Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1339-attachment1_hogedrukreiniging-heerenveen.jpg

Grindbeton reiniging op hoogte in Heerenveen

Vandaag met onze 48 meter hoogwerker grindbeton gereinigd door middel van hogedruk in Heerenveen. Dit voerden we uit in samenwerking met Edward Bottinga, super resultaat. Heeft u ook werkzaamheden op hoogte? Neem gerust contact met ons op, we komen graag langs.
News-1338-attachment1_monumenten-schoonmaak.jpg

Monument na brand weer hersteld met dank aan vakmanschap

Een brand op Sinterklaasavond zorgde voor zoveel schade dat de rijksmonumentale woning van Len Boot en zijn gezin volledig gerestaureerd moest worden. Dankzij veel vakmanschap is hun pand in Bedum nu weer volledig hersteld. Eresdé verzorgde de inboedel en opstal schoonmaak. Lees hier het hele artikel
News-1337-attachment1_zorginstelling-franeker.jpg

Zorginstelling schoonmaak Franeker

Afgelopen week is Eresdé gestart met de dagelijkse schoonmaak voor een zorginstelling. Zeven dagen per week worden de zorgkamers, dagbesteding kamers, sanitaire en openbare ruimtes schoongemaakt.
News-1336-attachment1_foodreiniging-melkenkaasverwerking.jpg

Foodreiniging visindustrie Urk, Flevoland

In de foodreiniging voeren we dagelijkse en periodieke schoonmaak uit in industriële bakkerijen, melk- en kaasverwerking. Sinds enige maanden zijn wij ook actief in Urk in de visverwerkende industrie. Mede door onze inzet is de productie audit gereed.
News-1335-attachment1_tankreiniging.jpg

Tankreiniging

Met grote regelmaat worden we ingezet bij inwendige tankreiniging. Aan de tank wordt slijpwerk verricht, waardoor slijpsel in de tank achterblijft. Door middel van hogedruk en heet water spuiten we de tank weer mooi schoon.
News-1334-attachment1_woonreiniging.jpg

Woningstichting professionele schoonmaak

Voor een woonstichting zijn wij gestart met het reinigen van 128 woningen aan de voor- en achterzijde. Het verschil is goed te zien op de foto!
News-1333-attachment1_hoogwerker-schoonmaakbedrijf-huren.jpg

Schoorstenen en gevels onderhoud en schoonmaak

Wij zijn gestart met een groot project van hakken, opnieuw voegen en impregneren van schoorstenen, voorgevels, achtergevels en eindgevels. Met de inzet van onze 48 meter hoogwerker met zijdelings bereik van 27 meter, kunnen we alles op een veilige en verantwoorde manier bereiken.
News-1332-attachment1_scheepsreiniging-amsterdam.jpg

Scheepsreiniging Amsterdam

In Amsterdam hebben we een calamiteit schoonmaak uitgevoerd op een groot schip. Door een zuur uitstoot in het laadruimte was het schip aan de binnenzijde vervuild geraakt. Alle onderdelen in de machinekamer en laadruim zijn handmatig gereinigd. Afgelopen zaterdag is het laatste gedeelte uitgevoerd en geheel opgeleverd. Weer een tevreden opdrachtgever!
News-1331-attachment1_smartphone-xl-tafelmodel.jpg

Primeur smartphone XL

Eresdé heeft de primeur van een smartphone XL tafelmodel. Het is de eerste uit productie en gisteren door ontwikkelaar Destic op hoofdkantoor in Harlingen afgeleverd. De smartphone werkt als een normaal exemplaar en zal worden ingezet bij presentaties. Innovatie voorop!
News-1330-attachment1_ISS-samenwerking.jpg

Een bijzonder moment met ISS Facility Services

Eresdé heeft een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met directeur Mark Keur van ISS Facility Services. Ons team gaat alle glasbewassing, vloeronderhoud en specialistische reiniging uitvoeren in noord, oost en midden Nederland. De overgenomen werknemers zijn vandaag op onze hoofdvestiging in Harlingen ontvangen met een ontbijt. Ook voor een nadere kennismaking en het in ontvangst nemen van werkkleding en nieuwe bedrijfsbussen. Wij hebben veel vertrouwen en zijn trots op een goede samenwerking!

 

Zie ook artikel: Faillissement Osius: baanbehoud voor 55 werknemers