Overslaan en ga direct naar de inhoud
Eresdé gevelreining industrieel

Gevelreiniging Friesland

Schoonmaken van gevelbeplating, beton, gevelsteen
Inclusief reiniging van daken, kozijnen, goten en ramen

Specialisten in gevelreiniging

Heeft u last van witte aanslag op de buitenmuur van uw pand? Of een andere vorm van verontreiniging? Daar wilt u liever vandaag dan morgen vanaf, toch? Een gevel schoonmaken en regelmatig onderhouden is essentieel en voorkomt onnodig hoge kosten in de toekomst. Vervuiling en aanslag maken buitenmuren op termijn poreus, waardoor vocht de kans krijgt om naar binnen te trekken. Scheuren, deuken en barsten liggen op de loer. Totale renovatie van de gevel is dan het laatste redmiddel voor uw pand.

Wacht daarom niet te lang en laat uw buitenmuur op tijd schoonmaken door de juiste mensen. Eresdé is sinds 2005 hét vertrouwde schoonmaakbedrijf voor gevelreiniging in Friesland. Dankzij onze professionele vakspecialisten reinigen wij uw gevel snel, vakkundig en altijd met het juiste gereedschap.

Uw gevel laten reinigen is voor ons kinderspel

Een gevel heb je in allerlei soorten en maten. Ieder materiaal vraagt weer om een andere schoonmaakbehandeling. Voor witte aanslag op een stenen huis adviseren wij om die reden een andere reinigingstechniek dan voor een betonnen pand. Eresdé weet dankzij haar jarenlange ervaring en deskundigheid om welke schoonmaaktechniek uw gevel vraagt.

Wilt u metselwerk laten reinigen? Of zwarte aanslag op uw buitenmuur verwijderen? Neem contact met ons op. Wij beoordelen de klus en geven u vrijblijvend advies voor het reinigen van uw gevel. 

Voordelen van onze gevelreiniging in Friesland

Of het nu gaat om gevel stralen, een behandeling met stoom of een chemische gevelreiniging van uw bedrijf in Friesland; wij zorgen ervoor dat uw buitenmuren er weer zo goed als nieuw uitzien. Dat is meteen het grote voordeel van onze professionele hulp. U ziet duidelijk verschil tussen voor en na gevelreiniging door een Eresdé-specialist.

Reinigen van uw gevel doet eveneens de waarde van uw bedrijfspand vermeerderen. Bovendien zijn uw buitenmuren weer jarenlang beschermd tegen vocht, slijtage en andere vormen van beschadiging. En daarmee voorkomt u automatisch dat u in de toekomst voor hoge renovatiekosten komt te staan.

Maak daarom vandaag nog een afspraak met één van onze schoonmaaktoppers. Bij Eresdé is uw gevel in goede handen.

Waarom kiezen voor Eresdé?

  • 30+ jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
  • alle schoonmaak disciplines in huis
  • scherpe tariefstelling
  • korte lijnen met leidinggevenden
  • permanente kwaliteit en voortgang controle
  • deskundige analyse van uw schoonmaakbehoeften

Schoonmaakbedrijf door heel Nederland

Vaste dagelijkse opdrachtgevers in Friesland, Groningen, Drenthe, Gelderland,  Overijssel, Noord-Holland en Flevomeer Polders.

Voor eenmalige opdrachten en calamiteiten zoals brand-, rook- en roetschade, verhelpen van wateroverlast,  specialistische reiniging en desinfectie werken we landelijk.

Schoonmaakbedrijf Eresdé heeft vestigingen in Harlingen, LeeuwardenGroningen en Zwolle.

Wat klanten zeggen over Eresdé

Vanaf het eerste telefonische contact dachten ze mee. Vriendelijke schoonmakers en mooi eindresultaat.

A. Viooltjes, Leeuwarden

Het nieuwbouw huis werd super schoon en netjes opgeleverd binnen de deadline. Helemaal top!

 B. Bakker, Heerenveen

Een professioneel schoonmaakbedrijf inhuren is zeer goed bevallen.  Kundig, snel en betrouwbaar.

 D. de Vries, Groningen

Vrijblijvend een offerte

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.
Direct contact? Bel naar 088 - 054 0500