Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645
Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

Dakpannen reinigen en ontmossen op vakantiepark Texel

Dakpannen reinigen en ontmossen op vakantiepark Texel

Ons team specialistische reiniging verzorgde recent een dakreiniging. Dat wil zeggen dakpannen reinigen en ontmossen van 65 vakantiewoningen en chalets op een vakantiepark op Waddeneiland Texel.

 

Het ontmossen en verwijderen van de groene aanslag op de woningen doen we met heet water en onder aangepaste druk. Net als bij gevelreiniging en hogedrukreiniging krijgt het object door deze schoonmaakmethode direct een frisse uitstraling.

 

Dakpannen reinigen

Dakpannen kunnen na verloop van tijd begroeid raken met mos. Daardoor zien de daken er niet alleen onverzorgd uit maar kunnen ze ook beschadigd raken. En wat veel mensen niet weten is dat het niet verwijderen van mos op pannen lekkage kan veroorzaken. Veelal heeft dat te maken met het feit dat het regenwater tussen de mossen blijft staan en dat zelfs in de wintermaanden vorstschade kan opleveren. Door dakpannen met regelmaat te reinigen worden dit soort van problemen voorkomen. En voor de vakantiegangers op dit bungalowpark levert dat ook nog eens een fraai aanzien op.

 

Periodieke reinigingsbeurt

Het reinigen van dakpannen of het ontmossen van daken kunt u het beste periodiek laten uitvoeren door een specialistisch schoonmaakbedrijf als Eresdé. Ten eerste hebben wij alle benodigde materialen beschikbaar om veilig te werken, zoals bijvoorbeeld een hoogwerker. Ten tweede bekijken we per project welke reinigingsproducten we nodig hebben. Daarnaast vraagt ieder materiaal om een eigen type behandeling.

 

Vragen over het reinigen van uw dak?

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, neem dan contact met ons op. Wilt u uw dak, dakpannen, gevel of dakgoten op uw woning, vakantiewoning of chalet door Eresde laten reinigen? Ontvang een vrijblijvende offerte.    

Waarom Eresdé

30 jaar ervaring
24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
Alle schoonmaak disciplines in huis
Scherpe tariefstelling