Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645
Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645
Hogedrukreiniging en impregneren

Hogedrukreiniging en impregneren

Hogedrukreiniging is een veel toegepaste reinigingstechniek waarmee diverse gevels snel en effectief kunnen worden schoongemaakt. Mocht het vuil niet met reguliere hogedrukreiniging verwijderd kunnen worden dan gebruiken we een milieuvriendelijk reinigingsmiddel. Dit zorgt ervoor dat het vuil losweekt en vervolgens alsnog eenvoudig verwijderd kan worden met de hogedrukreiniging. 

 

Wanneer de gevel van uw huis gereinigd wordt via hogedrukreiniging, verbetert u het aanzicht van uw woning of bedrijfspand. Om dit te behouden is het raadzaam om na het reinigen uw gevel te impregneren. We brengen dan een vochtwerende laag aan op uw gevel. Door te impregneren kan deze geen water meer opnemen of doorlaten. Openingen in steen of beton worden ook gedicht. Vocht en vuil krijgt hierdoor geen kans meer om te hechten of binnen te dringen. Uw gevel blijft langer mooi en heeft minder onderhoud nodig.

 

Schoonmaakbedrijf Eresdé heeft vestigingen in Harlingen, Leeuwarden Groningen. Onze werkgebieden zijn de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord Holland, Gelderland en Flevoland. Incidenteel en desgewenst werken we in heel Nederland.


Mocht u meer informatie of een referentie willen dan zijn wij bereikbaar via bedrijfsbureau@eresde.nl en tijdens kantooruren op telefoonnummer 088 - 054 0500.