Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645
Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

Droogijs reiniging machines en traptreden in Leeuwarden

Droogijs reiniging machines en traptreden in Leeuwarden

Niet overdag maar in de avond en nacht is Schoonmaakbedrijf Eresdé deze week bezig met een droogijs reiniging machines en traptreden. Deze specialistische reiniging voeren we uit bij een voedingsmiddelenbedrijf in Leeuwarden.

 

Wat is droogijsstralen eigenlijk?

Droogijsstralen, of droogijs reiniging machines is een schoonmaakmethode waarbij wij hardnekkig vuil als roest, kalk maar ook bijvoorbeeld vet, kleurstof, verf of lijm eenvoudig en effectief verwijderen. Dit doen we door droogijs korrels onder hoge druk op het oppervlak te spuiten. U moet daarbij denken aan machines en ovens in de voedingsmiddelenindustrie, maar ook aan keukenmachines in hotels of restaurants of een object in een openbare ruimte.                            

 

Milieuvriendelijke droogijs reiniging machines

Bij het stralen gebruiken we milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die ervoor zorgen dat machines, of zoals in het filmpje de traptreden, niet beschadigen. Bij het verwijderen van kalk door middel van droogijsstralen worden machines niet ontmanteld. Daardoor ontstaat er geen overlast voor de productiemedewerkers en loopt de productie van voedingsmiddelen door onze reinigingswerkzaamheden, geen vertraging op.

 

Specialistische reining: CO2 droogijsstralen

De schoonmaak wordt uitgevoerd door het team van de afdeling specialistische reiniging. Dit team is speciaal opgeleid voor het vooral veilig en hygiënisch toepassen van droogijsstralen. Maar ook met de bedoeling om een zekere kwaliteit te waarborgen. Wanneer u het filmpje heeft gekeken dat kunt u met eigen ogen zien dat de trap, door de reinigingsmethode droogijsstralen, weer als nieuw is.

 

Meer informatie over droogijs reinigen?

Effeciënt droogijs reiniging machines verrichten wij voor de foodindustrie in heel Nederland. Vragen over CO2 droogijsstralen? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Waarom Eresdé

30 jaar ervaring
24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
Alle schoonmaak disciplines in huis
Scherpe tariefstelling