerd in ploegendiensten. Eresdé is zeer dankbaar om aan deze schade te mogen werken.

Eresdé gestart met schoonmaak bij verschillende panden

Er is gestart met de schoonmaak bij een zorginstelling te Arum en een tandartspraktijk te Assen. Verder is Eresdé gestart bij een appartementencomplex in Harlingen en een kantoorpand in Heerenveen. Eerder genoemde panden worden dagelijks schoongemaakt.
News-27-attachment1_schepen.jpg

Eresdé Technische Reconditionering verleent assistentie na scheepsbrand

In de machinekamer van het betreffende schip verlenen onze specialisten assistentie bij de reconditionering van elektromotoren en trafo’s.