Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1355-attachment1_eresde-louwes.jpg

Overname schoonmaakbedrijf Louwes uit Delfzijl

Eresde heeft met ingang van vandaag, 1 augustus, schoonmaakbedrijf Louwes uit Delfzijl overgenomen. De activiteiten bestaan voornamelijk uit specialistische reiniging, food reiniging in Groningen, Drenthe en Friesland. De strategische uitbreiding past binnen de groei van Eresde. Alle 50 medewerkers van schoonmaakbedrijf Louwes zijn overgenomen.

News-1353-attachment1_turnhal-Epke-opt.jpg

Turncentrum Epke Zonderland reinigen

Onze specialisten zijn druk bezig met het ontruimen van de turntoestellen uit het Epke Zonderland Turncentrum in Sportstad Heerenveen. DAarna gaan we al het hoge werk zoasl spantwerk, leidingen, buizen, randen en richels handmatig reinigen.

News-1354-attachment1_reinigen-tanks-opt.jpg

Ijstralen van roestige tanks in Arnhem

In Arnhem zijn wij gestart met het reinigen van roestige tanks door middel van ijsstralen. Het resultaat spreekt voor zich. Heeft u ook tanks of machines die niet meer handmatig zijn te reinigen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

News-1350-attachment1_station-assen-opt.jpg

Reinigen overkappingen station Assen

In de nachtelijke uren reinigen wij de overkappingen van het treinstation in Assen. Het project duurt 2 weken in nachtdiensten en wordt in samenwerking met Jaap Kok in Harderwijk uitgevoerd.

News-1349-attachment1_aanstralen-gevels-leek-opt.jpg

Stralen gevels van woningen

In Leek gestart met het verwijderen van witte aanslag van de gevels van 30 woningen. Na licht aanstralen van de gevels waarbij de uitbloei wordt verwijderd, worden de gevels geimpregneerd. Heeft u ook verontreinigde gevels, neem dan contact met ons op. 

Zandbed onder de vloer herstellen

Zandbed onder de vloer herstellen

Na een lekkage hebben wij in Apeldoorn voor Defensie een zandbed verwijderd en daarna opnieuw aangebracht. Weer een tevreden opdrachtgever.

News-1348-attachment1_vloer.jpg

Kristalliseren van natuursteen vloeren

Kristalliseren van natuursteen vloeren kunnen we ook bij eresde. Neem gerust met ons contact op, we komen graag langs.

News-1347-attachment1_station-tilburg.jpg

Reiniging treinstation Tilburg

In het voormalig treinstation van Tilburg gestart met het reinigen van spant- en constructiewerk. De opdracht zal enkele weken in beslag nemen. Eresde, schoonmaakspecialisten met passie!

News-1346-attachment1_knkb-bedankt-optimized.jpg

Eresde hoofdsponsor van NK Kaatsen 2017

Van de KNKB ontvingen wij een presentje als dank voor het hoofdsponsorschap van het Nederlands Kampioenschap Kaatsen 2017. Wij zijn trots dat we samen dit evenement kunnen organiseren.

News-1345-attachment1_Ijsstralen-industrie-optimized.jpg

Dankzij ijsstralen productiemachines weer als nieuw

Eresde heeft door middel van ijsstralen productiesmachines in Leeuwarden weer als nieuw weten te krijgen. Het (top)resultaat op de foto's spreekt voor zich. Heeft u ook productiemachines die niet meer handmatig te reinigen zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.