Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645
Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-3559-attachment1_CoronavirusjaagtschoonmakersnaarDenHaag.png

Virus jaagt schoonmakers van Eresdé naar Den Haag

Schoonmakers van Eresdé naar Den Haag.

 

Deze week verscheen in de Leeuwarder Courant het artikel 'Virus jaagt schoonmakers van Eresdé vanuit het noorden naar Den Haag'. Al met al schreef de krant een mooi artikel over onze schoonmaakdienst reiniging en desinfectie, waarmee we de corona-uitbraak beteugelen.

 

Het artikel beschrijft niet alleen hoe druk onze calamiteitendienst het heeft, maar ook over de prestaties van onze schoonmakers, de 'maanmannetjes'. Verder komt in het artikel heel goed naar voren hoe trots wij zijn op onze mensen. En dát zijn we zeker!

 

Reinigen en desinfecteren virusuitbraak

Het bestrijden van het coronavirus wordt in het hele land uitgevoerd door een team van 20 tot 25 schoonmakers van onze afdeling specialistische reiniging.

 

Schoonmaakbedrijf Eresdé is ervaren en deskundig op het gebied van schoonmaak na een virusuitbraak. Zo hebben wij al vele zorginstellingen geholpen na een uitbraak van bijvoorbeeld het norovirus. En ook MRSA-besmettingen zijn ons niet vreemd.

Vanzelfsprekend dragen onze opgeleide specialisten beschermde kleding wanneer zij ter plaatse aan het werk gaan. De zorg van onze medewerkers staat bij dit type schoonmaakwerkzaamheden voorop.

 

In de krant te lezen...

Hieronder treft u de berichten aan die door de Leeuwarder Courant zijn gepubliceerd. Daarnaast kunt u het artikel ook lezen op de website van de krant.

 

Bericht in Leeuwarder Courant

 

Bericht op Facebook

 

Waarom Eresdé

30 jaar ervaring
24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
Alle schoonmaak disciplines in huis
Scherpe tariefstelling