Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645
Algemeen: 088 - 054 0500
Calamiteiten 24/7: 06 - 235 53 645

Nieuws

News-3574-attachment1_DienstverleningsovereenkomstSchadeherstel.jpg

Overeenkomst Schadeherstel MainPlus en Eresdé calamiteitendiensten

MainPlus Schadeherstel en Eresdé, specialisten in schoonmaak en calamiteitendiensten sluiten Dienstverleningsovereenkomst Schadeherstel voor calamiteiten zoals brandschades, verhelpen wateroverlast, stormschades en overige spoedeisende opdrachten.

 

MainPlus Schadeherstel helpt gedupeerde particulieren en bedrijven bij schade aan hun opstal, inboedel en inventaris. Ter illustratie, zij werken in opdracht van verzekeraars en volmachtbedrijven. Schademeldingen gaan na een zorgvuldige intake via het Klant Contact Center (KCC) naar een herstelpartner. Zo schakelen ze vanaf nu de calamiteitendienst van Eresdé in voor onder andere reinigen na brand, rook en roet, het verhelpen van storm- en waterschade en overige calamiteitenreiniging.

 

De Dienstverleningsovereenkomst betreft de regio’s Noord Holland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Gelderland. Vanuit de operationele vestigingen van Eresdé Harlingen, Leeuwarden, Groningen en Zwolle voeren we de opdrachten uit.

 

Schadeherstel, schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd door schoonmakers van Eresde

 

Inmiddels zijn de eerste schades door onze specialisten opgepakt en uitgevoerd. Wij danken MainPlus Schadeherstel voor het vertrouwen en zijn zeer content met samenwerking.

Waarom Eresdé

30 jaar ervaring
24/7 bereikbaar 365 dagen per jaar
Alle schoonmaak disciplines in huis
Scherpe tariefstelling