Overslaan en ga direct naar de inhoud

Gevel stralen

Uw bedrijfspand is veel meer dan een werklocatie. Het is immers de plek waar u bezoekers en klanten verwelkomt. De eerste indruk van uw onderneming moet daarom goed zijn. Roestplekken, schimmels, verwering of hardnekkige vervuilingen aan de gevel? Die horen daar dan zeker niet thuis. Maar ook de aanwezigheid van andere aanslagen, zoals alg en mos, beïnvloeden de uitstraling van uw bedrijf. 

Gevel stralen: zelf een drukspuit huren is geen goed idee

Uw gevel laten stralen door Eresdé betekent kiezen voor nauwkeurigheid. Onze vakmensen gaan daarbij enkel voor topresultaat. Dit betekent dat we alleen met uiterste precisie ons werk uitvoeren en daarvoor altijd voldoende tijd uittrekken. 

Bij gevel stralen maken we gebruik van verfijnd zand (olivine), water en lucht. In sommige gevallen komt er ook een grondig reinigingsmiddel aan te pas. Deze methode van schoonmaken wordt ook wel zandstralen genoemd. Onder aangepaste druk spuit onze specialist het granulaat tegen de plek van de aanslag of vervuiling. De werking van deze techniek laat vervolgens niet lang op zich wachten. Binnen enkele seconden is het eerste resultaat al zichtbaar. U zult zich verbazen. 

Afhankelijk van het materiaal van de buitenmuren en het soort vervuiling, bepaalt onze expert of zandstralen voor uw gevel de ideale reinigingsmethode is. Het is goed om te weten dat met aangepaste druk een zeer minimaal laagje van stenen muren af wordt gepolijst. Het resultaat is dat uw bedrijfspand er weer als nieuw gaat uitzien. Bij andere gevelmaterialen kan dit voor beschadigingen zorgen. Geef uw schoonmaakklus daarom uit handen aan een deskundige.  

Wilt u weten of uw gevel in aanmerking komt voor zandstralen? Laat u dan vrijblijvend informeren door Eresdé. Neem contact op met één van onze medewerkers.  

Gevel stralen en impregneren heeft vele voordelen

Het directe voordeel van zandstralen is natuurlijk het zichtbare resultaat. Uw bedrijfspand ziet er weer uit als het ideale visitekaartje. Na het stralen van de gevel, impregneren onze reinigingsexperts uw buitenmuren eveneens.  

Bij het impregneren van uw gevels worden alle naden en kiertjes afgesloten, wat bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf. Water en schimmels houdt u buiten de deur, een potentiële brand rukt minder snel op en de impact van weersinvloeden wordt beperkt. Bovendien vermeerdert het stralen van uw gevel de waarde van uw bedrijfspand.  

Benieuwd naar de kosten van gevel stralen? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Ook voor reinigingsadvies op maat bent u bij Eresdé aan het juiste adres. 

Waarom kiezen voor Eresdé?

  • 30+ jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
  • alle schoonmaak disciplines in huis
  • scherpe tariefstelling
  • korte lijnen met leidinggevenden
  • permanente kwaliteit en voortgang controle
  • deskundige analyse van uw schoonmaakbehoeften

Schoonmaakbedrijf door heel Nederland

Vaste dagelijkse opdrachtgevers in Friesland, Groningen, Drenthe, Gelderland,  Overijssel, Noord-Holland en Flevomeer Polders.

Voor eenmalige opdrachten en calamiteiten zoals brand-, rook- en roetschade, verhelpen van wateroverlast,  specialistische reiniging en desinfectie werken we landelijk.

Schoonmaakbedrijf Eresdé heeft vestigingen in Harlingen, LeeuwardenGroningen en Zwolle.

Wat klanten zeggen over Eresdé

Vanaf het eerste telefonische contact dachten ze mee. Vriendelijke schoonmakers en mooi eindresultaat.

A. Viooltjes, Leeuwarden

Het nieuwbouw huis werd super schoon en netjes opgeleverd binnen de deadline. Helemaal top!

 B. Bakker, Heerenveen

Een professioneel schoonmaakbedrijf inhuren is zeer goed bevallen.  Kundig, snel en betrouwbaar.

 D. de Vries, Groningen

Vrijblijvend een offerte

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.
Direct contact? Bel naar 088 - 054 0500