Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1372-attachment1_Gevelbeplating-reinigen-stadskanaal3.jpg

Gevelbeplating reiniging Stadskanaal

Onlangs de gevelbeplating gereinigd van een fabriek in Stadskanaal, wat een verschil!

News-1370-attachment1_dakafdichting-na-brandschade-groningen.jpg

Brandschade binnenstad Groningen

Na brandschade in de binnenstad Groningen is Eresdé ingeschakeld voor dakafdichting op hoogte. Geen probleem voor onze specialisten.

News-1369-attachment1_Wateroverlast-fc-heerenveen.jpg

Voetbalstadion SC Heerenveen wateroverlast

Wij zijn ingezet in voetbalstadion SC Heerenveen voor het verhelpen van wateroverlast in kantoren en restaurants. Naast alles droogmaken, plaatsen we drogers en conditioneren we de electronica. Ook deze grote schade is bij ons in goede handen.

News-1367-attachment1_Gevelbeplating-reinigen-stadskanaal2.jpg

Gevelbeplating reiniging bakkerij Stadskanaal

Afgelopen week is ons schoonmaakbedrijf gestart met het reinigen van buiten gevelbeplating voor een industriële bakkerij in Stadskanaal. Het resultaat mag er zijn! Interesse gewekt? We komen graag langs voor schoonmaak advies.

News-1368-attachment1_Foodreiniging-hoogeveen.jpg

Food reiniging kaasfabriek Hoogeveen

Na een gedegen voorbereiding zijn we 's avonds 18.00 gestart met food reiniging in Hoogeveen. Wekelijks wordt de gehele kaasproductie door onze vaste medewerkers gereinigd, alsmede de (de)montage machines.

News-1366-attachment1_amstel.jpg

Gestart met reinigen treinstation Amstel in Amsterdam

Onze specialisten zijn op treinstation Amstel in Amsterdam gestart met reinigen op hoogte zoals spantwerk, constructie, plafonds, kozijnen en ramen. De werkzaamheden worden in nachtdienst uitgevoerd en duren 2 weken aaneengesloten. Heeft u ook specialistische reinigingsopdrachten dan horen we dat graag.

News-1364-attachment1_swaps-schoonmaak-opt.png

100% Score op industriele reiniging bakkerij

Onze specialisten hebben afgelopen weekend in Tholen (Zeeland) een industriele bakkerij gereinigd en glutenvrij opgeleverd. Van de 30 genomen swaps een 100% score! Topprestatie van onze vakmensen. Heeft u ook behoefte aan industriele reinigingsspecialisten voor food of andere productiebedrijven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

News-1363-attachment1_sponsor-heerenveen-opt.png

Sponsor sc Heerenveen

Eresde blijft de komende jaren op de thuis dug-out van sc Heerenveen! Het sponsorcontract is verlengd. 

News-1362-attachment1_reinigen-zwembad-opt.png

Reinigen zwembadvloeren

Het reinigen van zwaar vervuilde zwembadvloeren door kalk en dergelijke. Onze specialisten reinigen dit op professionele wijze. Door het gebruik van water en een specifieke granulaat is het eindresultaat als nieuw! Heeft u ook zwaar vervuilde tegelvloeren, neem dan contact met ons op.

News-1361-attachment1_vestiging-heerhugowaard-opt.png

Nieuwe vestiging in Heerhugowaard

Door het verkrijgen van een contract CED repair voor direct herstel bij brand, waterschade, en overige calamiteiten hebben wij in Heerhugowaard een vestiging geopend. Vanuit deze vestiging zullen wij ook specialistische reiniging, gevelreiniging en overige schoonmaakdiensten uitvoeren. 

 

Adres:

Newtonstraat 29a

1704 SB Heerhugowaard