Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645
Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645
Reiniging en desinfectie

Reiniging en desinfectie

Reiniging en desinfectie bij besmetting MRSA, norovirus en coronavirus COVID-19

Een uitbraak van de MRSA bacterie, norovirus of coronavirus COVID 19 is het schrikbeeld van elke zorgorganisatie. Ondanks al uw inspanningen kan het toch gebeuren. In zo’n geval wilt u onmiddellijk maatregelen treffen.

 

Bij een pandamie worden besmette patiënten in quarantaine verzorgd. Dat kan zijn in een ziekenhuis of gewoon thuis. Onze specialistische reiniging kan deze speciale quarantaineplekken professioneel voor u reinigen.

 

Eresdé helpt u razendsnel. Wij zijn dé professionals voor schoonmaak en desinfectie bij besmetting met de MRSA bacterie, het norovirus en coronavirus. Eresdé staat 24/7 voor u klaar. Wij reinigen en desinfecteren grondig tegen scherpe tarieven.

 

Schoonmaak en desinfectie van MRSA, norovirus of coronavirus COVID-19? Ontvang een vrijblijvende offerte.

 

 


 

Aanpakkers bij besmetting en virusuitbraak

Ondanks zorgvuldige preventie is MRSA en norobesmetting nooit volledig uit te sluiten. En een nieuw virus, zoals het coronavirus COVID 19, daar ontlopen we wereldwijd niet aan. Voorkomen is beter dan genezen! Daarom bieden wij ook preventieve schoonmaak ter voorkomen van een vriusuitbraak en (verdere) besmetting.

 

Schoonmaak bij besmetting of een virusuitbraak is ons vak. Binnen 1 uur na uw melding is Eresdé bij u aanwezig. We stellen alles in het werk om de bron aan te pakken en kruisbesmetting te voorkomen. We reinigen en desinfecteren quarantaineruimtes uiterst grondig.

 

Schoonmaakbedrijf Eresdé werkt flexibel en deskundig. We hebben vestigingen in Harlingen, Leeuwarden, Groningen en Zwolle. 

 

Schoonmaak in openbare ruimtes 

Schoonmaak en desinfectie bij MRSA, norovirus en coronavirus verrichten wij veelal voor zorgorganisaties, maar ook bij bedrijven, horeca en verschillende openbare ruimtes in heel Nederland. 

 

Direct MRSA, norovirus of coronavirus bestrijden? Neem contact op.

 

E: bedrijfsbureau@eresde.nl
T: 088 - 054 0500 (tijdens kantooruren)

M: 06 - 23553645 (24/7 bij spoed)

 

Waarom Eresdé

30 jaar ervaring
24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
Alle schoonmaak disciplines in huis
Scherpe tariefstelling

Vrijblijvend een offerte

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Direct contact? Bel naar 088 - 054 0500