Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-1344-attachment1_parkeergarage-reinigen.png

Spoedopdracht parkeergarage reinigen

Sinds vannacht om 04:00 zijn wij met 12 specialisten in 's Gravenzande (Den Haag) een parkeergarage gereinigd. Deze zat nog geheel onder de bouwstof. Vloeren, leidingen, buizen etc. Vanmiddag rond 15:30 was de officiele opening, uiteraard de klus geklaard en opgeleverd volgens planning. Met dank aan De Kroon in Utrecht.

News-1343-attachment1_industriele-reiniging-Duitsland.jpg

Herhaalde gunning industriële reiniging

Wederom aan ons gegund: een opdracht voor industriele reiniging in Duitsland. Vandaag zijn onze specialisten gestart met het inwendig schoonspuiten van verbrandingsovens doormiddel van hogedruk. Nadien wordt het losgekomen ketensteen opgeschept en afgevoerd. Tevens worden de omliggenderuimtes zoals spanten, buizen, leidingen e.d. met industriestofzuigers gereinigd. De opdracht duurt 3 weken aaneengesloten in dag- en nachtdiensten.

News-1342-attachment1_babyvoeding-fabriek-opt.jpg

Opleveringsschoonmaak fabriek Heerenveen

Onze afdeling specialistische reiniging is in Heerenveen gestart met de opleveringsschoonmaak van de (nieuwbouw) babyvoedingsfabriek in Heerenveen. In fases worden de verschillende afdelingen opgeruimd en gereinigd. De opdracht zal enkele werken in beslag nemen, daarna zal de productie worden gestart.

News-1341-attachment1_hoogwerker-in-groningen-optimized.jpg

Reinigen gevelbeplating en glasbewassing met hoogwerker

Onze afdeling specialistische reiniging is bij BAT in Groningen bezig met reiniging gevelbeplating, alsmede glasbewassing. De hogere gedeeltes kunnen uitsluitend bereikt worden met onze 48 meter hoogwerker met zijdelings bereik van 27 meter. 

News-1340-attachment1_groningen.png

Opleveringsschoonmaak in Groningen

Vandaag in de stad Groningen gestart met de opleveringsschoonmaak van 465 wooneenheden alsmede openbare ruimtes. Alle cementsluier van sanitaire ruimtes wordt verwijdert, keukens in- en uitwendig schoongemaakt, betonvloeren stofzuigen en ramen wassen binnen / buiten. Voor de buitenzijde wordt onze eigen 48 meter hoogwerker ingezet. De opdracht neemt enkele weken in beslag.
News-1339-attachment1_hogedrukreiniging-heerenveen.jpg

Grindbeton reiniging op hoogte in Heerenveen

Vandaag met onze 48 meter hoogwerker grindbeton gereinigd door middel van hogedruk in Heerenveen. Dit voerden we uit in samenwerking met Edward Bottinga, super resultaat. Heeft u ook werkzaamheden op hoogte? Neem gerust contact met ons op, we komen graag langs.
News-1338-attachment1_monumenten-schoonmaak.jpg

Monument na brand weer hersteld met dank aan vakmanschap

Een brand op Sinterklaasavond zorgde voor zoveel schade dat de rijksmonumentale woning van Len Boot en zijn gezin volledig gerestaureerd moest worden. Dankzij veel vakmanschap is hun pand in Bedum nu weer volledig hersteld. Eresdé verzorgde de inboedel en opstal schoonmaak. Lees hier het hele artikel
News-1337-attachment1_zorginstelling-franeker.jpg

Zorginstelling schoonmaak Franeker

Afgelopen week is Eresdé gestart met de dagelijkse schoonmaak voor een zorginstelling. Zeven dagen per week worden de zorgkamers, dagbesteding kamers, sanitaire en openbare ruimtes schoongemaakt.
News-1336-attachment1_foodreiniging-melkenkaasverwerking.jpg

Foodreiniging visindustrie Urk, Flevoland

In de foodreiniging voeren we dagelijkse en periodieke schoonmaak uit in industriële bakkerijen, melk- en kaasverwerking. Sinds enige maanden zijn wij ook actief in Urk in de visverwerkende industrie. Mede door onze inzet is de productie audit gereed.
News-1335-attachment1_tankreiniging.jpg

Tankreiniging

Met grote regelmaat worden we ingezet bij inwendige tankreiniging. Aan de tank wordt slijpwerk verricht, waardoor slijpsel in de tank achterblijft. Door middel van hogedruk en heet water spuiten we de tank weer mooi schoon.