Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1360-attachment1_vakantiepark-texel.jpeg

Schoonmaak vakantiewoningen Texel

Vandaag zijn wij begonnen met de schoonmaak van bijna 300 vakantiewoningen en chalets van Roompot op kustpark Texel. De wisselschoonmaak vindt iedere maandag en vrijdag plaats. Daarnaast wordt het beddengoed ingebracht, de bedden opgemaakt en volgens een vast schema de ramen gewassen.

News-1359-attachment1_abn-kampen-opt.jpg

Reinigen monumentaal pand ABN AMRO

Vandaag gestart met het reinigen van de buitenzijde van een prachtig monumentaal pand van de ABN AMRO in Kampen. Het eindresultaat is weer als nieuw! Heeft u ook een bedrijfspand welke vervuild is geraakt? Neem vrijblijvend contact met ons op.

News-1357-attachment1_akzo-delfzijl-opt.jpg

AkzoNobel Delfzijl reinigen op hoogte

Vandaag bij de AkzoNobel in Delfzijl gestart met het reinigen van spanten en liggende delen op hoogte. Onze medewerkers zijn in bezit van VCA alsmede een hoogwerkercertificaat. Heeft u ook industriële schoonmaakopdrachten, neem vrijblijvend contact met ons op.

News-1358-attachment1_heerde-bedrijfshal-opt.jpg

Industriële reiniging in Heerde

Industriele reinigingsopdracht in Heerde nabij Zwolle. Nadat nieuwe daken zijn geplaatst op een drietal productieloodsen zijn de onderliggende spanten, machines, leidingen, randen en richels vervuild geraakt. Wij maken al deze zaken schoon door middel van zuigen en klamvochtig afnemen.

News-1356-attachment1_gevelbeplating-reinigen-opt.jpg

Gevelbeplating reinigen

Afgelopen dagen zijn wij in Leeuwarden gestart met het schoonspuiten van buitengevelbeplating. Het betreft een sorteerhal van een grote afvalverwerker. Opdrachtgever is (wederom) uitermate tevreden voer het behaalde resultaat. Heeft u ook vervuilde gevelbeplating, trespa-panelen of gevels? Neem vrijblijvend contact met ons op.

News-1355-attachment1_eresde-louwes.jpg

Overname schoonmaakbedrijf Louwes uit Delfzijl

Eresde heeft met ingang van vandaag, 1 augustus, schoonmaakbedrijf Louwes uit Delfzijl overgenomen. De activiteiten bestaan voornamelijk uit specialistische reiniging, food reiniging in Groningen, Drenthe en Friesland. De strategische uitbreiding past binnen de groei van Eresde. Alle 50 medewerkers van schoonmaakbedrijf Louwes zijn overgenomen.

News-1353-attachment1_turnhal-Epke-opt.jpg

Turncentrum Epke Zonderland reinigen

Onze specialisten zijn druk bezig met het ontruimen van de turntoestellen uit het Epke Zonderland Turncentrum in Sportstad Heerenveen. DAarna gaan we al het hoge werk zoasl spantwerk, leidingen, buizen, randen en richels handmatig reinigen.

News-1354-attachment1_reinigen-tanks-opt.jpg

Ijstralen van roestige tanks in Arnhem

In Arnhem zijn wij gestart met het reinigen van roestige tanks door middel van ijsstralen. Het resultaat spreekt voor zich. Heeft u ook tanks of machines die niet meer handmatig zijn te reinigen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

News-1350-attachment1_station-assen-opt.jpg

Reinigen overkappingen station Assen

In de nachtelijke uren reinigen wij de overkappingen van het treinstation in Assen. Het project duurt 2 weken in nachtdiensten en wordt in samenwerking met Jaap Kok in Harderwijk uitgevoerd.

News-1349-attachment1_aanstralen-gevels-leek-opt.jpg

Stralen gevels van woningen

In Leek gestart met het verwijderen van witte aanslag van de gevels van 30 woningen. Na licht aanstralen van de gevels waarbij de uitbloei wordt verwijderd, worden de gevels geimpregneerd. Heeft u ook verontreinigde gevels, neem dan contact met ons op.