Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645
Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645
Luchtkanaalreiniging

Luchtkanaalreiniging

Luchtkanaalreiniging voor een optimaal binnenklimaat 

 

Reiniging van luchtkanalen is periodiek nodig om achtergebleven stofdeeltjes en aanslag te verwijderen. Luchtkanalen zorgen immers voor een optimaal binnenklimaat in uw huis of op het kantoor, maar alleen als schone lucht goed circuleert en makkelijk kan worden afgezogen.

 

Uw luchtkanaal laten reinigen? Ontvang een vrijblijvende offerte.

 

Waarom luchtkanalen reinigen?

Bij het transporteren van lucht wordt ook stof en vervuilde lucht aangezogen. De vervuiling hecht zich vaak aan de binnenwand van het luchtkanaal. Daardoor kan de lucht vervuilen en de werking van het systeem dat erachter hangt afnemen. Om problemen of zelfs gezondheidsklachten te voorkomen is het periodiek reinigen een vereiste.

 

Wanneer luchtkanaalreiniging?

Hoe vaak u een luchtkanaal moet laten reinigen is afhankelijk van het type systeem en de omgeving waarin het systeem geplaatst is. Want een wtw-installatie in een woning raakt minder snel vervuild dan een luchtkanaal in een fabriekshal. Zo ook een heteluchtverwarming in een kantoorruimte ten opzichte van die in een sporthal.

 

Werkwijze reiniging

Voor het inwendig reinigen van de luchtkanalen gebruiken wij speciale borstels en een afzuigsysteem. Daarnaast worden uitwendig de roosters droog gereinigd met stofzuigers en borstels. Ons advies is om inwendige reiniging één keer in de twee jaar te laten uitvoeren en roosters, filters of ventilatoren (uitwendig) jaarlijks te reinigen dan wel te vervangen.

 

De grote voordelen van luchtkanaalreiniging

In de eerste plaatst voorkomt het regelmatig reinigen van de luchtkanalen verstoringen in het systeem. Bovendien raken onderdelen minder snel defect en blijft de afzuigcapaciteit op peil. In de tweede plaats voorkomt het gezondheidsklachten, stankoverlast en schimmelvorming. Een ander argument is dat het energieverbruik niet toeneemt. Want een slecht werkend systeem vraagt nu eenmaal meer energie.

 

Samengevat zorgt regelmatig reinigen voor verbetering van de luchtkwaliteit en tevens voor een gezonde woon- en werkomgeving.

 

Grondig en voordelige specialistische reiniging

Schoonmaakbedrijf Eresdé is de specialist in het reinigen luchtkanalen luchtverwarming en het verwijderen van bijvoorbeeld schimmel in ventilatiekanalen. Onze specialistische reiniging helpt u snel en doeltreffend en tegen een scherpe prijs. Bij calamiteiten en spoedsituaties staat Eresdé 24/7 voor u klaar.

 

Schoonmaakbedrijf Eresdé heeft vestigingen in Harlingen, Leeuwarden, Groningen en Zwolle. Wij verzorgen luchtkanaalreiniging in heel Nederland.

 

Met SPOED uw luchtkanaal laten reinigen? Neem dan contact met ons op.

 

E: bedrijfsbureau@eresde.nl

T: 088 - 054 0500 (tijdens kantooruren)

M: 06 - 23553645 (24/7 bij spoed)

Waarom Eresdé

30 jaar ervaring
24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
Alle schoonmaak disciplines in huis
Scherpe tariefstelling

Vrijblijvend een offerte

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Direct contact? Bel naar 088 - 054 0500