Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

Eresdé verhelpt waterschade in Rotterdam

Eresdé heeft dit weekend in Rotterdam een waterschade verholpen. Het zeil wat op de vloer lag van het betreffende pand is verwijderd en de kelders van het gebouw zijn leeggepompt. Weer een tevreden klant!
News-23-attachment1_foto1-conserveren.jpg

Eresdé werkzaam met het reinigen en conserveren van object in Leeuwarden

Ons team is druk bezig met het reinigen en conserveren van een groot object in Leeuwarden. Alle gemoffelde aluminium kozijnen worden gereinigd en geconserveerd. Het resultaat mag er zijn!

Eresdé werkzaam bij brandschade in Sliedrecht

De gevels worden schoongespoten door onze specialisten. Tevens wordt een deel van de opstal en inventaris schoongemaakt. De werkzaamheden worden uitgevoerd in ploegendiensten. Eresdé is zeer dankbaar om aan deze schade te mogen werken.

Eresdé gestart met schoonmaak bij verschillende panden

Er is gestart met de schoonmaak bij een zorginstelling te Arum en een tandartspraktijk te Assen. Verder is Eresdé gestart bij een appartementencomplex in Harlingen en een kantoorpand in Heerenveen. Eerder genoemde panden worden dagelijks schoongemaakt.
News-27-attachment1_schepen.jpg

Eresdé Technische Reconditionering verleent assistentie na scheepsbrand

In de machinekamer van het betreffende schip verlenen onze specialisten assistentie bij de reconditionering van elektromotoren en trafo’s.
News-29-attachment1_flat-zwolle1.jpg

Eresdé reinigt houten balustrades in Zwolle

Alle houten balustrade delen worden ingezet met een zeepoplossing en vervolgens schoongespoten met hoge druk apparatuur. 

Eresdé nu ook in te schakelen voor rioolreiniging

Heeft u een probleem met uw riool, afvoer of een ander rioleringsprobleem? Zoals een verstopping of moet het riool preventief gereinigd worden. Bij een calamiteit als deze heeft u behoefte aan een snelle oplossing. Onze specialisten staan wij direct voor u klaar.
News-31-attachment1_straalwerk2.jpg

Eresdé verwijdert kalkstrepen van beton in Eemshaven

Eresdé verwijdert met behulp van straalinstallatie roest en kalkstrepen van beton in Eemshaven. Met eerdergenoemde methode wordt een super resultaat behaald.
News-28-attachment1_wateroverlast_woning4.jpg

Eresdé verhelpt wateroverlast in woning

Eresdé verhelpt wateroverlast in een vrijstaande woning. Droging van de woning wordt uitgevoerd door de inzet van 10 eigen bouwdrogers. De inboedel is uit de woning verwijderd en schoongemaakt.
Eresdé heeft het OSB-keurmerk behaald

Eresdé heeft het OSB-keurmerk behaald

Eresdé voldoet officieel aan de hoge eisen van het OSB-keurmerk. Een schoonmaak- of glazenwasserbedrijf dat is aangesloten bij OSB garandeert kwaliteit en is financieel betrouwbaar.