Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645
Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

Industrieel reinigen vuilverbrandingsinstallatie in Duitsland

Industrieel reinigen vuilverbrandingsinstallatie in Duitsland

Maar liefst 8 medewerkers van Eresdé zijn de komende drie weken in Duitsland bezig met het industrieel reinigen van een vuilverbrandingsinstallatie. De specialistische schoonmaakopdracht wordt in ploegendienst 24/7 uitgevoerd.

 

Grootschalig industrieel reinigen

In het vakgebied grootschalige industriële reiniging is maatwerk een vereiste. Elke branche heeft zo zijn eigen specifieke wensen en eisen. Daarom is bij dit project gekozen voor hogedrukreiniging, een optimale en veilige reinigingsoplossing. Zo reinigen wij de vuilverbrandingsinstallatie inwendig met schoon water.

 

Specialistische reiniging

Omdat we te maken hebben met gevaarlijke stoffen is ook in deze werkomgeving het dragen van beschermende pakken, alsmede overig persoonlijke beschermingsmiddelen als helmen, gelaatsbescherming, handschoenen en gehoorbescherming, voor onze medewerkers een must. Net als bij reiniging en desinfectie, Daarnaast zijn onze medewerkers speciaal opgeleid voor het kunnen uitvoeren van deze specifieke reinigingstechniek. Zij vallen daarom ook onder het team specialistische reiniging.

 

Arboconvenant industrieel reinigen

Eresdé reinigt ook andere industriële installaties, denk bijvoorbeeld aan machinekamers, zuurkasten, koelvriesinstallaties en inktmachines. Geen klus is ons te moeilijk. Belangrijk is wel dat onze industriële reiniging vraagt om arbeids- en bedrijfsveiligheid. Wij werken daarom volgens het Arboconvenant Industriële reiniging en Scheepsonderhoud (ORSIMA).

 

Vragen over deze of uw eigen industriële reinigingsklus?

Neem voor vragen over industrieel reinigen of andere specialistische reiniging vrijblijvend contact met ons op. Liever direct een prijsopgave? Maak dan gebruik van het offerteformulier.

Waarom Eresdé

30 jaar ervaring
24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
Alle schoonmaak disciplines in huis
Scherpe tariefstelling