Overslaan en ga direct naar de inhoud
Eresdé gevelreining industrieel

Gevelreiniging Groningen

Schoonmaken van gevelbeplating, beton, gevelsteen
Inclusief reiniging van daken, kozijnen, goten en ramen

Gevelreiniging Groningen

Bedrijfspanden in Groningen raken door de jaren heen vervuild en beschadigd. Als ondernemer wordt u daar niet vrolijk van. Vastgoed vermindert in waarde en klanten krijgen een onverzorgde eerste indruk van het bedrijf. Hoog tijd om daar iets aan te veranderen. De oplossing? Professioneel uw gevel laten reinigen door Eresdé. Wij zijn al jaren dé schoonmaakspecialist voor gevelreiniging in Groningen.

Kalkaanslag op de muur verwijderen? Eresdé klaart de klus in een mum van tijd. Afgestemd op ieder materiaal reinigen onze professionals iedere gevel veilig en met de juiste verzorging. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Onze gevelreiniging is maatwerk

Nadenken over de juiste methode van gevelreiniging is belangrijk. Uit het wilde weg kiezen voor één van de vele schoonmaaktechnieken betekent akkoord gaan met beschadigingsrisico’s. Wilt u metselwerk laten reinigen? Salpeter van de muren laten verwijderen? Of zwarte aanslag van een buitenmuur verwijderen? Dan is het goed om te weten welke schoonmaakopties er zijn:

 • Stralen is een agressieve methode om van vervuiling af te komen en wordt ook wel zandstralen genoemd. Bij het stralen van gevels gebruikt men tegenwoordig steeds vaker olivine in plaats van zand, vanwege de hardheid. De combinatie van water, zand (olivine) en soms een reinigingsmiddel zorgt samen met hoge druk voor een krachtige en effectieve reiniging.
 • Chemische gevelreiniging gebeurt altijd met gebruik van een sterk schoonmaakmiddel. Lang niet iedere gevel zit op deze techniek te wachten. Dit is sterk afhankelijk van het materiaal van de ondergrond. Voorzichtigheid is geboden en een gedegen analyse vooraf is daarom noodzakelijk. Wij weten als geen ander wat nauwkeurigheid betekent. Daarom maken we eerst een weloverwogen en doordachte keuze voordat we uw gevel beginnen te reinigen.
 • Reinigen met stoom bespaart vele liters water, maar is niet geheel vrij van risico’s. Er bestaat altijd een kans dat voegen kapotgaan. Uw bedrijfsgevel laten reinigen door een expert van Eresdé doet de mogelijke gevolgen tot het minimum beperken.
 • Als laatste benoemen we de mogelijkheid om mechanisch te reinigen. Deze techniek neemt veel werk van de schoonmaker uit handen en is daardoor veiliger in gebruik. De machineborstel werkt bovendien heel secuur en snel.

Welke gevelreiniging past bij uw bedrijfspand in de provincie Groningen?

Voor u en de werklocatie een vraag, voor ons een weet. Uw buitenmuur schoonmaken is voor Eresdé een koud kunstje. Ons gespecialiseerde personeel staat altijd klaar om de situatie te beoordelen en u mee te nemen in de reinigingskeuze. Een persoonlijk gesprek is bij Eresdé zo gemaakt. Ontdek welke gevelreiniging het beste voor u is. Maak hier een vrijblijvende afspraak!

Waarom kiezen voor Eresdé?

 • 30+ jaar ervaring
 • 24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
 • alle schoonmaak disciplines in huis
 • scherpe tariefstelling
 • korte lijnen met leidinggevenden
 • permanente kwaliteit en voortgang controle
 • deskundige analyse van uw schoonmaakbehoeften

Schoonmaakbedrijf door heel Nederland

Vaste dagelijkse opdrachtgevers in Friesland, Groningen, Drenthe, Gelderland,  Overijssel, Noord-Holland en Flevomeer Polders.

Voor eenmalige opdrachten en calamiteiten zoals brand-, rook- en roetschade, verhelpen van wateroverlast,  specialistische reiniging en desinfectie werken we landelijk.

Schoonmaakbedrijf Eresdé heeft vestigingen in Harlingen, LeeuwardenGroningen en Zwolle.

Wat klanten zeggen over Eresdé

Vanaf het eerste telefonische contact dachten ze mee. Vriendelijke schoonmakers en mooi eindresultaat.

A. Viooltjes, Leeuwarden

Het nieuwbouw huis werd super schoon en netjes opgeleverd binnen de deadline. Helemaal top!

 B. Bakker, Heerenveen

Een professioneel schoonmaakbedrijf inhuren is zeer goed bevallen.  Kundig, snel en betrouwbaar.

 D. de Vries, Groningen

Vrijblijvend een offerte

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.
Direct contact? Bel naar 088 - 054 0500