Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645
Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645
Glasbewassing

Glasbewassing

Glasbewassing handmatig / tuckerpole :

De specialisten van Eresde zorgen dagelijks voor schone ramen van bedrijfspanden. Door glasbewassing frequent uit te laten voeren zorgt voor daglicht en een goed werkklimaat. Schoonmaakbedrijf Eresde heeft eigen glazenwassers die de glasbewassing uitvoeren. De glasbewassing kan op de tradionele handmatige manier. Maar ook wordt glasbewassing gedaan met tuckerpole machines. Door de inzet van deze tuckerpole kan glasbewassing vanaf de grond tot een hoogte van 10 meter uitgevoerd worden. Deze glasbewassing methode wordt bij grote raampartijen toegepast. Door de snelheid van werken kunnen de kosten van glasbewassing hierdoor gereduceerd worden.

 

Glasbewassing met hoogwerker :

In veel gevallen moet de glasbewassing van bedrijfspanden op grote hoogte gedaan worden. Om op grote hoogte glasbewassing uit te voeren is schoonmaakbedrijf Eresde in bezit van hoogwerkers tot een hoogte van 48 meter. Een vaste bedieningsman voor glasbewassing op hoogte draagt zorgt voor veilheid.

 

Heeft u vragen over glasbewassing?

 

Schoonmaakbedrijf Eresdé heeft vestigingen in Harlingen, Leeuwarden, Groningen. Onze werkgebieden voor glasbewassing  zijn de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Noord Holland, Gelderland en Flevoland. Incidenteel en desgewenst werken we in heel Nederland.

 


Mocht u meer informatie over glasbewassing willen dan zijn wij bereikbaar via bedrijfsbureau@eresde.nl en tijdens kantooruren op telefoonnummer 088 - 054 0500.