Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

Zandbed onder de vloer herstellen

Zandbed onder de vloer herstellen

Na een lekkage hebben wij in Apeldoorn voor Defensie een zandbed verwijderd en daarna opnieuw aangebracht. Weer een tevreden opdrachtgever.

News-1348-attachment1_vloer.jpg

Kristalliseren van natuursteen vloeren

Kristalliseren van natuursteen vloeren kunnen we ook bij eresde. Neem gerust met ons contact op, we komen graag langs.

News-1347-attachment1_station-tilburg.jpg

Reiniging treinstation Tilburg

In het voormalig treinstation van Tilburg gestart met het reinigen van spant- en constructiewerk. De opdracht zal enkele weken in beslag nemen. Eresde, schoonmaakspecialisten met passie!

News-1346-attachment1_knkb-bedankt-optimized.jpg

Eresde hoofdsponsor van NK Kaatsen 2017

Van de KNKB ontvingen wij een presentje als dank voor het hoofdsponsorschap van het Nederlands Kampioenschap Kaatsen 2017. Wij zijn trots dat we samen dit evenement kunnen organiseren.

News-1345-attachment1_Ijsstralen-industrie-optimized.jpg

Dankzij ijsstralen productiemachines weer als nieuw

Eresde heeft door middel van ijsstralen productiesmachines in Leeuwarden weer als nieuw weten te krijgen. Het (top)resultaat op de foto's spreekt voor zich. Heeft u ook productiemachines die niet meer handmatig te reinigen zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

News-1344-attachment1_parkeergarage-reinigen.png

Spoedopdracht parkeergarage reinigen

Sinds vannacht om 04:00 zijn wij met 12 specialisten in 's Gravenzande (Den Haag) een parkeergarage gereinigd. Deze zat nog geheel onder de bouwstof. Vloeren, leidingen, buizen etc. Vanmiddag rond 15:30 was de officiele opening, uiteraard de klus geklaard en opgeleverd volgens planning. Met dank aan De Kroon in Utrecht.

News-1343-attachment1_industriele-reiniging-Duitsland.jpg

Herhaalde gunning industriële reiniging

Wederom aan ons gegund: een opdracht voor industriele reiniging in Duitsland. Vandaag zijn onze specialisten gestart met het inwendig schoonspuiten van verbrandingsovens doormiddel van hogedruk. Nadien wordt het losgekomen ketensteen opgeschept en afgevoerd. Tevens worden de omliggenderuimtes zoals spanten, buizen, leidingen e.d. met industriestofzuigers gereinigd. De opdracht duurt 3 weken aaneengesloten in dag- en nachtdiensten.

News-1342-attachment1_babyvoeding-fabriek-opt.jpg

Opleveringsschoonmaak fabriek Heerenveen

Onze afdeling specialistische reiniging is in Heerenveen gestart met de opleveringsschoonmaak van de (nieuwbouw) babyvoedingsfabriek in Heerenveen. In fases worden de verschillende afdelingen opgeruimd en gereinigd. De opdracht zal enkele werken in beslag nemen, daarna zal de productie worden gestart.

News-1341-attachment1_hoogwerker-in-groningen-optimized.jpg

Reinigen gevelbeplating en glasbewassing met hoogwerker

Onze afdeling specialistische reiniging is bij BAT in Groningen bezig met reiniging gevelbeplating, alsmede glasbewassing. De hogere gedeeltes kunnen uitsluitend bereikt worden met onze 48 meter hoogwerker met zijdelings bereik van 27 meter. 

News-1340-attachment1_groningen.png

Opleveringsschoonmaak in Groningen

Vandaag in de stad Groningen gestart met de opleveringsschoonmaak van 465 wooneenheden alsmede openbare ruimtes. Alle cementsluier van sanitaire ruimtes wordt verwijdert, keukens in- en uitwendig schoongemaakt, betonvloeren stofzuigen en ramen wassen binnen / buiten. Voor de buitenzijde wordt onze eigen 48 meter hoogwerker ingezet. De opdracht neemt enkele weken in beslag.