Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1366-attachment1_amstel.jpg

Gestart met reinigen treinstation Amstel in Amsterdam

Onze specialisten zijn op treinstation Amstel in Amsterdam gestart met reinigen op hoogte zoals spantwerk, constructie, plafonds, kozijnen en ramen. De werkzaamheden worden in nachtdienst uitgevoerd en duren 2 weken aaneengesloten. Heeft u ook specialistische reinigingsopdrachten dan horen we dat graag.

News-1364-attachment1_swaps-schoonmaak-opt.png

100% Score op industriele reiniging bakkerij

Onze specialisten hebben afgelopen weekend in Tholen (Zeeland) een industriele bakkerij gereinigd en glutenvrij opgeleverd. Van de 30 genomen swaps een 100% score! Topprestatie van onze vakmensen. Heeft u ook behoefte aan industriele reinigingsspecialisten voor food of andere productiebedrijven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

News-1363-attachment1_sponsor-heerenveen-opt.png

Sponsor sc Heerenveen

Eresde blijft de komende jaren op de thuis dug-out van sc Heerenveen! Het sponsorcontract is verlengd. 

News-1362-attachment1_reinigen-zwembad-opt.png

Reinigen zwembadvloeren

Het reinigen van zwaar vervuilde zwembadvloeren door kalk en dergelijke. Onze specialisten reinigen dit op professionele wijze. Door het gebruik van water en een specifieke granulaat is het eindresultaat als nieuw! Heeft u ook zwaar vervuilde tegelvloeren, neem dan contact met ons op.

News-1361-attachment1_vestiging-heerhugowaard-opt.png

Nieuwe vestiging in Heerhugowaard

Door het verkrijgen van een contract CED repair voor direct herstel bij brand, waterschade, en overige calamiteiten hebben wij in Heerhugowaard een vestiging geopend. Vanuit deze vestiging zullen wij ook specialistische reiniging, gevelreiniging en overige schoonmaakdiensten uitvoeren. 

 

Adres:

Newtonstraat 29a

1704 SB Heerhugowaard

News-1360-attachment1_vakantiepark-texel.jpeg

Schoonmaak vakantiewoningen Texel

Vandaag zijn wij begonnen met de schoonmaak van bijna 300 vakantiewoningen en chalets van Roompot op kustpark Texel. De wisselschoonmaak vindt iedere maandag en vrijdag plaats. Daarnaast wordt het beddengoed ingebracht, de bedden opgemaakt en volgens een vast schema de ramen gewassen.

News-1359-attachment1_abn-kampen-opt.jpg

Reinigen monumentaal pand ABN AMRO

Vandaag gestart met het reinigen van de buitenzijde van een prachtig monumentaal pand van de ABN AMRO in Kampen. Het eindresultaat is weer als nieuw! Heeft u ook een bedrijfspand welke vervuild is geraakt? Neem vrijblijvend contact met ons op.

News-1357-attachment1_akzo-delfzijl-opt.jpg

AkzoNobel Delfzijl reinigen op hoogte

Vandaag bij de AkzoNobel in Delfzijl gestart met het reinigen van spanten en liggende delen op hoogte. Onze medewerkers zijn in bezit van VCA alsmede een hoogwerkercertificaat. Heeft u ook industriële schoonmaakopdrachten, neem vrijblijvend contact met ons op.

News-1358-attachment1_heerde-bedrijfshal-opt.jpg

Industriële reiniging in Heerde

Industriele reinigingsopdracht in Heerde nabij Zwolle. Nadat nieuwe daken zijn geplaatst op een drietal productieloodsen zijn de onderliggende spanten, machines, leidingen, randen en richels vervuild geraakt. Wij maken al deze zaken schoon door middel van zuigen en klamvochtig afnemen.

News-1356-attachment1_gevelbeplating-reinigen-opt.jpg

Gevelbeplating reinigen

Afgelopen dagen zijn wij in Leeuwarden gestart met het schoonspuiten van buitengevelbeplating. Het betreft een sorteerhal van een grote afvalverwerker. Opdrachtgever is (wederom) uitermate tevreden voer het behaalde resultaat. Heeft u ook vervuilde gevelbeplating, trespa-panelen of gevels? Neem vrijblijvend contact met ons op.